Saturday, November 15, 2008

Rumah Terbuka Raya 2008






Ni semua gambar waktu open house rumah awin hari tu.Waktu raya.Ni semua classmates dulu-dulu.So,saje je nak masukkan gambar-gambar ni sebab tak tau nk buat pe.Haha. Merepek je kan.Kalau korang perasan,gambar awin mesti senyum tutup mulut.Huhu.Sebab apa.? Sebenarnya gigi awin ni tak berapa cantik.Huhu.Gila honest.So,seganla kan nk senyum nampak gigi.Awin nak pakai braces.Tapi asyik tangguh-tangguh saje.:(
Walaubagaimanapun,awin tetap bersyukur dengan apa yang Allah s.w.t beri pada awin ni.
Lagipun,kita hidup didunia ni sementara je.Bukannya kekal.
Jadi tak payah la nak mengada-ngada mengubah ketentuan tuhan kan..
Awin nak tengok je siapalah yang sanggup terima awin yang tidak bergigi cantik ni..
Tak semestinya gigi cantik,hati baik kan.?

6 comments:

ImbaToma said...

Manusia kna brsyukur dgn pe yg die ada,sbb stiap kali kte ingt apa yg bruk kat diri kte, org laen ada lg yg xbrnasib baek mcm kte...))))

Ajwin Ajeera said...

ye..
tepat sekali..
:)

Dea said...

hee comel je tau kak awyn! ;P

Ajwin Ajeera said...

haha
thx deanna!
:)

su said...

yg penting hati cantek dik! kak su suke tgk pipi ajwin...cute sgt!

Ajwin Ajeera said...

yup.yg penting hati..
:)
haha
cute ker.??
thx kak su!!!!!!!!!!
(kembang idong kene puji.wakaka)