Monday, February 13, 2012

Kek Pisang

Assalammualaikum wbt..

Selain daripada Banana Muffin or Muffin Pisang, saya turut menjual Kek Pisang. Idea asal muffin tu dari kek nilah. So try try buat menjadi jugak sebab some cakes ni suhu dan masanya berlainan kalau buat dalam bentuk muffin. Kek Pisang ni lah yang menjadi kegemaran kalau kat rumah buat masa sekarang ni lah. Bila tengah baking tu memang bau pisang ni kuat kan, tambah lagi saya memang letak esen pisang dalam resepi tu so bila tengah masak tu memang berbau satu rumah. Memang mouth watering kan semua orang. Sampai abang sendiri pun nak belajar buat kek. Haha. 

Kek Pisang sebelum dibakar :))

Kek Pisang
RM7.00

ajwin_ajeera@yahoo.com.my


:)


Love, Awin.


18 comments:

amy syifa said...

murah rm7..tp klu cmpur postage mahal jgk la jdnye nnt.. =(

.cik syana. said...

share la resepi. hihi.
resepi sape ni?resepi buat sendiri ke?

Ajwin Ajeera said...

amy,

kalau tanak postage, pick up la sendiri hehehe

Ajwin Ajeera said...

cik syana,

insyaAllah.. :)
resepi my mom!! :))

zer0xs said...

Sedap nye.... *_* dah lapa... hahaha

rafiq said...

agaknya berapa hari boleh tahan ye?

Makhluk Surga said...

Lezat nampaknya tuh....
Ada free cicip-nya nggak?

Amirez said...

aaa...silap timing masuk blog awin petang2 macam ni. terliur kek pisang...

Liquid said...

warghh wat incek liquid lapar!!

Nora Silah said...

macam sedap ni ;)

Syazwan Che Deraman said...

nampak sedap yang belum dibakar lagi.
hehehe..

Ajwin Ajeera said...

zerox,

hehe mmg sedap. berebut org kat umah makan tuu

Ajwin Ajeera said...

rafiq,

kek pisang boleh tahan smpai seminggu ;)

Ajwin Ajeera said...

makhluk,

apakah itu cicip wuwuwu

Ajwin Ajeera said...

amirez,

haha. selalu salah timing pun takpe ;p

Ajwin Ajeera said...

liquid,

apa lg, orderla encik liquid :D

Ajwin Ajeera said...

nora,

yup sedap~ ;)

Ajwin Ajeera said...

syazwan,

haha ramai org ckp mcm tu.. -.-