Friday, October 23, 2009

Eei mana passport Awin nih.

Pertama sekali,terima kasih ya pada kamu kamu yang meninggalkan komen di previous entry.Awin dah pergi klinik Penawar and Doctor Penawar kata Awin panas dalam.And sebenarnya kalau hidung berdarah tak perlu pergi klinik pun takpe.Tapi Awin semangat lebih,pergi klinik.And Doctor Penawar kata juga,Awak ni kelakar lah.Good sense of humour.
(-_-'')

Sebenarnya sekarang kena pergi bersiap sebab pukul 10pm kejab lagi Awin akan bertolak ke Jeng Jeng Jeng.Oh ya Awin dah ada kat rumah tercinta sekarang.Hee. Baru balik tadi.And tadi jugakla Awin online Facebook,Myspace,baca email, Blog.. Barulah dapat approve approve apa yang patut.Serious kat Segamat Awin susah sikit nak online.Kalau dapat online pun,sumpah lembab gila WiFi.Mentang-mentang free. Kalau ada pertandingan berlari antara Kura Kura dan WiFi UiTM Segamat,Kura Kura pun boleh menang dengan perbezaan mata sebanyak ala janganlah lebih lebih sangat Awin.

Kembali kepada topik.Waktu Awin online tadi,sempatlah baca beberapa blog sahabat handai.Kalau kat kampus,bukan tanak baca.Tapi memang tak sempat and dengan kelhembhatan internetnya lagi.Dalam banyak banyak blog Awin baca tadi,Awin ada terbaca satu blog kawan Awin ni.Dia cakap tentang sesetengah orang yang sombong tak reply komen semualah.Awin kan Awin kan Awin macam terasa ohh.Haha.

Awin memang sedar yang sekarang Awin dah tak banyak berbual dengan kawan-kawan blog especially.To KakYana,KakDida,Iwal,Zahra, and ramai lagi.Kalau dulu before Awin sambung study,kita selalu borak borak kan.And Awin setiap hari update blog.Heh heh.Sekarang jarang gila update sebab banyak sebab.Laptop pun tak beli lagi sebenarnya.Dan sebenarnya.Kalau Awin online tu,mesti diantara kat kelas,lab,cc,atau guna laptop Kakak Roommate.Awin rasa guilty jugak sebab semua rajin tinggalkan mesej kat shoutbox Awin even Awin tak sempat reply.Thanks and sorrrrrrryyyyyyyyyyyyyy sangat.

Okay nak siap ni.Passport pun dah jumpa.Sebab sambil update blog ni,sambil cari passport Awin hilang.Baguskan.Nak final dah ni.Sempat lagi merayau.Tolong lempang Awin sikit.Okay bai.

15 comments:

taz said...

awin! update je byk2. kalau sambil cari passport leh update, mesti sambil study pon boleh kan? ngehngeh. anyway goodluck for final :)

Ajwin Ajeera said...

haha.thanks taz..
rindu oh nk update setiap hari.haha
ok gud luck juga!:D

CikYana(",) said...

awin nk pegi mne nie?
gudluck 4 final
:)

Jumper said...

nak gi mana ni?

MuhD NoR AzyM said...

Kene hilangkan benda lain ni baru bleh update..hehehehehe :D

EatUrMusicX said...

awin nk ikot!

ververinny said...

comellah sis update blog:D mcm best je nk baca hahas

farwalis said...

awin, iwal dah jumpa pasport iwal jugak. jom melancong!

Mohd Faridzul Asyraf Mat Arifin said...

xtemasuk kawan berbual jugak ke?
sedey2

Amer Aan said...

goodluck for final

AbangDaddy said...

Awin, bila balik?

shakirah said...

Salam awin... Gdlak ye final... Idung dah ok ? hehehhehe :)

atiQah adNan said...

lame tak borak-borak dengan awin.
nanti jenguk belog akak tauu~

Cik Peanut said...

hohohoho
ingatkan busy dnegan study ke hape ke sampai tak leh nak hupdate..
wifi uum laju
tapi kalau on9 blog kat lab uum
sangat best..
men farm2 kat facebook pun loading cepat giler...
nak download pun besh je
hahah

Oh deya said...

meh datang intan bilik 137A nk lempang HAHA.