Tuesday, October 27, 2009

Sawadeekaa

Pulang ke rumah tempohari adalah untuk berfoya-foya bersama Mama kesayangan saya di Hatyai,Thailand sedangkan peperiksaan Final sudah memanggil-manggil dari jauh.Dan semakin dekat,dekat,dan kian dekat dekat dan dekat.Yeah.Yelah tu Awin.

Tak lama pun kat sana.Hari Isnin at 4am lebih kurang macam tulah dah pulang semula ke tanah air tercinta,Malaysia.1 Malaysia.Rakyat Didahulukan Pencapaian Diutamakan.


Sedappppp sehingga menjilat pinggan,sudu,garfu,kendi omg...,bahagian takungan air lepas basuh tangan kendi omggggg...dengan ada nasi-nasi sikit okay dah.

Waktu ni Awin dan Makteh tak makan sebab kami on diet.Ahah.Dietlah sangatttt kan.

Mama kata nenas comel lote ni manis.Tapi saya tak makan lahh.Saya memang tak makan nenas,durian,nangka,cempedak,okay you name it.

Okay.Ini pun saya tak minum,tak makan.Gila mengada kan.

Terserlah lah kegembiraan di muka berminyak dapat naik Tuk Tuk.

Kain cotton,Thai Silk sangat murahhh.Dan juga white gold disini sangat murahhh.Mama belikan saya bracelet dan cincin.Eheh.

Waktu ni depan mall ada satu upacara agama Buddha and budak budak ni semua pukul kepala dengan tukul lah,asah parang kat lidah lah.And ada seorang lagi tu bakar mercun cina yang merah tu sambil stay kat situ jugak.Perghh scary gila.

Siang esok tu tarian ini pula dihadapan mall.Ni macam untuk panggil orang pergi ke Fun Fair macam tulah kot.Dorang menari ni dengan lagu Nobody by Wonder Girls..I want nobody nobody but you..Yeahh.

Ya.Awin tahu Awin lah Wonder Girl Mama.Ceyyy haha.









Yeahh.Terliurlah anda disana. HAH HAH HAH.

Okay nak balik.Belajar.Finallllll issssss cominggggggggggg!

16 comments:

abangdaddy.com said...

ooooooooooooo...awin pi Hatyai yer...post banyak2 lg gambar..tk puas oiii

Ocim said...

terlihat menu makannya sangat lezat2...

atok said...

ahah i went to hatyai too masa raya arytu and i went to central too.
dorg kata itulah yg paling best kat hatyai tp masa atok g mcam xde papepon.
dala carpark dia nk msuk siap kne check kreta lagy.
ingat nk bwak bom ka? eheh

Naz said...

meriah sungguh entry kali ni... dan juga sedapppp... hehehehe.... sawadikap cik Awin... :)

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

feeqa said...

wah sempat lagi pergi jalan2 :D final dah memangil ye :p

Akmal Hakim said...

hahha.. ;))

dobot said...

gudluck bebeh,
;)

. sury_lovemusic . said...

kak awin..
yg ice cream tu @ swensen kan?

lokman@keme said...

awin all the best:)

PINATBATE said...

Awin,,
mana dia cincin white gold dengan kain thai silk yg awin kata beli utk hadiah makpinat tu..? dah lama tunggu ni..jgn buat-buat lupa lak..^^

Cik Peanut said...

wa...
bestnyer
:P

syoknye pergi jalan2 sebelum final ni..peanut suka gak..tapi lagi suka shopping sebelum final
hehehe

gud luck
:X

sha89 said...

wahhh2~ best nye g thailand~

adess lapar plak perut tgk pic mknn tu~ hehe~

all d best utk exam awin :)

gotahlantun said...

tak takut kena bom ke!?
ha ha

Anonymous said...

cool mate kak awin

Mohd Ahmad Ferk said...

best gile eksrem tu..
bak skit!