Saturday, October 17, 2009

LipIce, ya Lipice.


Okay dulu dulu dulu dulu Awin telah memasuki Peraduan Bibir Menawan Lipice.Menawan ker? And dapat saguhati.Dah gembira dah. Tapi baru sekarang sekarang sekarang sekarang nak update.


Jadi,ucapan saya sempena kemenangan saguhati ini ialah terima kasih kepada semua yang mengundi ceyyy ceyyy dan tak lupa juga buat Mama yang belikan saya Lip Balm LipIce dulu dulu dulu dulu kat 7 Eleven tu.Ya.Saya juga sudah berubah sekarang sekarang sekarang sekarang kerana telah mampu membeli sendiri Lip Balm LipIce.Terima kasih kepada Insentif Makanan.PTPTN bila entah nak masuk.Kalau PTPTN dah masuk,boleh upgrade beli sendiri LipIce Sheer Color pulak.(-_-'')

17 comments:

ijad said...

cantik dan meriah blog ni...

Fatul Akrul Ramli said...

kalau ptptn masuk boleh belanja fatul akrul ramli..

Ajwin Ajeera said...

ijad,

thanks!:D

Ajwin Ajeera said...

Fatul Akrul Ramli,

betul juga tu! idea yg bernas!

et said...

hek3..oke la tu saguhati..dpt gak adiah~ bez2..^^

Ajwin Ajeera said...

ehee.
dh bersyukur gila dah

chipsmore said...

saya dapat jugakkk..hehe..tapi kotak saya warna kuning..hikk ;)

chipsmore said...

ajwin...nak mintak tolong sikit..nak buat yang "AJWIN AJEERA on facebook become a fan" tu macam mana??

Ajwin Ajeera said...

chipsmore,

congrats babe!:D

Ajwin Ajeera said...

chipsmore,

haha,nk lagi skali jugak.
yg letak kat blog ni tu ke?
just click make a badge tak salah.

EatUrMusicX said...

peraduan bibir menawan ke seksi? huu

farah said...

dapat saguhati pon kira jadi la kan.

:P

Naz said...

tahniah... kalo dpt no 1 pun rasanya layak... :)

joegrimjow said...

ku masuk...
tp diriject...
sedey2

pijah@hakuna said...

t belikan aku sekalik lipice ngan ptptn oke awin cayang.. yesz! ;p

Liquid said...

incek liquid vote de dapat saguhati jgk x uhu

atok said...

e`eh layout blog kita sama. haha.