Wednesday, November 25, 2009

Vote For Me!!

Bismillahirahmannirahim..Okay mula-mula sekali saya ingin memanjatkan syukur kepada Allah kerana saya telah berjaya terpilih sebagai Top15 3R Freshy.Alhamdulillah..:)

Saya start masuk pertandingan ni pada tahun lepas.And bulan puasa hari tu dapat tahu yang saya terpilih sebagai Top150.Saya dipanggil untuk ujibakat.Ya.Macam-macam dugaan halangan cabaran dan rintangan yang terpaksa saya hadapi ketika tu.Haha.Audition habis pukul 5.Tapi saya dan kawan saya,Nadia sesat sampai dah almost pukul 6 lebih.Dahla datang lambat,tak bersedia,gila lah.Tapi Alhamdulillah saya terpilih juga sebagai Top15.

Saya gembira gila bila tahu saya terpilih.Lepas ni,kelima belas orang contestant akan diundi oleh orang ramai.Dan hanya 3 orang yang akan dipilih untuk menjadi pengacara 3R.Peserta yang mempunyai highest vote akan mendapat Miss Most Popular Award and automatically akan dipilih sebagai pengacara.

Okay nape tulis entry ni rasa macam sebak nak nangis ni.Eceyy.

Disini,saya nak mintak tolong pada semua orangggggg.Orang-orang pun boleh juga.Tolong VOTE saya!!Tolong tolong tolong!Please please please! Maybe cara mengundi a bit leceh tapi vote je.Hehe.Tak susah pun sebenarnya!Senang je!

Okay first klik website 3R atau klik SINI untuk lebih mudah.

Then click VOTE NOW.
Hanya perlu Sign Up.Dan masukkan email serta password.




Untuk melihat video,bole klik pada gambar ya.Ehehe.


Next,click VOTE ditepi nama.




Akan keluar ini, :)
So please please please vote saya ya..Oh ya satu email maksimum 5 kali saja vote.Jadi,gunakan semua email anda untuk mungundi saya!Hehe. Jasa baik anda amat saya hargai.Dahla saya baru tahu yang voting sebenarnya dah bermula!Sedih gila tahu lambat...:( Apa-apa pun,jangan lupa ya vote saya.Hehe.Terima kasih banyak banyakkkkkkkkk!

24 comments:

faqiha said...

tahniah ;DD

izzahfarhana said...

tahnian !yeah i'll vote for youuu

Felicia F. Ramzi said...

tahniah! one of my friend kerja kat production red com nih..Zsa Zsa, producer.. kalau jumpa dia, sampaikan salam kat die yeeee.. cakap Pearl Ramzi rindu..eheh..

khairul onggon said...

wah.. tahniah!!

dianna said...

tahniahhh :) i nak vot u lahh.

PINATBATE said...

Tahniah Awin..
kalau menang nanti jgn lupa belanja mak pinat erkk..;P

nas said...

tahniah..
insyaAllah menang..u get 35 votes from me and frenz..hak3..xpasal2 je kwn2 aku kene pakse vote awin..
Gud Luck!!

elly said...

ooo nas,dak nie lah yang kau pakse ktorg vote eh.
emmm...cun2..hehe..
anyway gdluck yaa cik awin~~

pijah@hakuna said...

err.. xnak vote! haha pandei ek amek kesempatan.
tahniah oke.
oke2 i vote 4 u... [iklas jgn isau]
guluzx! ;)

cik yaya said...

bersyukur lah wing kerna kakak mu ini ade 8 email :D
8x5=40 undi dr kya
huahuahua
nti da setel kya anta borang claim.terima kaseh

lazaac said...

meh vote meh... hohoho... :D

cik EPAL said...

i'll vote it for youuuuuuuuu...hehe..

nak link di blog ini boleh??

http://cikepal06.blogspot.com/

lionteen said...

lionteen vote tuk kamu okey..
gud luck

BolD!!! said...

(ok! hai saya ajwin ajeera,berumur 18 tahun..erm! berasal dari kuala lumpur,sayaa..belajar diuitm segamat Aaa..ambik kos,Aerm!!..bussiness manangement pengurusan perniagaan.Aaa,saya..suker...saya suker blogging.Aaa! saya ade blog Aaa follower saye 700 kire.. saya suke buat orang ketawa ar! and boleh katekan ramai jugak ar! bace blog saye sebab nuffnang agak tinggiii..
saye ar! bercite-cite untuk menjadi personaliti N..lagi saye suke menyanyi saye suke karaoke erm!! dan saye suke Belakon Aa! dekat uitm saye masok perfoming art club dimana saye blaja ar! menyanyi menariii dan teater ..
saye..suker..menonton 3r.)

HAHAHAHHAHA!!! klakar la kau awin,anyway!ak vote kau taw kirim salam kat kak salwa..

e k i n . said...

i vote for u.
gud luck :)

Kz said...

congrats

Kz said...

congrats

farwalis said...

awin ni baru habis create email yg ke 148.. two more to go.. 150 x 5 = 750 vote.. okaylah ni kot...

miSz_aCha said...

tahniah...
t free i v0te u...

.rafiq. said...

aku vote kau!hehe

shafri said...

adeyh,, cilap komen entry lak td.. wakaka.. gud luck ekk..

nurain said...

aishoo awin!

go go~

Mohd Ahmad Ferk said...

contest ape nie?

Anonymous said...

This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I enjoy seeing websites that understand the value of providing a prime resource for free. I truly loved reading your post. Thanks!