Saturday, July 25, 2009

Cuti Cuti Cuti

Okay.Saya cuti sekarang.And serius woh sebenarnya tak best la cuti sekarang.Sebab ni kira diawalkan cuti sem sebab H1N1.Haishh.Dahla cuti sem tu cuti raya. Ada orang cakap,raya cuti 3 hari je.Eh mana bolehhhhhh.Dahla raya pertama birthday saya.Takkan cuti 3 hari je.(Ada kene mengena tak?aha tu yang membimbangkan tu.*eh tetibe)

Awin balik KL hari Jumaat hari tu.Habis kelas je terus keluar kelas,kecoh kecoh cuti sebab tahu last minute,call Mama kata Awin cuti,bagitahu Mama Awin tak sihat sangat selsema dan sebagainya,Mama risau gila siap suruh balik cepat balik cepat makan ubat,call Akak Roomate nak cakap baik baik balik JB,balik kolej,bukak lampu kipas,ambik beg,tutup lampu kipas,turun tangga,beli roti krim coklat dan air epal aloe vera kat Unimart,jalan kaki sikit,bukak but,letak beg dalam but,masuk kereta dan terus balik.Ahaa.


Malam tu terus makan bersama keluarga tersayang.Eleh my abang rindu gila kat adik dia tu tapi ego ego lagi.Piraahh.Haha.

Lepas tu,Awin ada pergi Melaka,Ampang,Uptown Danau Kota,Jalan TAR,Kamdar, Jakel semua.Susah dah nak cerita satu satu.Aha.


Mama Awin sayang Mama sayang Awin Mama sayang Mama Awin sayang.Ahahahahhahaha.Kalau nak tahu,waktu Awin umur 5 tahun,Awin pernah tulis surat kat Mama.Awin nak tulis Awin sayang Mama.Tapi Awin tulis macam tadi tulah banyak kali.Ahaha.And surat tu still ada.Mama simpan.Kalau rajin nanti,Awin scan.Cehhhh.

Okay.Camwhoringggggg time.Aha.






DRINK LOTS OF WATER.=)

Okay,see ya again!Bye!

20 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

ketuk kang!

aiXat.MR said...

nak kirim t-shirt 10 hinggit Danau Kota bleh?

Ajwin Ajeera said...

To Fatul,

org tak buat salah pon oh
nk ketuk gak hahaha

Fatul Akrul Ramli said...

takdelah..
awak tu comel sgt lah.. rase nak ketuk2 je..

NoRT said...

slamat mengelak drH1N1...huhuhu

adawiah.zaini said...

mesej dari entri ni, minum byk air ek? heehheh =P

Ajwin Ajeera said...

hahahaha
elelehh
takyahla fatul.

farwalis said...

oleh sebab taknak ayat-ayat romeo so this is my comment..

Beb lu ni kan.. memang wa rase nak.. nakk .. nak g danau kota skang jer beb.. pastu balek g jakel.. wa punya kain raya x beli lagi beb..

Ajwin Ajeera said...

ahahaha
okay pass
bole dtg minang skang
hahahhahahahha
sengal gile

kueh bakar said...

laki tak takut sgt h1n1...
laki lagi takut b1n1...
ahaksss

MuhD NoR AzyM said...

Tempat ak bila nak cuti nih? Hihi =p

Khalif Faizal said...

hai sys!!!(^_^)
wah3!!
cute gle la kakak,nk sgtttt tgok surat 2!!
hahaha
nk tgok tulisan akk kecik2 dulu
ahaX!
sys mnje seyh ngn mama
hehhehe

miss hirose said...

la yeke cuti 3 ari je ke raya??
la xbesh la awin mcm tu..
xpe2 msti ade miracle ni.hehe

Amer Aan said...

kata dmm...
tgk mke ceria je..
xde lmah2..
huhu

Johnny B. Rempit said...

Tubuh manusia terdiri daripada 65% air...

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

alolooo..
comel bangat adik awin nie..
hee~ pakai bajU camtu kelakar jee...
adik akak pUn ade bajU camtU...

Ajwin Ajeera said...

aiXat.MR

haa kirim?
ade ke tshirt rm10?
haha

Ajwin Ajeera said...

NoRT

InsyaAllah takde.
huhu

Ajwin Ajeera said...

adawiah.zaini

haha
yeah
to prevent h1n1
=p

Razman said...

surat tu kalau cikgu bg F, kopem ngamuk mak awk..wlaupun sbnrnye layak dpt F..haha