Thursday, June 11, 2009

A Famosa lagi..

Assalammualaikum..Cehh..Hehe.Sorry lama tak update blog.Baru balik rehat rehat di A Famosa.Sebenarnya tahun ni je dah berapa kali dah pergi A Famosa.Haha.Tapi kali ni best sikitla,bukan best sikit.Best banyak ahh. Sebab kali ni,Awin pergi mandi manda kat Water World,naik Pirate Ship, masuk Animal World Safari,dan Cowboy Town.Bestt ahhh tapi sumpah penat gila babai.

Disebabkan penat,malas nak tulis banyak-banyak,tengok gambar je sudah.Cehh padahal dah 2 hari balik.


Masing masing tak boleh tembam lagi ker?

Jom mandi!!!Tapi beribu kali pikir nak mandi ke taknak.Yelah sampai air dalam swimming pool tu pun dah tak nampak sebab ramai sangat orang.Puas cari mana air??Mana air???Haha.Euwww geli geli.



Geli memang geli.Tapi tak sabar dah nak mandi waktu nih.Haha.Last mandi Water World ni umur Awin 6 7 tahun macam tu.Dah lama sesawngattttt.Mewmang rinduww tark sawbarr gewler.Haha.Gedik nak cakap style tu jugak.

Tiba tiba gambar makanan?Haha.Sorry sorry malas nak susun gambar.=p Kat sini makan chinese food je.Heheh.

Sumpah Salmon Steam tu sedap gila.Sedap gila.Sedap gila.Sedap gila.Sedap gila.Sedap gila. Okay okay.Saya stop.
Tengah duduk mengadap tasik sambil fikirkan seseorang.(Cehh bajet nak buat publisiti ah tulis 'fikirkan seseorang'.Haha)
Oh oh mana oksigen?Mana oksigen?Saya tak boleh bernafas!!Mana oksigen????Oh ya ya.Dah jumpa.Ini dia oksigen saya.=)


Boring ahhh.Kat rumah jumpa tasik.Kat sini jumpa tasik.Tolong bagi saya jumpa lombong pulak boleh tak?



Oksigen saya lagi seorang tengah catwalk.Hehe.

Air mineral bagus untuk kesihatan.


Ni Wild Wild West Show kat Animal World Safari.Tersangat best!:D And real gila.Cowboy tembak tembak,kaca pecah,bom meletup letup, darah terpercik percik,perigi semua real lah!


Nak jugak kan.

Yeahh.Bersama oksigen yang lain.
Ada hati nak pegang kapak jugak tuhh.



Ala..Dah habis ke?Apa apa pun,tunjuk jugak ah muka performers nih.

Bergambar dengan si kacak.Ye.Memang saya dengan Zaty takut time nih.Mana tahu tiba tiba datang penyakit meroyan dia patuk kitorang ke.Dahla kami tak pernah bertunang,apatah lagi kahwin.


Elehh.Aku tak pakai heels,kau pakai.Tapi dah sama tinggi.Heheh.



Oh oh terasa kuat oksigen sampai karbon dioksida pun tak boleh keluar.Haishh memang dah biasa pun.Ini terjadi bila kami dekat dekat.Hehe.

Yeahh.Ini dia Elephant Show.Gajah-gajah ni memang bijak siap pandai main basketball,bola sepak,melukis semualah.Dahla comel! I like!!!Cehh.Carik publisiti lagi kata suka gajah.Haha.

Alolo.Tengok tuhh.So comel~



Apa masalah aku nih dengan signboard Chicken Farm pun nak tangkap gambar?


Kasawari yang comel~~Rasa macam nak bela je.


Multi Animal Show.Ada macam-macam binatang buat show kat sini.Yang paling best haiwan yang kecik yang budak lelaki bela dalam cerita kartun Kim Possible tuh.Yang comel comel warna coklat.Ala cakap je memerang kan senang.
Eh eh oksigen!!Tunggu saya!!


Apa nih?Hampeh gambar kuda tak nampak.Penipu betul A Famosa nih.Ada kuda tengah tengah tu tapi bila tangkap gambar,tak nampak plak kudanya.A Famosa tipuu.(Tak pasal pasal kena.Haha)
Waktu carnival.Memang best ahh.Tak tangkap gambar sangat sebab sebelum ni dah pernah masuk.Kalau nak tengok gambar karnival ni lagi,boleh klik SINI.
Lalala..



Macam biasa,dengan Red Indian.Takut wohhh.Dia ni cam orang asli terlepas.

Bunga api sebagai penutup..=)

26 comments:

farwalis said...

1st!!!!

Ajwin Ajeera said...

HAHAHAHAHA
semata mata itu je.
hehe

Dana Telco said...

sedapnya jalan jalan.

Ajwin Ajeera said...

hee
best tpi penat gila babai.

• rOozu • said...

sgt best!
dan sy memang sgt jelez!!

Ajwin Ajeera said...

haha
sabar2.

♥chentaMAYA™ said...

sr0n0knye bjln2!nak ek0t laen kali!hee~

Ajwin Ajeera said...

hehe
boleh2!
:)

Mr K said...

a famosa dekat ngan U aku..
kat situ banyak awek2 overc. kan kan? haha

Ajwin Ajeera said...

awek2 overc?
pe tuh?haha

NoRT said...

bestnyer dier

Luth Textile said...

adoi..
syoknya depa cuti2..

farah said...

adik dah abes belaja kat UITM Alor Gajah,
tak dapatla pegi A Famosa lagik.

waaaa.

Ajwin Ajeera said...

To NoRT,

hehe.mmg best.

Ajwin Ajeera said...

To Luth Textile,

jom ah luth bercuti..

Ajwin Ajeera said...

To farah,

hehe
ala a famosa dekat je dgn kl..

.kakijalan. said...

betul2. kat wild wild west tu real gile. rasa macam betul kena tembak pastu mati.
pastu ada orang boleh muncul dari dalam perigi.
dia hidup balik.
memang seram campur seronok lah tengok persembahan tu.
eh sori terpanjang pulak komen mengarut. tapi meang rugi la sape tak pegi lagi. peh peh peh

Basikal Jepun said...

I want to promote my blog at:
http://jepunmari.blogspot.com

Jemput singgah ye!
Hope you can be my follower ;P

And also, as a gift I wanna give you 3 FREE eBOOK!
Just visit my blog, and click the banner on upper left side.
Its for FREE, RM0...so why not?

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan.,

eh eh mesti dh penah pegi an??
hahaha
mmg seronok ahhh
:D

Ajwin Ajeera said...

To Basikal Jepun,

aha silakan silakan..

nurain said...

eleh..aku tak heran pon ween. aku holiday kat umah. makan tido. lagi syiok(ok..jeles gila tenuk!)

huhu..

Akmal Hakim said...

gila babai menarik..
tea o ice Cowboy town,
mahal gila babai.
waa~~ ^_^

Ajwin Ajeera said...

To nurain,

hahahahha
jgn jeles dow
eh ko ckp tenuk?
aku jumpe tenuk kat safari ari tu dow.hahahahaha

Ajwin Ajeera said...

To Akmal Hakim,

ahahaaa
dh pndai ckp gila babai seh skang.
haha

BiskutMarie(",) said...

tgk gamba gajah nek beskal tu teringat mase pegi danga bay zoo...
beruang nek beskal 2 roda...
hahaha...
kalaka²....

ahmad amer said...

HAHA.. :D