Sunday, March 13, 2011

Hari Assignment Sedunia

Assalammualaikum and good morninggggggg semuaaaaaaaaa. Hari ini, Isnin, 14 Mac 2011 ialah Hari Assignment Sedunia ya. Saya baru balik UiTM semalam pukul 10 malam sebab sakit mata hari tu wuuu. Lepas tu hari ni, kelas Law pukul 8 pagi batal sebab ayah mertua lecturer saya, Pn Noraini meninggal dunia. Al-Fatihah. 

Kelas pukul 10 pagi, kelas untuk assignment blog ini. Saya telah menghantar report blog dan essay Chapter 7 - Storing Organizational Information - Databases. Ada lagi satu assignment iaitu group assignment and lecturer nak dalam bentuk CD tapi CD tu ada pada our group leader, Fuad and dia tak datang hari ni sebab ada appointment tulang bahuuuuuu dia patah hari tu. Ok sabar. Alhamdulillah lecturer bagi excuse. Heeeeeee. Satu subjek, 3 assignment submit on a same date, day, time. Heuuuuu~

Rasa happy hari ni sebab report saya dapat 9 over 10. Yayyy! Wakaka. Okay ada sesiapa nak belanja makan tak?? Okay mesti takde. Okay bai. Jangan nak okay 3 kali sangat. Bai bai bai.(Tolong baca sambil nyanyi lagu N'Sync - Bye bye bye) Thanks.

Thanks for reading. 


10 comments:

frwls said...

reminder kat tepi tu saya abaikan,

NAK PURCHASE JUGAKKKKKK!!

Liquid said...

incek liquid arini hari tido sedunia hahaha

kembatolo™ said...

hari makan sedunia plak ble?

kunang-kunang said...

tinggalkan jejak disini :)

nursyuhaida said...

hari okay banyak kali jugak mungkin?

;)

Deya Zanial said...

tak payah nak update blog dalam class sangat lah kan? okay nampak sangat time lecturer tengah bagi markah kat student lain awin update blog. nampak sangat tak beri perhatian pade lecturer. nampak sangat.... okay tak payah nak nampak sangat saje. okbye.

Nailofarhazirah said...

selamat mnyiapkan assignment!

*great org lain bkn main, assgnment sendiri pun bertimbun..=P

didie collection said...

jng rsau..sy pn kne wat assgnment same mcm awk jgk..hehehe:)

Asyraf Abdul Rahim @ Acap Abdul Rahim said...

setuju sangat dengan hari esaimen sedunia. i pun baru lepas buat 3 esaimen dalam satu hari!

kalau hari-hari macam ni, mati. :/

AdaNaz87 said...

rendu pulak nak buat assignment. hi². ;p