Wednesday, February 8, 2012

I-City Feb 2012

Assalammualaikum wbt...

Sorry for the super late entry sebab busy sikit takdela busy sangat tapi busy la jugak! Wakaka. Nak tahu busy tak busy, just click HERE my classmate entry about February. Hah ambikkk. Sekarang saya masih berada di rumah public holiday. Suppose balik semalam tapi semalam banyak sangat hal terpaksa balik hari ni heh heh heh. Plus kebizian bertambah apabila sekarang saya telah menjual kek dan biskut secara serius. Wah gitu. Duk rumah busy buat kekkkkkkk je. Memang nak update. Tapi later ok~ ;)

Hari Isnin lepas saya ke I-City, Shah Alam dengan family. Dah pernah pergi sekali dulu kali ni just nak bawa my cutie gegirl jalan sana. Bukan main lagi dia. Gerammmmmm. I-City pun dah banyakla jugak perbezaan berbanding dulu. Sekarang dah ada ferris wheel, pirate ship and so on. Nampak lebih meriah gitu.

Papa and Mama~

My sis and bro in law~


Nenek tak larat nak dukung Isha~ :D


Boleh tak abang beli rambut hafiz awan nano ni and Papa yang pakai? -.-

Kesayangan sayaaaaaaaa.

Dan gambar terakhir penutup tirai pada hari ini, terimalah......

......muka comel abang saya.. wakakakaka. 


Maaf jika gambar terakhir ini mengganggu konsentrasi dan produktiviti hari anda. ;p



Love, Awin.



10 comments:

lynnaiza said...

tak pernah sampai lagiiii..bila tah nak jejak icity ni..jeles orang asek upload pics p situ..lynn tak sampai2 lagii..haih..

Ajwin Ajeera said...

haha. biasala tu..
bnde yg dkat selalunya mesti tak gi lagi hehe

amy syifa said...

eh awin ada kakak ek? ingatkn 3 bradik jehh..

untoldhistory said...

lol, baru tahu kak awin ada kakak:D

eykin murnie said...

Rumah kita tepi i-city je..tapi xpenah pegi..haha

Fazreen said...

eh awin ada kakak lagi rupanya. ingatkan dia sorang je perempuan. selamat membzkan diri di februari

Ajwin Ajeera said...

amy shifa, untold history, fazreen,

kakak lain ibu sama ayah.. but still satu family kan.. :)

Ajwin Ajeera said...

eykin,

wahh mesti rumah cntik ni. dekat2 icity tu rumah cantik2.

ieedaz @ mama_isha said...

isha je ke kesayangan?? hehehe

Ajwin Ajeera said...

hahaha mama isha pun kesayangan jugak~~~ ok kakngah kene banje awin makan~ lalalalala haha