Thursday, November 13, 2008

Hello guys!


Assalammualaikum semua!!Eei.Rasa mcm tak percaya je awyn dah ada blog sendiri!Wahwahwah.
And rasa mcm nk bagitahu kat semua orang kampung awyn dah ada blog.Haha.Happy tau.Sampai pening-pening kepala nak buat.Akhirnya Alhamdulillah dapat juga.Ceh.Macam dapat award je.Huhu.So,this is my first blog.Laman ni jugak awyn akan tulis macam diari awyn.But not so detail la.Huhu.Blog ni khas untuk kawan-kawan yang berada dia Myspace,Friendster,Pagii,Yahoo Messenger and Facebook.Haa..Banyak tak.?Huhu.Awyn memang suka banyak-banyak.Saje tambah kawan.Awyn juga plan nak buat Hi5,Orkut,Tagged,MyYearbook,Hoverspot,Fubar,Mash and Yuwie.Bajet tak?Tapi banyak sangat.Nanti tak teronline.Tapi awyn memang selalu bukak Myspace.Itu yang first awyn buat.Since Form 3.Pakar Myspace la kiranya.Hehe.Walaupun ramai orang kutuk awyn kat Myspace tu untuk budak-budak la.Tapi awyn suka sangat.Lagipun kawan awyn kat situ dah ramai gila.So,sayang la kan.Eei.patutnya first blog awyn cerita pasal awyn tapi ni merepek meraban pulak.Okeyla.Awyn rasa kawan-kawan Myspace awyn mesti dah tahu sedikit sebanyak pasal awyn.Untuk yang tak tahu,sila baca mengenai saya di About Me ok.Tak pun view je profile awyn tu.Awyn malas nak cerita panjang-panjang kat sini sebab kat situ dah ada. Jadi,bagitahu sikit-sikit jela eh.Nama penuh awyn Noor Ajwin Ajeera binti Abdul Hamid.Nama manja,Awyn.Nama komersial,Ajwin Ajeera.Haha.Bajet gila kan.?Siapa nak kutuk,kutukla.Yang penting i'm happy!!Huhu.Awyn tinggal di Bandar Tun Hussein Onn,Cheras,Kuala Lumpur. Haa..tujela kot.Yang lain baca sendiri okey.Haha.Taknak baca sudah.okey tata!
Nak upload pic ni.Semoga ketemu lagi.Teruskan membaca blog ini!Tata!

4 comments:

w a n m o h d a f i q said...

salam...
klu dh ade blog tuh...
slalu update ok...
hehehe...
sng hati nk baca...
ngeh3...

Ajwin Ajeera said...

salam..
oh ta nmpk pulak.
huhu
semestinya.

HANA bUdaK cEkElAt said...

assalamualaikum!!!

selaamt datang wahai blogger baru
mari hidop di alam baru..
hihi

;p ;p

Ajwin Ajeera said...

Waalaikumsalam.
hehe
tq2..
org baru ni..
:)