Sunday, February 12, 2012

Dbs Dinner - Arabian Night

Assalammualaikum wbt..

Malam semalam saya ke Dbs Dinner which is may be the last dinner sebelum menghabiskan pembelajaran di sini.. Sebenarnya saya tak selalu datang pun dinner course ni. Tapi sebab ini adalah final year, maka kita orang satu kelas pun pakat la gi ramai ramai. Seriously rasa that was best night ever with my awesome classmates. Yess rasa sedikit sedih sebab lepas ni nak habis dah and mungkin lepas ni kami akan berpisah.. Ada yang ke arah sini, ada yang ke arah sana.. Kat Facebook kitaorang memang ada private group sendiri and semua dah start tulis, lepas ni jangan sombong, jangan putus hubungan, selalu buat reunion, kalau kahwin tunang jangan lupa jemput and so on.. 

Rasa macam emotional sikit kan. Wakakaka. But serious rasa quite sedih~ ehh gambar pergi Langkawi dengan classmates hari tu pun belum upload lagi. Aiyakkk. Nanti upload later k~ Masa pergi Langkawi tu pun banyak sangattttttt halangan, dugaan, cabaran yang terpaksa kitorang tempuhi.. Tapi alhamdulillah semua berjalan lancar and dah jadi kenangan yang manis dah untuk diingati. :)

So, jom kita layan gambar dinner yang bertemakan Arabian Night ni okayyy~





















Class paling best and havoc. No regrets. I love you guys so much!!!! :')


Love, Awin.


10 comments:

Anis Adila Aris said...

mesti sedih kan, 6 sem bersama pastu dah nak berpisah... :'(

Ajwin Ajeera said...

yupppp :(((

iyka zulaika said...

simple tapi cantik! :)

Nurulbadiah Lai said...

ya Allah..mine pon ade arabian night ..hari khamis minggu lepas tapi tak sempat lagi nak update..

:)

Ajwin Ajeera said...

iyka,

hee thanks dear~ :)

Ajwin Ajeera said...

nurulbadiah,

haha. awin pun byk entry tertunggak ni. bila nk update ntah haha

lynnaiza said...

simple but nice. ;p

shila shahila said...

fuhh pantas dan efisyen awin update blog! HAHA ada juga muka terselit kat situ :)

Ajwin Ajeera said...

lynnaiza,

hee thanks sis :)

Ajwin Ajeera said...

shila,

hahaha tu yg sampai tido kul 3 tuuu haha. mestilah ada~ :)