Friday, September 7, 2018

Sunsilk Dream Big

Assalammualaikum and hi everyone!

I am a huge huge hugeeeeee fan of Disney princesses dari kecil sampailah dah jadi mak orang pun masih suka lagi. Masih boleh layan lagi princess-y movie and sometimes watch the same movie over and over again. Anything yang ada princess princess mesti suka haha. Gedik much.



So hari tu jalan-jalan Aeon, I found out that Sunsilk Malaysia ada buat set shampoo mereka bersama Disney! And Aeon juga buat promotion untuk set shampoo ni berharga cuma RM 22.00! That is so cheap ok, untuk harga shampoo, conditioner and a cosmetic pouch!



Of course la saya pilih yang pink! Sunsilk Smooth & Manageable. Honestly, I really love effect rambut lepas guna shampoo ni. Rambut jadi lurus, lembut dan sangat mudah disisirkan memang guna jari je! Masa tu malam I shampoo-ed my hair, and then the next day, I was out for an event. Satu hari memang rambut ikat sanggul la. Pastu bila dah balik, rambut yang sanggul seharian memang jadi lurus jeeee. Takde kesan macam kena ikat sanggul pun! Seriouslyyy. Good job Sunsilk!


Jika anda ada masalah rambut lain seperti, keguguran rambut, kelemumur dan sebagainya, Sunsilk Malaysia ada set yang lain juga! Korang just tengok je kat kedai tu apa yang sesuai dengan rambut korang k. So for this set, ada 4 set semuanya. 


This is the free cosmetic pouch! Size medium tau bukan kecil. Pink colour, with Cinderella background and quote, Fearless Dreamer.


I love the zip. Memang very good quality of zip. Ruang dalam pun agak spacey. Untuk letak compact powder, lipstick and any small compact make up boleh sangat. Siap ada compartment kat dalam pouch ni. Harga satu set ni cuma RM 22.00 je you guys. Korang boleh dapatkan di Pasaraya Aeon and Aeon Wellness yang terdekat ya!

Thank you for reading!

Much love,
Ajwin

4 comments:

Shafyqah Azahar said...

kalau sha jumpa pun sha beli ni, aaaa why so cute!

Emilinda said...

weee, nanti nak pi cari kat aeon wellness la. mall depan rumah tu ada aeon wellness

Ajwin Ajeera said...

Shafyqah,

cute kan? Kite mmg pantang jumpa princess2 ni haha

Ajwin Ajeera said...

Emilinda,

yeayy cari cari. Shampoo kita dah nak habis nak pi cari lagi yang nak try color lain pulak hehe