Saturday, February 11, 2012

First pics of Blue Ivy

Assalammualaikum wbt..

Siapakah Blue Ivy?? Haha maybe sesetengah orang tak tau lagi.. Baby Ivy ialah anak perempuan pertama Beyonce and Jay Z. Beyonce merahsiakan wajah baby nya sampai dah sebulan lebih rasanya. So semua peminat Beyonce mestilah tertanya-tanya kan macam mana rupa baby. Mesti tak sabar kan nak tengok. Termasukla owner blog ni pun wakaka. Kalau bab bab gosip artis artis ni I memang no 1.. Beautifulnara, onbulan, murai.com memang bookmark.. ;p

So pagi tadi nak check email, terbaca Yahoo! news feed, Beyonce and Jay Z Share First Pics of Blue Ivy. So macam excited la kan nak tengok. Andd... guess how was my first impression? :) Well let see ur impression first..

Comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kan?. Rambut mata hidung mulut semua comel. Aaaaaaaaaaa gerammm. Ok sabar..

Aaaaa jari tu mintak digigit ke Blue Ivyyyy. *gigit selimutttt*


Best je ada baby kan. Kesimpulannya disini walaupun Jay Z tak berapa nak jambu tapi apabila dah bergabung dengan Beyonce, tetap mengeluarkan baka yang comel. Congrats. 


p/s : Malam ni saya ada dinner course bertemakan Arabian Night. Pakai jubah le gamaknyee. Tak sabar nak makan banyak-banyak. ;p

Love, Xx


8 comments:

xaty said...

Muka baby2 time kecik macam lebih kurang sama je semua2.. hihi..

Ajwin Ajeera said...

hehe aah. tp baby ni ada muka beyonce ada muka jayz hehe

xaty said...

tp lebih sikit muka beyonce kan3.. hihi

Ajwin Ajeera said...

aah! haha. mata hidung sama. beyonce versi baby. lol

ieedaz @ mama_isha said...

amboi bukan main teruja lagi adik akak ni nak ade baby!! :p

nurayunni said...

comelnyee..

Ajwin Ajeera said...

kakngah,

mmg tak sabo punnn smpai dh nk amik ank angkatla wakaka

Ajwin Ajeera said...

ayunni,

kannnnn. comel gila~