Sunday, July 12, 2009

Zamrudian Terbaeek

Hehehe.You're so funny.

*Tiba-tiba.T_T.Dah la dah lama tak update blog,pastu bila update,ayat first You're so funny.Tiba-tiba gila okay.Haha.Hish serius lama tak tulis blog.Rindu sesawngatttt.Haha.Okay,I promise lepas ni I akan selalu update k sayang?Ala sayang please jangan merajuk merajuk lagi.Hahaha.Asal tak betul ni?Hish lemas betul.Lemas ku dalam dakapan mu tidak hahahahaha.Okay okay stop it Awin,Awin please stop it.Haha.

Okay.Awin,be serious okay.Be serious.Awak tu di tempat orang datang nak belajar.Cuba serius sikit.Ingat keluarga di kampung tu.(Ceh padahal keluarga kat KL,diri sendiri yang belajar kat kampung hutan bagai sampai monyet kera semua naik kolej.T_T.Okay,so saya nak ceritala dari hari saya daftar 27hb Jun 2009 sampai sekarang.Ececeh.

Awin stay Zamrud.So,sesiapa Zamrudian tu,Awin hanya nk cakap, Hey girls!!!!!!. Okay tu je.Hahahahhahaa.Mula-mula masuk minggu MMS was okay.Ala kalau kena marah ke pape dgn senior tu kira biasa la kan.Then,waktu orientasi MMS tu lah,Awin kenal dengan Hafizah Azra atau nama manjanya,Fifi.T_T.Fifi stay KL jugak.And kami kawan sehingga kini.Balik KL,Balik Segamat pun sama sama.Sweet kan?Tetibe.T_T

Habislah.Lepas ni mesti ramai orang email Awin nak berkenalan dengan Fifi.T_T

Tapi kami bukan kawan dua orang je.Ada lagi 2 orang iaitu Naddy and Shikin.Shikin ni kawan sekolah Fi dulu and Naddy ni kawan sekolah Awin dulu. So,kitorang memang rapat 4 orang lah.Ala-ala Powerpuff Girls gitu.(ceh nampak sangat menipu.powerpuff girls 3 orang nye.T_T)

Okay,habis MMS,kelas pun bermula.Alhamdulillah lecturer semua okay,budak kelas pun okay.I masuk Kesatria you.Tengoklah lepas ni muka mesti confirm gelap gila babai.Awin dah tengok aktiviti,seriously shit busy gila.Dengan Pertandingan Kawad,Gotong Royong Perdana, Perjumpaan PPP,Karnival Kasih apa ntah (haa ni best),Sambutan Hari Raya,Battle of the Band (haa ni best) and macam-macam lagi lah.

Hari tu Awin balik rumah 2 hari sebab lepas ni kan cam dah sibuk.Sumpah masuk rumah je terus nangis gila-gila.Hahaha.Sebab rasa rindu sangat dah pada mama,papa,abang,adik,rumah,bilik,internet (hehe).Tapi balik rumah pun cam tak berapa spend time dengan family sangat sebab asyik keluar gi beli barang semua.

Awin sempatlah gi threading kejap.Tapi facial wax tak sempat.Haa ambik kau misai bulu muka dah lebat dah ni.:(


Orang kata,muka tu taknak terkejut sangat plak kan.Hahaha.

Ahhh.Ni better.=p


Malam tu,kami ke Downtown Cheras.:)

Okay,sebenarnya time Awin masuk masuk rumah je,terkejut jugak sebab position perabot semua dah tukar.Hee.Tu yang macam sebak.T_T




Rindu nak tengok TeeVee sambil baring baring dan kemudiannya mesti tertidur di sofa cream tu dan selepas tu mesti akan dikejut Mama supaya bangun dan tidur didalam bilik.:')
Bilik Awin juga dah bertukar position perabotnya.Masuk bilik pun sambung nangis lagi.Haha.(Tengok screen PC semua.Pemilik bilik ini pembaca setia blog ini.=p)

Dan seluar tidur yang Mama tak bagi bawak hostel.Kepada seluar tidur,jangan berdukacita ya,kamu juga akan dirindui.Haha.

16 comments:

cik yaya said...

oke.kirim salam fifi *tetibe
ape?apeee?facial wax?haha..klaka oke

mr.undercover said...

Beshnye....study time is coming!!!
huhu...
nnt kirim salam kt fifi eh..
huhu...
Cik Awin, blaja elok2 k...
jgn main2..
huhu...

DanaTelecom said...

Hem...fifi ya?

Akmal Hakim said...

finally..
^_^

PINATBATE said...

alaa...nak tengok gambar kat Segamat..!
agaknya kat sana pun asyek nanges jer takk..huwwaaaa....!! nak balik BTHO !.( sambil hentak-hentak kaki )

taz said...

kenapa mama awin tak bg bawak seluar tido tu?

MuhD NoR AzyM said...

Ha! Update pon.....perghh..lama betul tunggu..bersawang dah blog ko ni..haha...

Bilik dah kemas, blog pun jangan lupa kemas...hehe

Fatul Akrul Ramli said...

tanak berkenalan ngan fifi..
nak berkenalan ngan awin tu boleh tak?

[z@ck] said...

ada ke facial wax..
gerun gila dengar..
hihihi

gadismental said...

seluar tido yang dirindui?aku lagi sedih...dah elok2 bawak lappy, tup2 mase mak aku nak balik mase pendaftaran tu boleh plak die cakap die nak bawak balik, sbb die kate nanti aku tak belajar, so merempatla aku kat laptop lam klas ni, sementara tunggu lecturer..kesian tak aku?

uiks..segamat bes kah?

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

rindu pemilik blog ni..
cepat awin gada' update blog ni..!!

TATI said...

byk nk komen nih...
1. x nak email utk kenalan ngan fifi.. (egolah konon..)

2. Ksatria? hahaha.. nnt kawad jgn kengkang tau... (huduh..)

3. Ingat zaman dulu2.. bila budak budak ksatria kawad lalu bilik, kitaorg baling pakai air dlm baldi...

4. Sian seluar tu... (mcm langsirr.. jer.. hehehe patut mama x kasi bawak.)

5. Bestnya sofa cream tu...

chow...

Syahirdarksyde said...

ha'ah. . nak bekenalan ngan fifi. tp kne bekenalan ngan awin dulu.

MARiZA said...

homesick la kamu =P

chipsmore said...

blaja elok2x ye kat sane cik awin ;)

DaNieL HafIz said...

Owh harap dani x lambat nak ucap tahniah kepada TT sbb dapat menyambung pengajian di ipta. Tahniah sekali lagi. SO pas nie blaja sesungguh ok. Blaja-blaja juga jangan luper update blog