Thursday, July 30, 2009

Biskut Raya untuk ditempah!

Oh.Entry kali ini sangat speh-cial.Mari semua rakyat jelata dengar sini.

Hari Raya Aidilfitri bakal menjelma.Jadi,sudah tentu ramai diantara kita yang sudah mula membuat persiapan bukan?Okay fine.Kenapa ayat stok karangan UPSR ni?Haha.Okay dipendekkan cerita,tahun ini Mama Awin buat business jual biskut raya. Sebenarnya Mama jual biskut raya dah 6 tahun jugak.Since kami stay kat rumah lama lagi.Tapi baru tahun ni Awin promote dalam blog sebab baru akhir tahun lepas pun Awin ada blog.(-_-'')

Segala sample sudah siap dan sudah dihantar ke pejabat-pejabat yang selalu order dengan Mama.Dibawah ada gambar 8 jenis biskut yang Mama jual.Lihat lihat lah ya.(:


ALMOND BAR.

MARBLE CRYSTAL

CROWN PRINCESS

ALMOND PANDAN

BISKUT SAMPRIT

SWEETHEART

TART NONA

SARANG SEMUT

Kami menggunakan mentega sepenuhnya.Tak guna Planta atau marjerin.Jika berminat dan ada pertanyaan,boleh hubungi Mama Awin,Pn.Nooryati di talian 019-3479412.Jika anda ingin merasa sample juga boleh datang ke rumah Awin.

Dan jika anda berasa bosan bosan ingin bermain SMS,boleh juga hubungi Awin di talian eh tiba tiba tak?Hahahahaha.Okay.Bai.

15 comments:

farwalis said...

ok da tau dah sarang semuttttttttttttttttttttttt tu ape

Ajwin Ajeera said...

hahahhaa
bagus bagus

::AnEp:: said...

wah..sedap nye kuih nie..hmm...

Ajwin Ajeera said...

thanks anep.

D@U$™ said...

Nak Taya my mum jap...
leh diskaun x ni?
hehehe...
Nanti kalau nk tempah, daus contact akak melalui Ym...

Ajwin Ajeera said...

hahaha
okay.
(:

PINATBATE said...

Awin,
bawak sample ke kebun,makpinat boleh jadi agent..haha!

Ajwin Ajeera said...

haha
bilanya makpinat
esok awin balik dah..

D@U$™ said...

kak, pos percuma ke?
byr pos tu?
kikiki...

Ajwin Ajeera said...

rumah kat mana?
klu dekat,bole deal jumpa

atok said...

wah nenas betol tart nenas tu
eheh

Ajwin Ajeera said...

hahaha
nenas betul
dari ladang
T_T

bee said...

semua nmpk sdaaap...kak post kelantan yer...

Fatul Akrul Ramli said...

alaaaa..
nak no fon awin!!

tasyanadia said...

bper rggt harge biskut tu???