Thursday, February 9, 2012

Moist Chocolate Cupcake with Ganache Frosting

Saya menjual kek cawan ini, 
Moist Chocolate Cupcake with Ganache Frosting
RM2.00 each.

Memang moist dan tak manis sangat. Bagus untuk rakyat Malaysia ye. Sesuai sangat kalau nak order jika ada majlis atau makan saje je. By the way, cup ni besar sikit that's why jual RM2.00. Kalau nak request cup kecil pun boleh. :)



Chocolate Ganache yang pekat~~~~ Saya gunakan coklat Vochelle bukan coklat masakan biasa. 


Jika berminat, boleh order okay~ Boleh email saya di ajwin_ajeera@yahoo.com.my. :)


Take care, Xx



26 comments:

I am the author said...

Wonderful!

*Drooling*

Ajwin Ajeera said...

heeee orderla~

cik nur said...

telan air liur plak tgk kek nie nyum2 heee :p

I am the author said...

Kak Awin, boleh mintak resepi tak? hee ^^

lynnaiza said...

woot!look so yummeyhhhh la awin!ur email saved! ;)

Fazreen said...

email sent :)

nizzy said...

yummy~

Ajwin Ajeera said...

cik nur,

jgn telan air liur je. kne telan kek skali ekeeke

Ajwin Ajeera said...

i am the author,

insyaAllah.. :)

Ajwin Ajeera said...

lynnaiza,

heee yeayyyy! thanks sis! :))

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

een dh sent email? tak dpt pun?
email awin ada .my tau blakang dia in case if tertinggal.. hee

Ajwin Ajeera said...

nizzy,

yup yummy yummy~ :))

Anonymous said...

ala sedapnye..tapi kan pernah dgr org ckp klu guna vochelle xsedap sbb chocolate tu xsedap..

Ajwin Ajeera said...

yeke..tp rasa ok je. haha
try la dulu :)

ayien . said...

Okay dah rasa. Sedap sgt ! # WINGMATE ;p

Ajwin Ajeera said...

hahaha. oh wingmateee thank youu!! sila beli lagi~ :D

Sepul Lupes said...

coklat tu mcm sedap *_* kalau nak oder ade minimum order tak? ^_^

Sepul Lupes said...

coklat tu mcm sedap *_* kalau nak oder ade minimum order tak? ^_^

Ajwin Ajeera said...

minimum order 20pcs..
tp ni just cupcakes, sbb awin ada jual kek coklat jugak..

Fazreen said...

een ada sent la. cuba cek dalam spam box. yahoo mail selalu benci dengan emel een. (fazr33n[at]gmail.com)

by the way dah lama la een hafal emel awin. :)

Sepul Lupes said...

gotcha~ kalau kecil brapa RM per pcs? n kalau order .. brpa lame response time? :D kalau nak custom made mcm coklat gile punye kaw (pilihan coklat mcm paling best,medium & normal) boleh gak kan?

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

heeee betulke hafal email awin ni...
nk kene bg free satu cupcake ke nii ;p

Ajwin Ajeera said...

sepul,

sorry minimum order utk cupcake saiz ni 15.. kalau kecil rm1.50. order kalau sehari pun boleh siap insyaAllah. tp bgtau awal dlm 2 atau sehari la utk beli brg. ooo mcm tu tak tau la ek. sbb kite mmg pakai coklat ni je. acane.

Sepul Lupes said...

hahaa ok ok tak pe... tingQ ade event nanti i'Allah boleh merasa heeee

Ajwin Ajeera said...

hee ok. thank u thank u~ :)

Sepul Lupes said...

buzz buzzz u got email~