Wednesday, January 28, 2009

A Famosa Resort

Oh. Sorry saya takde untuk 2 hari. Saya telah ke A Famosa Resort yg terletak di Melaka. Perghhh.. Best gile gua ckp lu. Tak tahu nak terangkan best dia tu mcm mana. Ececeh memang suka ni hiperbola ni. Ini kali kedua saya ke sana selepas beberapa tahun tak kesana. Rasanya last pergi sana time baya adik saya kot. Lama betullah maksudnya. Bukan nak kata saya ke sana masa zaman comel-comel baya adik. Bukan. Time tu Cowboy Town pun belum wujud lagi.

Kat sana, Hilmi Gimmick jadi pengacara. Best la jugak. Lawak gila. Tapi masa dia dalam Raja Lawak dulu, takdelah lawak sangat kan? Ohh suka ni.. Suka buat gimik ni. Biasa lagi dia eh.

Anyways, tiada banyak yang perlu ditulis kerana ada byk gambar perlu diupdate!



































23 comments:

doloh said...

cet..sempat posing ngan tropicana twister lagik..

Ajwin Ajeera said...

yelahh.
nk tunjuk yg org beli.
haha

shazea said...

ngaha yg gmbr ke 5 tuh kn , org2 dye still sme i ingat lagi . wee ! u cun lah ! :)

Ajwin Ajeera said...

haha
yeke?
tu semua shemale kn?
hee
ececeh..
tq dear~
:p

goasop said...

happening tol!

Ajwin Ajeera said...

yup!
awesome!
:D

kueh bakar said...

best jalan2 tgk2..
tgk2 jalan2...

Ajwin Ajeera said...

yup!
sgt best!
:)

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

melaka mmg best kan sis... heheh..

Ajwin Ajeera said...

best gile..
kamu stay melaka ke?
melaka is my hometown actlly.
:)

tiyo said...

wah...jadi pgn ni..asik tuh kayaknya..

Ajwin Ajeera said...

hee.
apa tu..
tak fhamla..
hehe

Liquid said...

waa suda lame incek liquid tidak ke afamosa neh, tp slalu dtg ge tmpt mandi die tu jek..!! heehee.

Ajwin Ajeera said...

hehe.
itu yg famous kn.
kamli ni kitorang tak gi mndi pun.
just gi cowboy town je.
tp tu pun dah syok hbis dh.
hee

joabdullah said...

wah dtg xbgtao
padahal a famosa risort ni
sebelah my kolej je.hahahha

nice day !

Ajwin Ajeera said...

lah yeke?
ala dia pun bkan nk ckp awl2..
haha

epol said...

hehehe..sgt ensem bro 'spiderman' itu..kui3

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
comel tau beruk tu.
jgn memain.hehe

Muhammad Nor Azim B. Nor Azizi said...

Wah..my peveret..Tropicana Twister perisa Oren! Tp mahal la plak..
RM2 sebotol kecik molek tu..time ngidam bleh ar mnum..haha..

Anyway, interesting jgak a famosa tu..bajet brape? =p

Ajwin Ajeera said...

yup.
sedap gile.
lbih2 lg,wktu sejuk.
perghh.

bajet dlm rm50++ sorg la klu nk msuk cowboy town..

NoRT said...

mcm model cuti2 malaysia je nih... huahuahua

Ajwin Ajeera said...

hahaha.
cuti2 malaysia sgt eh..
x)

ahmad amer said...

afamosa. saya dah bosan pergi.. Dalam gambar2 tu suma org AFAMOSA tu sy kenal. Diowang pondan lah kak. hhihihi.. :p