Thursday, March 11, 2010

Tongkat Ali mungkin bagus untuk wanita.

Tongkat Ali mungkin bagus untuk wanita.Cuma kita semua ni dah set kat minda kita yang Tongkat Ali hanya untuk lelaki dan Kacip Fatimah pula hanya untuk wanita.Cuba kita terbalikkan pendapat ini atau dengan erti kata lain,cuba kita berfikir diluar kotak pemikiran kita?Even sedikit.Korang yang lelaki taknak ke cuba-cuba minum Kacip Fatimah?Cubalah kalau ada masa.Please lah korang..Berpijaklah di bumi yang nyata.Ini orang cakap lelaki minum Tongkat Ali,perempuan minum Kacip Fatimah,semua nak ikutttt.Buatlah eksperimen atau research sikit..Korang boleh je minum mana-mana..

Apa yang aku mengarut ni?Tak lawak langsung bengong.Bajet serius gila.Semangat gila explain.Padahal salah.Wehhhh saya gurau-gurau je kat perenggan atas ni.Jangan ada pulak yang minum betul-betul.Saya pun tak pernah nak minum air pelik-pelik ni.Takutttttttt.By the way,sebenarnya just nak cerita.Hari tu masa Citrawarna,ye ye yang saya berlakon pentomin jadi pesalah gedik tu,kami telah mendapat tempat ke-2!Congrats congrats.Tempat pertama di menangi oleh kolej lelaki,Kolej Taming Sari.Kira oklah kannn.We're the winner among girls!.Hehehehe.Sakit je hati budak perempuan kolej lain baca ni ek.





Bukak-bukak hamper,tengok ada Que Haidar.Bukan Que Haidar dalam hamper.Uisshhhh kalau bukak hamper keluar Que Haidar,memang meriah kolej perempuan.Wakakakakakak.Tapi bila tengok betul-betul,Que Haidar dalam paket kopi Tongkat Ali...Hahaha.Macam mana nak minum ni?Semua perempuan ni. So,kami bagi kat Pak U.K yang saya ngorat hari tu.Wakakakakakkakaka..

p/s : The result for Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) or the Malaysian Certificate of Education, which is equivalent to the British GCSE were announced yesterday.Congratulations to those who did well.Keep up the good work and try to work even harder when you start your tertiary education.For those who did not perform as expected,don't give up hope too.You'll have many more chances in life to undo this setback.Believe me.:)

p/s 2: I actually knew that one of my lecturers are reading my blog.Sebenarnya semalam saya dapat 19 over 20.Tapi saja taknak raised my hand sebab malu.Kelas gabung ramai.Nanti orang kata poyo mentang-mentang dotdot,nak angkat-angkat tangan.Hehe.Ke lagi poyo kalau tulis kat blog macam ni?Wakakakakaka.


15 comments:

Arina Hamzah said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Deya Zanial said...

confirm awin mantap lepas minum tongkat ali wakakaka.

Ajwin Ajeera said...

asal ko dgn amoi sama je ni?
tetibe,hahahahahah
mantap wehhh
minuman utk baby.

Deya Zanial said...

haha macam tulah. nanti baru boleh ajdi juara futsal ganti wawa kak apek sume hahahaha !

Ajwin Ajeera said...

wakakakakakaa
futsal mantap
kuangg aja oh esk gi utm skudai
tp nsib baik wawa,kak apek sume tak gi.hihi
deya kat ne?bilik amoi?

Deya Zanial said...

hahahaha.
ohh aah kat bilik amoy. jap lagi nk lawan karaokeq hahahaha !

Ajwin Ajeera said...

karaoke???????
tak ajak pun???????

Deya Zanial said...

haaa mai sini lah kalau nk karaoke hahaha ! confirm lah menang korang dua kalah> hahaha !

Ajwin Ajeera said...

MENGGELABAH TAIK CICAK ARR DEYA!!!!
wakakakkkkakakakka
awak tak dgr lagi suara sy..
tebalik awk nnti.hihihihi

Deya Zanial said...

cehhh mentang mentang encik cicak selalu lepak bilik die nk main taik taik cicak plak haha.

Imz Jentayu said...

hahaha...minum r awin,lagi kuat nak blogging nanti...

Rashid said...

salam

haha! tukar jenama ..

ingatkan dah betul-betul tadi. Bukan main serius je bagi penerangan. orang laki minum kacip fatimah orang pompuan pula minum tongkat ali..

Ishhh.. mandai je ajwin ajeera ini..

een said...

wahh...bahaya tol statement adik awin ni..lelaki pantang la minum kacip fatimah...bahaya utk dorang..tp perempuan minom tongkat ali ok saja..

Agrobio Solutions (SA0134472-U) said...

salam singga http://agrobiosolution.blogspot.com/

crystalx said...

salam pertemanan :)