Tuesday, December 1, 2009

Ohh kawe doh bole kecek kelate doh

Saya ke Kelantan hari tu.Okay dah 15 tahun berlalu baru nak update pasal pergi Kelantan la?Haha.Maafkan saya.Sebenarnya saya excited gila kot nak cerita sebab ini kali kedua saya ke sana.Dalam kereta pun kepala kat luar je tengok Kota Bharu dengan mulut ternganga tangan kat luar semua nak sentuh udara Kota Bharu okay penipu gila saya ni.Sila tepuk tangan.*tetibe

Awin menjadi fasilitator untuk pelajar Tingkatan 2 dari sekolah-sekolah area Kuala Krai.Program dari PPD.Saya ada kawan nama dia Atiq.Haha.Okay sebenarnya tengah tak tahu nak tulis apa dan kawan saya yang bernama Atiq suruh tulis macam tu.Jangan salahkan saya.Oh ya Awin kat McD depan rumah dengan kawan-kawan lama masa sekolah ni!!Lama gila tak jumpa ramai-ramai begini.:')

Baiklah,tentang Kelantan,dimana kita tadi?Aha. Saya dah tiada idea sebab dah lama dah cerita ni.Haha tapi nak masuk dalam blog juga.Haha entah apa-apa kan?Membosankan sungguh saya ni.Tapi apa yang pasti,saya suka Kelantan.hehe.

Okay.Dibawah adalah jadual kem saya pada musim cuti ni.

18-20 Nov - Hostel Pantai,Kelantan
3 - 5 Dec - Bendang Man Resort,Kedah
7 - 9 Dec - Hostel Pantai,Kelantan
11-13 Dec - Masjid Wilayah,Kuala Lumpur

Nampak tak sekarang?Nampak tak yang saya busy gila cuti ni?Ke awak nampak saya akan ke Kelantan lagi 7hb ni?Hee.Haishh takde masa nak vote diri sendiri di Dove 3R Freshy.Kahkah.

Ini ada beberapa gambar adik-adik di Kelantan.:) and tak lupa juga gambar fasi-fasinya.hehe

Saya,Kak Ira dan Nadia.Rindu seh dengan Kak Ira!


Takyah nak bajet panjat pokok kelapa la an an an totemodaisuki doraemon.


Excited lebih..


Okay cukup Awin.Kata tadi nak tunjuk gambar adik-adik.Ni kenapa gambar fasi pulak yang lebih?Haishh.Kantoi fasilitator tak cukup matang lagi ni..


Okay.Ini gambar adik-adik tersayang..(Ceyy nak selit jugak tu kakak fasi.Kahkah)


Adik-adik lelaki.Nampak kecil-kecil tapi jangan main-main nih.Dah habis kem,mesej Kakak Fasi cakap awak saya lagi.Amboi romantik lebih.


Adik-adik perempuan.Comel-comel nih.Nak kahwin esok,jemput akak.*tetibe


Masuklah juga gambar abang-abang fasi.Ceyy ceyy.Ni Shahmi dan Abg Leh.Gambar Abg Zuhan dan Abg Zool takde nak masuk.Sorry.Jangan merajuk pulak.Teruskan mengundi Awin kat 3R!!Haha.


Salah satu game kami.Mummy Returns!Di Star Movies channel 413 sekarang pergi tengokkk!!!*tetibe lagi.(-_-'')

19 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

bru nk update!

.rafiq. said...

terima kasih sebab mengundi awin ya kawan-kawan.

izzahfarhana said...

bendang man kat kg i!ahaha

cik EPAL said...

mummy returns terbaik :)

PINATBATE said...

kim salam kat Atiq..

haziQah said...

cmne awin leh join jd fasi ni..nak join jgk wlupun x leh join pun hoho mayb next time ;)

epol said...

lame tak dgr cite cik awin..hehe dtg kelate makan kuih akok tak? :p

dobot said...

ouh, cool.
;)

♫♪ Shahida ♫♪ said...

hooo..leh la kecek kelate ngan akak ehh..eeee

mello said...

nak lebih tepat mcm ni;

"kawe buleh kecek kelate doh"

hehehe.. =p

lionteen said...

sudah di vote...
ajwin vote lionteen lak yek mister potato..
hehe

EatUrMusicX said...

kacik pah ceroh!

kirana said...

Sonok tuh. Enjoy, jgn tak enjoy. Kim salam ngan adik2 peserta, wokey!

~pendekgemukbertompok.~ said...

heheh..baru ingat nak bg cadangan tajuk yg lebih tepat, encik mello dah bitau...;)

mello said...

nak lebih tepat mcm ni;

"kawe buleh kecek kelate doh"

hehehe.. =p

anyway,nice blog dear!

xoxo
pja

mr.ruhi said...

pegi klantan xbtau pon =( hehe

Rashid said...

ajwin camana nak kecek kelate ek? menarik je dengar. boleh le ajar sy nanti.. hehe

idham said...

Asik tuh game mummy return, saya juga suka

cik selamah kundang said...

hahahaha*tetiba gak

matahati.. said...

"an an an totemodaisuki doraemon..."

..kalau dapat dengar kamu nyanyi lagu nie secara live cnferm xleh tidow..huuhu
:)