Thursday, June 4, 2009

Penulis Dapat Hadiah! #2

Pagi hari tu,semasa aku sedang berjoging tiba tiba ada phone call.Suara lelaki kedengaran.Aku pun chuak ah ingat lelaki mana yang call aku nih????Cepat cepat panggil pak guard tasik semua.Cehh ketipuan terserlah.Lelaki baru call dah takut panggil guard.Dahla pak guard pendatang dari Myanmar ke mana entah.What the.


Then,lelaki tu kata dia nak hantar hadiah ke rumah aku.I was like urghh dia ni kenapa nak main-main dengan aku pulak nih.Then dia kata betul hadiah dari Pusat Sukan UPM semua.Aku pun cakap jelah okay.


Pukul 9 pagi macam tuh,orang tu call balik kata hadiah dah dihantar ke rumah.Aku pun cakap jelah okay.(Aku pun cakap jelah okay,aku pun cakap jelah okay.Annoying betul.)(Tak.Masalahnya apesal gedik nak buat warna merah?Haha)(Baiklah asyik kurungan je.Dah dah sambung baca sambung baca)Dalam hati time tu rasa excited gila.Okay fine dalam hati dan luar hati pun excited.Hanya Wazien dan Afdhal yang mengetahuinya sebab kami joging bersama waktu tuh.Tapi diorang pun turut excited!Haha.


Sampai-sampai rumah terus cari hadiah tadi.Tengok ada kotak yang agak-agak besar kat ruang tamu.Perghhh.Betul betul siot.Happy gila bila baca

KEPADA : AJWIN AJEERA.Hehe.
DARIPADA : AZWIN ANDY (ESTRANGED).

Baiklah.Ayat last itu tipu.Haha.


Tapi aku tak bukak-bukak hadiah tuh sampai petang sebab semata-mata tunggu abang balik.Eleh mesti korang nak kata aku adik mithali kan?Memang pun.Haha.(Cehh padahal tunggu abang sebab tunggu kamera dia bawak pergi kerja pulak kamera tak boleh orang nak tangkap gambar dapat hadiah.dhdgy)

Besar kan?Dengan wrapper polka dots.Tanda matang.Heh.

Muka gembira dapat hadiah walaupun belum mandi lagi waktu ini.=/

Nak tunjuk jugak..Ini bukan hadiah.Hadiahnya dalam kotak ini.=/

Jeng jeng jeng.Inilah hadiahnya.Aku dapat rumah wehhhhh.Nak pindah sekarang jugak!!!

Tapi nasib baik beliau sertakan nota ini didalam rumah tersebut...

Fuhh.Nasib baik jumpa nota ni.Kalau tak aku mati mati ingat rumah tadi.Rupanya tabung. Lagi sekali nak cakap,nasib baiklah jumpa.Kalau tak,mesti aku dah tinggal dah dalam rumah ni.fdsvfreg.

Baiklah.Kalau korang nak tahu,pengirim hadiah yang baik hati ini ialah Iwal.Rakan blogger,Facebook,dan Myspace aku.Haha.Thanks tau Iwal..Susah susah je..Hehe.Sebelum ni pun,aku pernah dapat hadiah dari blogger iaitu dari Kak Dida.Boleh klik SINI kalau nak tengok.And thanks once again to Iwal..:)

53 comments:

Mr K said...

hadiah ada makna tu. check la betul2. mana tau ada cincin dalam tu.

Ajwin Ajeera said...

hahahahahaha
ade ke cincin..

joegrimjow said...

wooo
bile nak dpt adiah ni
kamo bagi laa
ley?

d i D a_LittLeBaby said...

hahahha..tapi yang penting azwin andy memang tak leh dipercaya..khakhakhaka...

dan yang paling penting dik..

me first!!!!

hihihihii :)

sayang adik...

Anonymous said...

awin muka macam hanis zalikha.
kenal?

farwalis said...

buruk giler tulisan budak tu..

CikYana(",) said...

wah besh nye dpt adiah

p/s:
caki..adiah tuk cikYana xde ke?
ngeh2 :P

MuhD NoR AzyM said...

Hoho. Ayat semakin saspen. =p

Ada ke pakGad yg termakan pujuk rayu ko? hehe

.kakijalan. said...

wah dapat rumah la. boleh sewakan rumah tu tak?
huhu

Mr K said...

muka awin x sama la macam muka hanis zulaikha. Hanis lagi lawa haha.

okay2. gurau2. Sama2 lawa.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

waaaa..bez nye dpt hadiah...trase dri bgtu brharga...huhu...neway,spa hanis zulaikha tu awin??

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

kamu duduk jauh sgt.
hehe

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby,

hahaha
jeles tau tak percaya.
yeah sis..
sayang sis jugak sgt2!!!!

Ajwin Ajeera said...

To Anonymous,

OMGGGGGGG
muka awin mcm hanis zalikha????
gilak ar.haha

btw,nape tak letak nama dan link?
nnti org igt awin saje2 puji muke mcm hanis zalikha.hahahahaha

Ajwin Ajeera said...

To farwalis,

hahaha
tau xpe..
eii sapela bdk tu kan..

Ajwin Ajeera said...

To CikYana(",),

haha
mintak sis mintak kat dia!
haha

Ajwin Ajeera said...

To MuhD NoR AzyM,

haha
ayat yg mana makin saspen weh??

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan.,

bole2 nnti sy sewa..
rumah banglo tepi tasik lagi..=p

Ajwin Ajeera said...

To Mr K,

hanis zulaikha mana ni?
hahaha

Ajwin Ajeera said...

To ~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~,

hee
yup..
tak taula diorg nih.
hehe

♥chentaMAYA™ said...

wah3~
dpt hadiah ea!
hee~
jeles2!~

Ajwin Ajeera said...

hehe
ala klu jeles,bg je hadiah kat sini.
hahaha

d i D a_LittLeBaby said...

hahahhaha..
adik...pun jeles tak mahu percaya..

tapi mmg tak leh dipercaya la diik..

sayang adik akak nie..

muahhhh!!!

Ajwin Ajeera said...

hahaha
kejammmmmm
eh ari tu kan awin baca urtv..
azwin andy kate dia masih single.
OMGGGGG
hahahaa
love u too sis.:)

naz said...

nampak sgt kamu boros aweyn haha

Ajwin Ajeera said...

hahahahhaha
bkn tu mksd diaaaaa

Mr K said...

haniszalihka.com atau haniszalikha.blogspot.com

dia model. mmg patut la ramai peminat. kot

atok said...

surta tu gle innocent.
whaha

azzam supardi said...

Tahniah! La la la la...

Ajwin Ajeera said...

To Mr K ,

huhu

Ajwin Ajeera said...

To atok,

rsa cm nk gigit2 je kan surat tuh.haha

Ajwin Ajeera said...

To azzam supardi,

haha
thanks.

chipsmore said...

waaa...
bestnye pat gift,,,
so far x pena g pat gift from blogger..
huhu

Ajwin Ajeera said...

hehe
InsyaAllah satu hari nnti..
:)

najwa hazirah halmi said...

mcm maner ley dapat adiah??
jeles2!!!
;)

miss oren said...

FYI...
NOTES YG ORG TU KASIK SANGAT CUMILL MUMILL BUNYINYA

faqiha said...

weee best nye :)

d i D a_LittLeBaby said...

ahhaha..bukan kejam la sis....

tapi hakikat tetap hakikat ma...

memang kite di takdirkan tak kan dapat die..

]khakahkhakhaa..

** tahap perasaan gile rnie..**

yang penting dier bukan milik adik..

hahahhahahhahah......

i miss u girl...

p/s : dier tak nak g taw sape gf die...dier tak nak gtaw sape akak kat media..nate dapat publisiti..so glamour la akak dik..kakakkakakak...

philoColy said...

haha.
kalau rumah,awyn xsmpt msuk da roboh.

sop said...

wah..bestnya dpt hadiah..
suka--suka--suka--

Ajwin Ajeera said...

To najwa hazirah halmi,

haha
jgn jeles~

Ajwin Ajeera said...

To miss oren,

hahaha
comel ehh
tuan yg bagi notes jgn perasan.
haaha

Ajwin Ajeera said...

To faqiha,

:)

Ajwin Ajeera said...

To d i D a_LittLeBaby,

hahaha
akak jauhhh
awin kat sini bole ngorat diaaa
hehehe

i miss u too akak!

Ajwin Ajeera said...

To philoColy,

eh belum cuba,belum tahu

Ajwin Ajeera said...

To sop,

mmg best.
:)

farwalis said...

kepada awin dan miss oren...

oh tidak sy tak perasan pun...

sy hanya senyum melihat komen2 ini semua...

CONESI (huruf kena taip nak submit comment ni...)

Ajwin Ajeera said...

hahahaa
sengallll la dia nihhhhhh

d i D a_LittLeBaby said...

tak pe..jauh pun tak pe..yang penting hati..

khahkahkahkahk!!

i miss so much my dear baby..khahahhaha

Ajwin Ajeera said...

euwww
geli
awin dgn dia kat sini dah nak kawen dh.
haahaha

d i D a_LittLeBaby said...

hahhahahha...

ye la tu dik..

tak pe ambik la yang penting aaron akak nye..

hahhahah!!

tapi yang penting die tetap di hati akak..!!hahahhahhahah

Ajwin Ajeera said...

isk
aaron tu laki org ahh
ayah kepada 2 org anakk
tanak awin
hahahhaa

sunshine said...

nk hadiah gak!!