Tuesday, June 23, 2009

Campus Life Saya Akan Bermula


Alhamdulillah..
f
UiTM Segamat
gt
Business Admin
g
Dah penat asyik nak berahsia,last last orang tahu gak.
Hahahahahahahaa.
(Ayat atas tak bleh bla dow.Ingat aku artis nak rahsia rahsia.)
j
Okay itu sahaja.
j
Semoga saya berjaya.Chewahh.
j
Segamat!Here I go!!!!
j
(Cehh padahal sedih gila babai.Serius dow.Tak pernah stay jauh jauh dengan keluarga tercinta.Homesick ahh akuuuuuuuuuuu)
d
d
To Fatul Akrul : Jangan jeles I sama kampus dengan Hanis Zalikha.=p

60 comments:

CikYana(",) said...

congrats awin

blaja leklok tau

dun 4get me ye :)

d i D a_LittLeBaby said...

congrats dik ..

just wait akak taw..

hihih :)

Ajwin Ajeera said...

aha thanks sis..
InsyaAllah semestinya..
takkan la awin nk lupa sis..
hee

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby,

hahahaa
bnci tau!!!!!!!

tRuly tO be mYself 'Qa~ said...

nak pi belajar dah adik akak ni..
study elok-elok tau...
jangan nakal-nakal k.. hee~
selamat merindukan adik, abang, mak n abah ^__^

Ajwin Ajeera said...

hahaha
thanks sis..:)
tulah hbis la ni..

Annurkasih said...

awyn...congrats.heheh...her dulu pun diploma yg sama mcm awyn dpt tu.pastu sambung kat shah alam...take care ye.heheheh

Ajwin Ajeera said...

haha nk pinjam buku..
(-_-'')
ok i will.:)

Annurkasih said...

boleh...jgn lupe kos penghantaran.haha=p

missnightmare said...

try hard to reach the target for the future

mo0ney said...

congrats

Framestone said...

tahniah ek huhuhuhu

farah said...

congrats awyn.

:)

Atan said...

tahniah.. semoga kejayaan menanti awin di sana dan kehijauan sekeliling kampus segamat.

+MisZ NuRuL+ said...

konpius la??=__=
kak awin ne umo bpe senanye..hihih
18 eh?uhuk3 XD

miss hirose said...

hai smbg blaja ek..
congrat2..
blaja leklok k..
ciannye die homesick..hehe

azaliahjsalleh said...

woahhhhhhhhhhhh bestnye dpt merantau~~

MuhD NoR AzyM said...

Hoho. Ko ni umur brape sbnrnye awin? Hehe..takpe2..biarkan ianya menjadi misteri...huahua..=D

Apapun, selamat menjalani kehidupan alam Universiti yg penuh warna warni (iye la tu..) haha..

p/s: kat U la ramai pakwe hensem..ececehh..dah pasang niat nampak..? =p

nur nina said...

nnti amek la gmbr ngn hanis zalikha eaa.. XD

~nEeYsA~ said...

ahernya..
bru la tau dak ni nak ambik dip dh...
haha..congrats yup!
study smart..

Luth Textile said...

tahniah la..
lain kali, mntak lagi jauh2 k..

[MahiraH] said...

uishh..segamat itu kampungku!!
hahahhah..:)

miss emyliza said...

wah tahniah awin...

lionteen said...

lame da ajwin ilang,tibe2 nk g segamat lak..

yah..
gud luck yah kamu..

tazz said...

congrats!! i ada adik 2 orang kat situ. i dah takde baru u nak masuk sane kan? hehe. takpe. mane tau ade rezeki sambung degree kat sana lagi boleh jumpe cik awin yg cun ni.

equals D said...

cngrats ;)
benda baik xperlu dirahsiakan.haha xD

aishah_conteng_je said...

adik..
dunia jauh dari rumah dan mak ayah tu sangat lain dan banyak menakutkan..(walaupun dlm malaysia je....)tapi kamu mesti akan boleh gagah dan jaga diri baik2 kan..

kamu jangan bagi lelaki jahat sentuh kamu tau..yg baik2 pun...takmo percaya kat diorang...

go n have fun and make lots of frens ek..

semoga tuhan menjaga kamu~

.e i k a. said...

belaja ajen2 ok!

PINATBATE said...

Awin..
Tahniah Awin!

Jaga diri,hiasai peribadi..
di mana-mana sekalipun Awin berada, tetaplah sentiasa memelihara solat..Percayalah, Allah akan memayungimu dengan rahmatNya.

nanti boleh tulis byk cerita tentang Segamat pulak..jgn asyik nak balik BTHO tiap-tiap minggu sudaa...

.Anna. said...

woot woot.

congratz awin! ;)

co0L^^guRL said...

congrats... mza hbs study kat uitm, awin plak sambung kat sane... hopefully, study rerajin n gud luck...

farwalis said...

awin...dah takdir kita..takdapat kampus same..sori wawin (nama manje baru awin yang baru iwal pikir)..

take care wawin..semoga Tuhan menjaga kamu..(pinjam ayat aishah_conteng_je)

Mitsuo said...

tahniah dan selamat datang ke dunia perniagaan!

lemongrass^_^ said...

selamat dtg ke segamat...
cik serai org segamat...:D
mcik cik serai pn budak d.i.b kt uitm sgmt...
skrg further degree kt segmat juga...
amik islamic bnking...
ajwin sebenanya bape taun ea?

mrs 21 said...

gudluck awin....

a.d.i.b.a.h said...

congrats dpt uitm segamat.. same tmpt ngn sy..tp sy da super duper senior dah..gdluck dok sane...anda bleh jd org plg jimat-cermat nnti..hehehe...

Al-Kaput said...

papehal jgn lupe update blog..
nti rindu pula :-)

Sakinah said...

tahniah la..
pergh! sama tempat dengan member saya ar..
hee

Firol said...

Lo Mafia....
selamat ke sana,selamat belajar..jangan lupe nak ajak cendol ka,nasi ayam gemas kat area yayasan bagitau gua....

idham said...

wah jadi mahasiswa baru nih...
selamat ya ajwen

Amer Aan said...

wah..
segamat...
kampung alien tu...
hehe

e k i n . said...

hehe , gud luck ajwin ;))
semoga berjaya menempuh alam universiti , hehehe !

Fatul Akrul Ramli said...

eh2
tak jelez pun la awin..
haha..
awin blaja elok2 ye..
jgn asyik nak ngorat hanis je..
:PP

atok said...

same ngan sorg membe atok kalo x silap.
same kos gak.
asyran.
knal kea?
eheh

Rashid said...

erm TAHNIAH!!!. Moga tercapai segala impian...

psstt!!! jangan nakal-nakal kat sana nanti ..tapi sy rasa ajwin pasti nakal..bese le blogger katakan.. hehe..

mr_kay said...

congratz awyn..
awyn dah start stdy ni mest ssh nk bace celoteh awyn pas ni...
i'll miss u...
blajaa elok2...

HeLL69 said...

SETIAP KESABARAN AKAN DIGANTI DENGAN KEMENANGAN
SETIAP KEDUKAAN AKAN BERGANTI DENGAN KEBAHAGIAAN
SETIAP PERPISAHAN PASTI BERMULA DENGAN SATU PERTEMUAN
SETIAP YANG BERAKHIR AKAN BERTUKAR DENGAN SUATU PERMULAAN
SETIAP KEJADIAN TUHAN PASTI ADA HIKMAHNYA.............
Saya Ada satu epal, anda Ada satu epal. Kita tukar epal, anda Ada satu Dan saya tetap Ada satu.
Jika anda Ada satu ilmu Dan saya Ada satu ilmu, kemudian Kita tukar ilmu tersebut, anda Ada dua ilmu Dan saya Ada dua ilmu...


TAHNIAH special untuk... ajwin ajeera.....

nurain said...

bebeh..ko kat segamat, aku kat muar!leh la gather2..hik hik..neway, aku nak bagitau, aku rase ko patut browse for son dambi, muke ko same la dengan die!

buaya said...

salam ziarah..
diejmput menjadi follower sy yer..

http://www.buaya-merah.blogspot.com

chipsmore said...

waa..kem salam ngn hanis zalikha t..hehe...
n smoge tabah menghadapi liku2x kehidupan di universiti..hehe ;)

Mr K said...

Ajwin. Kau umur brapa ek?

Btw, lama yea x update blog =)

Khalif Faizal said...

hahaha
alhamdulillah kakak~

Akmal Hakim said...

take care disana..
beware of strangers..
heee ; )

Anonymous said...

baru masuk ke muka tua ingatkan dah habis study

Cik Peanut said...

nge~~dapat uitm segamat..
tahniah..
tapi kan konfuse..
cik ajwin ajeera ni umo wape sebenarnya..
asal baru amik dip?
ops..dapat sekali ngan hanis zalikha..si model yang ade blog best tu k..nge~~jelesnya...

pijah@hakuna said...

wah tahniah owkey.. ;) belaja ajen2.. gudlux!

Lya Colours said...

hai
im an ex of uitm segamat
juz last 2 month finish my study
hati2 ya
uitm segamat byk lalat
hehe
n sumtime if u're lucky, u akan jmpa encik " ba alip ba ya"
hehe

welcome to segamat =)

taz said...

Awin. how's Uitm segamat? eh salah. uitm selalat. tgk adik i dah tukar nama dia. jahat. so u dapat kolej mana? adik i dapat intan. i dulu zamrud. haha. tu pon nak bgtau bukan boleh jumpa pun kan. Awin, update la blog. risau pulak awin dah lupe kat blog glamer ni lepas dah pegi sagamat. hope to hear from u soon. take care awin! :D


p/s; i risau sampai 2x comment utk entry ni.

taz said...

tengok eja segamat jd sagamat.

ok. ni comment ke3.
AWIN UPDATE!!!

taz said...

oh lupa. congrats menang saguhati lip ice :D ternampak nama u.

ok ni comment last.