Thursday, March 19, 2009

Gitar

Ape?Lu orang ingat gua tak reti main gitar ke?Gua sejak zaman paleolitik lagi ar gua dah mula pegang gitar.Tapi pegang jela.Zaman logam baru gua start main.Gua main belah kiri.Bukan sebab gua kidal tapi sifu gua dulu Man Kidal.So,tu yang gua biasa belah kiri tu.
Haa..ni gua ajar sikit lu orang cam ne nak petik gitar dengan sempurna. First sekali,lu orang kena ambik 'feel' dengan membuat muka seperti contoh di atas ye.Ini bagi memudahkan ilham tu datang kat lu orang. Pastu kan, lu orang kena tutup mata dan bayangkan impian majlis perkahwinan lu orang cam ne.Step ni tak bole skip sebab memandangkan belakang gua baju pengantin,so lu orang pun kena ikut jugak.Jikalau lu orang dah kahwin,lu orang bole fikir impian majlis kahwin untuk anak lu orang.Tapi jikalau lu orang dah ada anak,lu orang bole fikir impian majlis kahwin untuk cucu lu orang.Dan begitulah untuk seterusnya ya.
Last step lu orang kena senyum kat kamera.Kalau takde kamera,lu orang boleh senyum kat peti sejuk atau kat spanar hidup pun bole.Tapi dengan syarat,lu orang tak bole senyum lebih-lebih sangat.Sebab takut lagu sumbang ye.Jadi,lu orang bole take note disitu.

INI SERIUS

Sorry-sorry.Ni baru serius.Aku memang suka gitar tapi malangnya aku takde gitar pun sebenarnya.Wakaka.Ni gitar adik saudara aku,Afdhal. Terima kasih ye kerana bagi kakak saudaramu menjahanamkan gitar tu.Wakaka.Aku takdela pandai sangat tapi bole la sikit-sikit.Apa-apa pun,lagu bawah ni nyanyi dengan gitar best giless.Adik saudara aku pandaila.

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita

154 comments:

iza iziana hasan said...

caya la dik...
jelez ar tgk girl yg pandai main gitar ni..

Ajwin Ajeera said...

haha
biase je..
tak terer mana pun..

menekan keyboard said...

wahh!
bangge meh wany, kak awin pndai men gitar.
wany tingin act, tp tk kesampaian.

n n kak awin kidal ea?
yay!
sep sep.
same la.
ahaks. :D

ijechan said...

gaya dah ada dah tu! ehe. =D

Ajwin Ajeera said...

To menekan keyboard,

ala.
skit2 bole la.
takdela.
akak right-handedla.
saje je buat kidal tu.
hee

Ajwin Ajeera said...

To ijechan,

gaya yg penting!
haha

gaia,gaia,gaia~

lya said...

sumpah best gile lagu tuh !!

Ajwin Ajeera said...

tawu takpe beb..

MuhD NoR AzyM said...

Kidal celup rupanya..
Ak kidal asli tau men gitar nih..hehe=p

keSENGALan teserlah.. said...

huhu..
dlu zatie ader gak berjinak2 ngn gitar nieh..
abg punye..
first time men lgu ct ngn ms salim uh..hape ek tjok dye,,menjeling2 amende ntah..
smpai tuh jer arh..
skang nieh pon rety men melodi tuh jer..
xder melodi len..ekekee...

ceritaku MEMORIKU said...

warghhhhhhh.
kak awin men guitar lorrr.
bestnya
kak awin belajar ne men guitar.?
nadz reti men piano jerw
he3.
mesti best kalo pandai men guitar.
kalo bosan petik je guitar.
-na'dz

momguess said...

dik, ayat lu orang ngn gua tu lagik best arr dari serius, wa ckp lu

nur-al-AIN said...

pnh gk bjinak2 mencube..
tp mmg bengap kot bab2 music ni..
jari sakit lak tu pastu..
dh x mo main dh..
hiiii

tapi kagum ppuan terror men gitar x)

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

ko kidal asli??
ko bajet man kidal la skang??
haha

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah..,

hehe
mmg slalu cm tu.
bile kite tau satu code tu,kite akan asyik main tu je.
sbb tu kne salu prktis..

Ajwin Ajeera said...

To ceritaku MEMORIKU,

belajar dr cousin2 je.
plus,ada sorg abg saudara akak producer lagu.
tu yg lagi tau tu.
tahu main piano la best!
bole buat duit.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To momguess,

yeke?
haha
hbisla lpas ni awin trus gune gua lu jela.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To nur-al-AIN,

haa.
yup.
jari bole melecet.
:)

Liquid said...

uh cik awyn blaja la main itu guitar pasneh bley ar dodoikan anak kite tido. xpon dodoikan incek liquid pon bley gak!! agagagaga.

ouh, terbayang majlis perkahwinan kita kah..??! musti plg grand bombastik cantik menarik ko mmg debomb sume kan kan kan..?!! wakakakaka

philoColy said...

haha..
lwkla awyn maen gitar mke cm yg 1st 2..
haha..
syeza tau note2 je,
nk petik slow2 bole, nk petik lelaju cm pro maen mmg xrti..
haha..

Miss Hazzy said...

awin ni btol2 pandai main ke atau cuma model disamping gitar itu???

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

awin wat akak tersedak minum nescafe je laa.. heheh :D

sabar je laa tips tu heheh.. bayangkan nak kawen eak dear baru lagu tak sUmbang huhu :P

awin ni...

lagU tu hafiz AF7 nyanyikan..? best lagu tu akak kalu dengar mesti tUtup mata baru layan.. huhu :D

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

anak kita mmg awin dodoikn guna gitar tp dgn incik liquid awin dodoikn gune periuk belanga je.
hentam2 itu periuk bg bising.
wakkakakkakaka

majlias kawin kite tema ikan nak tak???
awin pkai veil jala.
incik liquid pkai uniform nelayan.
haha

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

lawak ke??
hhaahhaha
muke tak bole bla kn?
syeza kasi lempang skit awin ni.
baru dia ok.
wakakkaka

hee
samela kite cik syeza..

Ajwin Ajeera said...

To Miss Hazzy,

dua2 pun ada cik hazzy.
haha

Ajwin Ajeera said...

To tRuly tO be mYself 'Qa~,

eh2..
jgn tersedak.!!!
nnti blog ni dicop bole membunuh pulak.
wakakkakakkka

tips2 tu betul la kak..
bkn main2.
akak tryla.
hehe

a'ah.
lagu aizat..
best kn?
rasa cm dilamun cinta je walaupun takde pakwe.
wakakkakkka

aku hUnNy (^_~) said...

lgu pew 2 ek..?huu..

S@ndSulFur said...

Er...tak reti ar bab gitar nie.. : ( no komen...

farah liyana said...

cool!

:)

joegrimjow said...

berjiwang2 lak ek

Firol said...

gua tengok lu pegang gitar,terus teringat Yuna.....

amil said...

sayer pandai men angklung... hehehe

idham said...

aduh, jangan main gitar ajwin, nanti jari kamu yang lembut jadi kasar...
kamu juga ga bisa ker..?

Amer Aan said...

sama la gitar kita...

hehe

a little less conversation said...

lor..pe ssh..utk menampakkn anda terer men gitar..petik je gitar tu (tp pastikn ade radio tau speaker kt sblh anda)..sambil petik sambil on kn speaker 2..haha

gotahlantun said...

SETAKAT AMBIEK GAMBA YO LAH...

SEMUO ORANG BLEH....!

naz said...

ceh main lagu tamil. tapi lirik melayu pulak haha piraaaa tambici

mr_kay said...

awyn men lgu cromok ckit..
xpon layan acab ckit..

atok said...

bajet anda sedang memainkan lagu kita lah yeaah?
huhu ;PP

Liquid said...

ouh pakai kostum ikan pon incek liquid sanggop taw jgn tataw..!

tp cik awyn kne dress cm ikan duyung la baru la sepadan spt jauhari dan manikam gitu.!! agagagaga bley kan kan kan... bley ar..!! =P

JASA said...

makk aih!!..macam gaya lipan bara pun ada..wacayalu ajwin...eh, caya sikit2 jer..

Naz said...

ada style time pegang gitar tu. step2 yg amat bagus awak kngsikan. x pernah saya terpikir hal tu... :)

a.b geldofg said...

o kidal ye...samalah kita hehehe

Ajwin Ajeera said...

hahaha
ada kimia ni..

Ajwin Ajeera said...

To aku hUnNy (^_~) ,

lagu kita by aizat..
hee

Ajwin Ajeera said...

To S@ndSulFur,

haha
it's ok..

Ajwin Ajeera said...

To farah liyana,

thanks babe!
:)

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

tak salah sesekali berjiwang..
huhu

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

teringat Yuna???
eleh..
yuna jela igt..
merajukla.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To amil,

angklung?
haha
bgus gak tu.
nnti msti bole masuk af.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To idham,

haha
gak mengapa kok.
saya gak pernah capek main gitar.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To Amer Aan,

yeke??
kite beli sama2 kot time tu??
haha

Ajwin Ajeera said...

To a little less conversation,

haha
idea yg bgus!
mmg dh terfikir tau actually.
tp takde la pulak kaset or cd bunyi gitar!
haha

Ajwin Ajeera said...

To gotahlantun,

mmgla.
nk gak ke?

Ajwin Ajeera said...

To naz,

haha
lirik tu dh translate la ke bm.
klu tak nnti,seme org tak pham pulak.
haha

Ajwin Ajeera said...

To mr_kay,

bukan cromox dan acab je awin main,
malah metallica skali tau.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To atok,

yela.
tak kn tak faham pulak..
huhu

Ajwin Ajeera said...

To Liquid,

yeke?
ok gak klu cm tu.
incik liquid nk pkai costume ikan ape??
klu ikan buntal bole??
bole la.
plis!plis!
hahaha

ok.duyung bole je..
agak seksi gitu.
i likeeeeeeeeeee.
haha

Ajwin Ajeera said...

To JASA,

lipan bara??
hahahhaa
awin igt lipan tong gas td.
huhu

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

haha
try la ikut petua2 td..
sgt berkesan.
:)

Pak Det said...

ajwin tau tak...lipan bara tu nama band rock kapak dari pantai timur dulu2...ajwin kecik lg kut masa tu..agaknya kumpulan tu nak boh nama kalajengking tp dah diambil oleh kumpulan scorpion...jadi pakailah nama lipan bara...ganas bunyinyer tp lagu suma lentok tahap tak hingat.

Firol said...

Hooo..tak bleh keeee???ok ok

Ajwin Ajeera said...

To Pak Det,

laa.
yeke?
igtkn lipan bara tu main2.
hehe
tak pnh dgr pun b4 ths..
thx for the information.
:)

Ajwin Ajeera said...

To Firol,

haa.
tau pun.
ok.
hehe

Naz said...

saya dah try... semakin lebat hujan mencurah2 kat luar sana...

»][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« said...

layan d0h klu gurl pandai maen gitar...
n0not p0wn dh lme xmen..
ader 2 bijik gitar kat umah nie.
dh usang dh rupe dier...
ahhaha...
abg non0t cakap, klu p0mpuan men gitar nanti tangan kasar cam laki...
start 2 lah jarang memetik...
aha...

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

haha
yeke?
itu bermakna percubaan anda telah berjaya!
tahniah!
haha

Naz said...

terlalu berjaya sampaikan banjir 1 bandar....

Ajwin Ajeera said...

To »][«n¤nØt_§ka|Ørz»][« ,

a'ah.
tgn akn jd kasar.
mcm ada bulu kulit.
hahaha

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

haa.
itu mmg tahap berjaya gile la.
tahniah la naz..
awin pun tak smpai tahap tu lagi.
gempak gile anda ni.
hehe

Naz said...

hahaha... saya berjaya pesal awak juger...

Ajwin Ajeera said...

tau xpe.
jadi anda wajib blnje awin mkn ni!
haha

Rashid said...

Senyum je tengok gambar 1 & 2.. hehe. penuh perasaan nampaknya..

Rasa cam tak percaya je ajwin ajeera boleh petik gitar.. rasanya macam gaya je tuu.. hahahh..

Takper ajwin.. yang penting gaya ada.. Tapi kalau benarlah ajwin boleh main gitar sy tabik le..

p/s - bayangkan masa mata sukar nak lelap.. tiba-tiba ajwin petik gitar..adehh tenangnya.. rasanya akan terus lena.. ahakkk..

Ajwin Ajeera said...

haha
ye.
perasaan tu sgt penting ye.hehe

amboi2..
pndg rendah nmpk??
hehe

haha
takde la terer sgt tp bole la skit2
hehe
nk jugak kn..

Naz said...

belanja? boleh saja. tp awak kena unplugged 1 lagu dulu...

Ajwin Ajeera said...

hee
lagu pe tu?

Naz said...

lagu sipaku geylang boleh??

Ajwin Ajeera said...

ala.
senang je.
muahaha

Naz said...

ok... start 1,2,3...

Ajwin Ajeera said...

jap2..
sakit perut jap.
haha

Naz said...

hek eleh... buat2 sakit la tu... cepat, saya kira... cepat nyanyi..

Ajwin Ajeera said...

mak!!!!!!!!!!
tgk Naz ni!!!!!!!!!!!
haha

Naz said...

ala.. mama awak pun tengah tunggu awak wat konsert. kita orang siap da beli kacang cap ngan nyin lg...

Ajwin Ajeera said...

haha
yeke?
eh,bukan mama awin kat saloon ke td?
haa.tipu nii..
haha

Naz said...

yg jd tukang salon tu sayer lah... hahaha...

Ajwin Ajeera said...

ohh.
patutla sy tgk cam familiar je..
part time ek?
haha
pstt psstt.
bg satu syampu free.
hahhaha

Naz said...

hehehe... kerojer part time untuk menebalkan poket yg bocor ni...

nak syampoo? tunggu blkng kedai. jng lupa bawak gitar... syyy..

Ajwin Ajeera said...

haha
dh bocor bole kasi tebal lg ke?
jahit la dulu bang oi.
haha

ok2..
deal ar?
jgn bgtahu sesape au.
haha

Naz said...

bila tebal dia bocor... x dan nak jahit...

jng kasik tau sesiapa tau.. rahsia...

Ajwin Ajeera said...

haha
ok2..
ala.
tp dh terbgtahu org lain ar.
cm ne ni??

Naz said...

ish.. awak kena hilangkan ingatannya.. bahaya ni...

Ajwin Ajeera said...

ok2.
urm.
jom kite gi gegar otak dia nk?
haha

Naz said...

boleh... kita letakkan kepala dia dlm mesin basuh. set max spin...

Ajwin Ajeera said...

ok gak tu..
pastu kite msuk dlm blender..
ltak belacan sket.
haha

Naz said...

lawak la awak ni... bole masuk raja lawak next year...

Ajwin Ajeera said...

haa?
haha
ni perli ke ape ni..
hehe

Naz said...

seyes ni... awak wat lawak pesal blender tu saya dah sakit perut gelak... hahahaa

Ajwin Ajeera said...

yeke?
haha
klu awin msuk,awk undi eh?
haha

Naz said...

yup.. saya tambah lg dng pengundi hantu 1 stadium...

Ajwin Ajeera said...

haha
ye2 je..
tanakla raja lawak.
nk masuk af la.
fames skit.
hahaha

Naz said...

boleh ker?? suruh nyanyi dpn saya pun maen elak2 jer... ;p

Ajwin Ajeera said...

eh2.
dlm blog mmg malu.
dpn2 tak malu ar.
hahaha
(gile tebalik)

Naz said...

aik?? camni pun ader?

Ajwin Ajeera said...

ada..
sbb budak awin ni tak ckp bulan ye wktu lahir.
so,mmg dia pelik skit.
haha

Naz said...

kalo terlebih bulan?? agak2 dak awin tu jd mcm mana pulak yer?..

Ajwin Ajeera said...

klu terlebih bulan,sy rasa bdk awin ni akn jd spastik.
mcm skrang tak ckup bulan,dia pelik dan agak psycho skit sbnarnye.
jadi Encik Naz,sila hati2 dgn dia ye..

Naz said...

pergh... aku dalam bahaya... apa yg perlu aku lakukan??? (cakap dlm hati)

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : Encik Naz jgn risau.Dia takkan mengamuk skrang.Dia mengamuk bila dia lapar je.

Awin : hai abg naz!!jom kite main sorok2 nk??haha

Naz said...

To Awin's doc : kalo cam tu kasik dia mkn ubat banyak2 smpai dia kenyng..

To Awin : jom. cuber Awin g nyorok kat kolam sana (kita skrg dlm tmn buaya Melaka)....

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : Hmm.bgus juga cadangan anda.akan dipertimbangkan. then,kite bius dia byk2 dgn lagu dibius cinta ye..

Awin : ok abg naz! awin nyorok dlm kolam,abg naz nyorok dlm mulut haiwan tu eh..ala.haiwan yg pnjg2 tu..dia ada kat taman tu jugak..hehe

Naz said...

To Awin's doc : Ha.. idea yg bagus sekali... tp dia kena la bercinta baru kena dng biusnya... dah ader calon ker doc?

To Awin : abg naz myorok dlm mulut replika dan awin nyork kat kolam yer.. awiiin.... ada buaya kat belakang awin... lari...

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : iye2..picagari utk bius dia pun kite blum jumpa lg ye. jadi kene carikan calon utk dia.baru jumpa picagari tersebut ya.

Awin : mana buaya???mana buaya??? yeyy!kawan lamaku!!! (peluk2 dgn buaya smbil cium2 buaya tersebut)

haha

Naz said...

To Awin's doc : Saya lah orangnya... (siapakah orang yg bersuara itew?? jeng..jeng..jeng..)

To Awin : laa... sekali maskot tmn buaya da...

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : Amboi..Encik Naz pun dgr ke?sy pun terdengar td..isk isk isk.bdk awin ni..psycho2 pun,ada org nk calon ye!haha

Awin : isk abg naz ni.ni bkn maskotla.ni buaya btul ni.nmpk ni kulit dia menggerutu sama dgn kulit awin.haha

Naz said...

To Awin's doc : Ya doc.. saya dengar. tp siapakah orang tu? aderkah??? jeng..jeng..jeng...

To Awin : Oooo.. org dlm maskot tu pakai kulit buaya sebenar. tu pasal nmpak real...

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : Adakah siapa Encik Naz??Saya sebagai doktor pun dpt merasai yang picagari kita cari selama ni semakin dekat!!

Awin : ohh.org ke rupanya?igtkn buaya td..mksdnya,dia bkn kawan lama awinla..salah org lagi..isk..

Naz said...

To Awin's doc : Saya kurang pasti encik doktor... tetapi masalah serius ini pasti selesai dng adanya picagari ajaib itu...

To Awin : Hahaha... bukan ke? saper pulak kawan awin yg sorang lg tu?

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : Halamak.mknanye disini kita kne pastikn betul2.sbb jikalau penyakit bdk awin ni tak diubati,penyakit psycho dia bole menyangkit kat kita sume!!

Awin : Bkn..kawan awin tu mmg buaya btul..dlu wktu awin keje kat zoo,dia ar kwn baik awin.skang dh berhenti,lama dh x dgr cite dia.org bg email,bkn nk reply..

Naz said...

To Awin's doc : Alamak... doktor, kenapa kepala saya sakit sngt ni??? aderkah...?

To Awin : kawan tu x der internet kat rumah. pasal tu x reply...

To doc, Awin dan Naz : berapa lama da drama ni nak habis... semua org dah tido da...

Ajwin Ajeera said...

Awin's doc : oh tak mungkin Encik Naz kne penyakit tu.sbb tanda2 awal diserang penyakit bdk awin bukan sakit kepala tp kalau kentut berbuih ye.jadi,ada tak Encik Naz rasa simptom tu?haha

Awin : awin rasa dia ada internet la..sbb dia 24 jam on9 myspace bole.reply email tanak.majuk ar..

Doc,Awin,Naz : Kami akan bersambung dalam musim yg ke2 ye.Nantikan!!!haha

Naz said...

To semua : nantikan sambungan kisah 'misteri kentut berbuih' pada tahun hadapan... ;p

Ajwin Ajeera said...

hahahhaha
mcm dh mlas nk layan je bunyinye.
haha

Naz said...

hehehe... bukan begitu. nanti ada org yg boring baca... ada yg jeles nnti...

Ajwin Ajeera said...

ada ke org baca?
ahaha
sape pulak la nk jeles..
hehe

Naz said...

drama ni kan tengah top 1 dunia yg paham bm. jng ingat kita berdua jer kat sini. mungkin berjuta2 mata tengah terbeliak saspen baca drama kita ni...

Ajwin Ajeera said...

hahahha
a'ahkn.
mana tahu tgh ada pengarah syok baca drama kita ni ke.
tup2.'jak gi kite dpt email
ANDA DITAWARKAN BERLAKON DALAM FILEM TERBARU RAZAK MOHAIDEEN.

wakakkakkakakaka

Naz said...

hahaha... x mau la. x nak jd mamak maiden. awak boleh la jd anak mami... saya nak director mohd khalid. boleh brlakon jd zombie...

Ajwin Ajeera said...

amboi..
blum famous lg,dh demand??
hehe
awin tanak jd anak mami la.
awin nak jadi duyung mcm cite duyung tu.
bole ak?
hahah

Naz said...

bukan demand, tp ntah hapa2... awak nak jd ikan duyung? hmm... boleh sangat. tp pandai brenang tak??

Ajwin Ajeera said...

hahahaha

ala..
berenang tu dh sebati dgn idup sy la.
dh mcm isi dgn kuku dh..
huahuahua

Naz said...

apa lagi g la audition.. tp awak kena jadi ikan duyung tutup aurat. tudung jng bukak.. :)

Ajwin Ajeera said...

haha
mana ada dh..
cite duyung dorg dh tak buat dh.
dorg kate kali ni cite ikan buntal.
nnti awin gi audition.
agak2 dpt tak?
huhu

Naz said...

ish.. ader ker criter ikan buntal? cuba ikan pari... hehehe...
rasanya dpt kot. pesal awak suka posing2 maut punyer...

Ajwin Ajeera said...

takla.
sbnarnye dugong.
wakakakka
awin rasa yg tu msti awin dpt.
sbb mcm ada iras2 skit.
hahahhaa

posing maut??
awin ske posing maut ke???
musykil2..

Naz said...

hehehe... no komen pasal tu.

ala.. awak kan suka posing dan pandai posing dpn kamera... kiranya posing maut la tu.. hehehe...

Ajwin Ajeera said...

haha
yeke?
awin suka posing ke?
haha
bole la..
hehe

Naz said...

;)

Ajwin Ajeera said...

kenyit mata pulak dia.
hehe

Naz said...

x boleh ke?

Ajwin Ajeera said...

tak bole ye.
dose.
haha

Naz said...

huhuhu... berdosanya saya rasa...

Ajwin Ajeera said...

hehe
jahat oh dia ni.
ngadu kat mama nnti.
haha

Naz said...

jahat... lagi lah saya rasa berdosa...

bukan nakal ker ;)

Ajwin Ajeera said...

bkn jahat,bkn nakal.
tp

PSYCHO!!

hahaha

Naz said...

aik... bukan dak awin tu ker yg psycho??? kan dia belum disuntik dengan picagari ajaib lagi kan??

Ajwin Ajeera said...

laa..
ni mesti awk dh jangkit dgn dia kan??
tula.
sape suh rapat dgn dia??
tgk??
ape dh jadi??
haha

Naz said...

syyy... kan criter ni akan bersambung tahun depan. jng la beritahu.. nanti orng baca dah x feel dah...

Ajwin Ajeera said...

haha
ok2..
im sorry,man belon punya.
haha

Naz said...

hahahaha... klaka la kita ni... dr hari tu dok buat criter ni. siap ada pelakon lg tu... x der org nak komen ker awin? ayik2 kiter 2 sajer???

Ajwin Ajeera said...

pelakonla,pengarah la.
merepek btul..
takdela.
sape la nk baca.
lgpun ni kan entry lama.
mana ada org lain baca.
hehe

Naz said...

ada awin... org yg subscribe komen n3 ni la yg akan dpt baca... mesti ramaikan???

Ajwin Ajeera said...

yeke??
diorg omputihla.
mana paham.
haha

Naz said...

dasat la blog ni. omputeh pun ada baca... kalo depa x paham, kenapa depa subscribe ha??

MakCik Subscriber said...

Sape sebut2 nama saya ni??
Nak saya saman ke ha??