Tuesday, June 2, 2009

Marilah Kita Berjoging

Semalam pukul 7 pagi lagi,saya dan dua orang saudara sepapat serumah sedapur,Wazien dan Afdhal sudah ke Lake Valley untuk berjoging.


Atas permintaan mereka berdua,jadi saya letaklah gambar mereka berdua nih.(Cehh.Korang jangan ingat aku nak cakap atas permintaan ramai okay.Padahal permintaan sendiri.Bajet ramai peminat ar?Haha)

Okay Afdhal.Tengok gambar muka kau pun,orang tahu kau memang suka camwhore camwhore kejadah semua ini.Aku sampai saat ini tak mengerti memek muka kau itu.

Afdhal,kau jangan gelak aku pun sebenarnya ada hati nak buat muka ala-ala bajet comel tuh.Teringin dow mahu mencuba membuat memek muka seperti itu.Jangan sampai aku nyanyi lagu Teringin dari Shima karang.Tapi sumpah muka gampang gila weh..Eh, lupa nak bagitahu kawan-kawan.Saya tengah rock climbing.Sila teruja bersama.Heheh.

Cehh cehh dalam diam rupanya Wazien pun nak try buat muka comel tadi.Haha.Tapi dia tarik sikit je.Kau jangan bajet kitorang tak perasan la wehh.Haha.
Sebelum berjoging,kita perlu membuat beberapa senaman ringkas terlebih dahulu ya kawan-kawan.Ini sangat penting.Err.Tangkap gambar semasa membuat senaman ringkas seperti ini juga penting.=p
Nampak sangat dua-dua posing je lebih.Haha.Mula-mula ingat nak buat macam tengah joging tapi nampak sangat kaku.Hampeh.



Dua-dua buat muka pailang kat beberapa budak kecik sebab nak rebut main buai. Lepas dah dapat buai,tiga saudara ini main lawan-lawan buai siapa paling tinggi.Permainan ini wajib woh.


Posing ala-ala street fighter dari Wazien dan Afdhal.Bila dah balik rumah,dah upload dalam pc semua baru Afdhal perasan dia macam ditindas dan Wazien pulak macam hero.Sebab Wazien yang aturkan posing dorang nih.Lepas tuh apalagi,mengamuk la budak Afdhal nih tak puas hati.Hahaha.

40 comments:

joegrimjow said...

patut la lama xupdate
keletihan berjogging
kekeke

Ajwin Ajeera said...

bukan ar..
ni msti tak bca entry sebelum ni neh,
hehe

miss oren said...

wah, jogging..azamku dari tahun lepas tapi tak terlaksana lagi..
congrates ajwin kerana jogging yang x berapa jogging sangat..ku lihat macam sebok berposing je..joggingnye tak..muahaha

♥chentaMAYA™ said...

hahah!~
kelak0 la k0wg!~

Luth Textile said...

macam sengal je..

farah said...

waa

gigihnya berjogging!

:)

Cik Pieka said...

wahh. mereka kacak uh. suke3. tp ta nmpk mcm g jog je. mcm saje3 je. haha. gurau2. ni mesti berat bdn da melampau ni tht y g jog. hoho.

*afdhal n wazien sila jgn prsn nye bile pieka ckp kamu kacak. jge hati je. hahha. jkjkjk.:)

izzahfarhana said...

haha td pg x jd jogg =P

.kakijalan. said...

wazien tu tengok sekali macam bunkface.
dua kali macam sarkes.haha

azaliahjsalleh said...

wheeee!
jogging best~

keSENGALan teserlah.. said...

hahaa..
nmpk cm capture gamba n melepak je lebey dri berjogging..
peloh pon ta nmpak..
ekeke...

lionteen said...

bgus2..
patut sihat je cik ajwin kite ni..hehe

msrh said...

ahaaa
itula bandar BTHO
yuk dating yuk aween
:P

Ajwin Ajeera said...

To miss oren,

haha
miss oren kitorang joging betulla.
tgkp gmbr ni lpas breakfast je.
haha

Ajwin Ajeera said...

To ♥chentaMAYA™,

heheh
tgk tudung ar.
err ape kaitan?

Ajwin Ajeera said...

To Luth Textile,

mcm sengal?
sengal yg mcm kami ar.
haha

Ajwin Ajeera said...

To farah,

biasalah.
semangat itu penting.
heheh

Ajwin Ajeera said...

To Cik Pieka,

mereka kacak?
biasa ar ikut kakak sedare dorg yg pkai tudung tu ar.
hahahahaha

Ajwin Ajeera said...

To izzahfarhana,

td tak.
dorg dh balik umah.heh

Ajwin Ajeera said...

To .kakijalan.,

ape itu sarkes?
haha

Ajwin Ajeera said...

To azaliahjsalleh,

yup!yup!

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah..,

tak nmpk peluh????
okay takpe takpe..
tgk ar lpas ni.
ecehh

Ajwin Ajeera said...

To lionteen,

erk.
mcm perli je.
haha

Ajwin Ajeera said...

To msrh,

yeah!yeah!
bole je.
dating sini sure best nih.
hahaha

shafri said...

hohoho.. wek22.. gelakkn org jaa kja dia.. hohoho

Ajwin Ajeera said...

biar ar.
dr org gelakkan kita.
=p

Nurdiana said...

dean baru balik dr desa baiduri. haha nmpk gak signboard lake valley, tp hampeh tak nampak pown LAKE nye ;pp

NoRT said...

soh je afdhal tu wat"abu gen"....

Naz said...

majulah sukan untuk negara...

Rashid said...

ajwin ajeera..

wah joggingpun sempat lagi bergaya ek..

p/s - ketawa saya bila tgk pic .."buat mcm tgh jogging tapi.." hahah!!! takper. saya sronok tgk pic ajwin. nampak real dan jujur..

kueh bakar said...

jum tgk wayang ramai2 dgn bloggers

(ADEQ) muhammad danial bin ahmad said...

semoga kamu semua cihat belaka....

idham said...

saya sangka jogging tuh lari lari, tidak taunya banyak santainya...

Ajwin Ajeera said...

To Nurdiana,

haha
mmg tak nmpk.
kne masuk baru nmpk.:D

Ajwin Ajeera said...

To NoRT,

haha
mcm knal je ayat tuh.hehe

Ajwin Ajeera said...

To Naz,

majulah blog demi kita.
(apa kaitan?)

Ajwin Ajeera said...

To Rashid,

haha
ni selepas joging..
mmg jujur.hehe

Ajwin Ajeera said...

To kueh bakar,

uiks dengan bloggers siapa?

Ajwin Ajeera said...

To (ADEQ) muhammad danial bin ahmad,

InsyaAllah..
thanks..

Ajwin Ajeera said...

To idham,

wktu rehat pon bole tgkp gmbr..