Wednesday, August 19, 2009

Bak datang ah weh

Letihlah.Letih betul dengan rumours di sini.Macam macam.
Asyik dengar kampus akan ditutup satu semester je.
Haishhh.Taknaklah weh.Pelajaran akan terganggu.
Sekarang takde boyfriend,mana tahu dapat cuti satu sem nanti balik KL tiba-tiba dapat boyfriend.First love.Macam mana?
Pelajaran akan bertambah terganggu.
(Hahahaha.Bapak menggelabah.Rasa nak gigit gigit je cuping telinga sendiri)

Hari ni ada satu kelas.Mat140.Tapi kelas batal.Pensyarah demam.Serius ramai gila orang demam.Virus telah berjaya tersebar dengan luasnya.Tahniah virus.Eh stufid apa ghoyak lagu tu.

Haa.Ada satu cerita!Ahaha.
(Nak cerita pasal apa ntah sebenarnya.Membosankan betul Awin nih)

Okay.Last week,Awin,Naddy,Fifi dan Cheekin borak borak ah.Pastu Cheekin cerita, roommate dia tengok handphone dia.Cheekin set gambar kitorang as a wallpaper.Then,roomie dia tanya,

Babe,siapa yang pakai tudung ni?Cantik gila muka dia..

Okay menipu gila dia nak tanya cam tu an.Hahaha
Dia tanya cam ni,

Cheekin,siapa yang pakai tudung ni?Dia ni memang pakai tudung ke?

Then Cheekin cakap,

Iyelah..Asal?

Dia reply balik,

Oh yeke?Takdela.Dia ni cam menggedik kan.

Haaaa.Ambik kau.Setepek kene.Hakhakhak.
Jap.lagi sekali.Dia ni cam menggedik kan.Hakhakhak.
Lepas tu dipendekkan cerita sebab sekarang dah pukul 4.15 petang.Pukul 5 sat gi ada Kesatria.Tapi tak siap lagi okay sambung cerita.

Lepastu,Awin tak marah pun.Just rimas.Hishh.Nak gedik gedik pun susah.Ada orang perhatikan.Suka betul jadi stalker I.Jaga diri sendiri jelah okay.Jangan risau pasal orang lain.Orang lain semua tahu jaga diri masing masing.Hakhakhak.

Then,hari tu Awin nak balik KL.Parents Awin datang ambik.Cheekin pun nak tumpang.Okaylah kan.Then,roommate cheekin yang suka perhatikan Awin tu mesej mesej Cheekin nak tumpang Awin sekali.Kalau tak,dia kena naik KTM pukul 2 pagi.And dia tanak tinggal bilik sorang.Takutla konon.Bluwek.

Sumpah dia macam desperate gila.Mesej mesej dia bg Cheekin berbunyi cam ni

Cheekin,boleh la aku nak tumpang kawan ko tu.Pleaseeeeeeeee
Berhentikan aku kat tepi highway Seremban tu pun takpelah
Pleaseee weh.

Awin buat bodoh je.Haha.Then macam kesian.Awin call Mama boleh tak ada lagi sorang nak tumpang.Mama kata boleh.

Malam tu,Awin suh Cheekin and roomate dia yang suka Awin tu datang bilik.Nanti senang naik kereta terus.Nak tahu tak?Dari dia datang bilik Awin sampai Papa Awin turunkan dia kat R&R Seremban,dia langsung tak tegur,tak pandang,tak senyum kat Awin.Ya Allah.Sumpah muka dia sombong gila nak mati.

Ko pehal weh?Ni nak tumpang ni.Tapi takde tanya Awin langsung boleh tumpang ke tak.Muka tanak masam gila plak an.Awin cam terkejut gila dengan sikap dia.Cehh.+_+.Padahal Awin dengan Cheekin buat lawak tanak gelak gelak semua.Tapi dia cam takde perasaan muka macam benci gila dengan Awin. Perghhhhhhh.Bengang gila wehhhhhhh.

Nak tumpang buat ah cara nak tumpang.At least senyum sikit pun oklah.Senyum terpaksa pun bolehla,.Ni tak senyum langsung.

Dah ah ko suka Abang YDP MPP kan?Eleh aku tahulah.Aku pun takde suka sape sape.Takde nak miang miang kat sini.Takde pun aku tangkap gambar abang tu kat poster depan Office MPP ke macam ko.Siapa yang gedik sekarang?Angkat tangan!Eh tetibe.+_+

Lepas tu bila Parents Awin dah turunkan dia kat R&R Seremban,dia langsung tak salam Mama Awin!!!!!Itu yang paling marah sekali!!!Ko nak kurang aja dgn aku tak kisah ah.Tapi jangan ah dgn mak aku pun ko nak kurang ajar kan.Hampas betul.

Bak datang ah weh

Okay lah babai.Dah pukul 4.30.Nak siap gi Kesatria.

21 comments:

PINATBATE said...

Awin,
semakin ramai manusia yg kita temui,semakin banyak ragam manusia yg dpt kita pelajari..
Ambil perkara yg buruk ini sebagai sempadan..jaga diri,hiasi peribadi.

cik yaya said...

*angkat tangan
ceh tibe tibe mengaku gedik.ade org len peduli??

mengada betol la.len kali turunkan je kt highway kot dia nk tumpang blk raya

kahkahkah


*mcm selalu je jd yg awal komen.nmpk sgt sorang lg stalker awin.ko ni gedik la win :p

Da Ghotic said...

giler blagak lau aku cnfrm x layan dh pastu hye2 bye2 la jawabnya tp mayb rasa belas kasihan tu ada ignore je la wat pertama dan terakhir kalinya..

lionteen said...

ish..
kuang aja gile dow minah tu..
terajang je..

aku hUnNy (^_~) said...

sengal uhh pompuan tuu..nk tumpg..wt cra nk tumpg..aisey..xhormat owg tul uhh pompuan tuu..xmalu..

Liyanaroxx said...

gle RUDEEEEEEEEEEE pompuan mcm tuh...kalo kita ar kan?kita tak stop kan dia kan R&R tapi kita berenti kan dia kat tgh jalan yg jauh dari R&R yang ada kat hiway tuh...berlagaknya roomate kawan u tuh!!!

None said...

Aku ada gak org yang menyampah kat aku.. aku x tau la nape

atiQah adNan said...

awin dear,...
ingat pesan akak k..
'sentiasalah buat baik pada orang yang buat jahat dengan kita'..dia akan dapat pengajaran dari perbuatan baik kita pada dia..dan biarlah nanti dia sedar sendiri..

chipsmore said...

no manners tol pompuan 2....siap tangkap gamba kat poster tu paling x ley blah..ahahaha :D

Syarinie Amran said...

mmg ada manusia y 'mengenang budi' mcm 2
sy pun penah jumpe
xtolong kesian kan
bila tolong
sepata haram xda ucap tima kasih
hampeh nak mati
jd, utk ngelakkan kita saket ati n dpt dosa free dok ingat kat dye
jgn la tlg lagi kan
lagi sng
setel

hehe
pape pun
harap xda r cuti 1 sem
(tetibe jer)

cacen86 said...

wah..kalo cik cacen la,da sound tros dlm kete...smp die nanges...hohoh(okeh,sy mmg kejam)

kejo gile manusia cmnih...dala anta msj desperate nk tmpg,pastu leh lak wat perangai tahi....

pae slhnyer kan hipokrit kunun2 mesra same awin gediks...:P

farwalis said...

kan bagus kalau saya dapat tumpang kete awin haritu, pastu mama awin belanja makan.. :) leh saya gigit telinga budak tu..

taz said...

awin! hehe. dont worry too much on people like her la. macam la semua orang suka dekat dia yang die nak benci2 ka orang plak. kecoh lebih.

Anonymous said...

hahaha
mcm2

✿FITRAH ALAM KELUARGA BAHAGIA✿ said...

Salam, sabar itu separuh daripada iman...Semoga ceria selalu, krm slm kt mak awin k.

miss oren said...

adoyai awin, orang camni pon ade ke?
agak kurang kesedaran diri beliau ituh
very the rude

♥ Cik Cimi ♥ said...

sekey jew pale dy.
ngeh3.

[z@ck] said...

kurang ajar punya perempuan..
huh!!

Anonymous said...

hahaha,..sendiri xpaham knape gelak bce entri ni

.kakijalan. said...

comelnya minah tu wat camtu. rasa macam nak mengorat je.haha

deenspeky said...

sabar eh awak..
jgn marah2...
(^_~)
awak dah ready tok final?