Sunday, August 9, 2009

New Leopard Print Purse!

Yeahhh.Hokstah hokstah!(hotstuff) Haha.

Untuk pengetahuan anda anda dan ya anda,aku pulang ke rumah pada hari Khamis lepas.Sebab dah seminggu lebih kot,aku rasa macam tak sihat dan diserang Asthma yang tak berapa nak teruklah.Biasa biasa je.But still asthma.T_T Dan tak terfikir pun nak pergi Penawar.Sampailah hari Khamis tu,pukul 10am,pergilah kelas Account macam biasa.Then,Pn.Mas masuk sambil marah pada kitorang yang tak pakai mask ni.Lepas tu,beliau suruh siapa siapa yang sakit ni pergi Penawar waktu tu juga.Dahla aku dan rakan taulan yang demam semua tak belajar Account.Heh heh.

Pergi Penawar,tengok dapat MC 4 hari.Haishhh.Apa lagi,petang tu juga balik KL.Haha.Okay.First time rasa naik bus jauh jauh!!Seorang pula tu!Bayangkan jelah. Hebat tak hebat.Ahaha.Bag taknak banyak pula tu!Haha.Ala biasalah sekarang baru dapat pengalaman.Next time if naik bus,bawak handbag dengan satu bag kecil jelah. Kepada keluarga,dah dah jangan perli perli Awin lagi.Haha.


Hari ni punya plan sebenarnya ingin ke Hospital Pantai Cheras untuk medical checkup tapi tak jadi.Sebab dah lewat tunggu Mama Papa beli lampu.Then,petang tu meronggeng di The Curve saja.

Cehh cehh.Hokstah ah tu konon?Hahak.


Camwhoring di eskelator.Adventure kan?+_+

Suka gambar ni!hee


Wow!Nice candid!
Eh menggelabah gila.Padahal paksa abang sendiri untuk tangkap gambar.Hahah

Yo.This is my fav.

Abang try baju apa tuh?Jangan jadi childish okay.Behave yourself. B.E.H.A.V.E.
Yeah.Spell it right.Haha.

Mama bought her handbags for raya.Yesssss.Awal Ashaari an?Eh I mean,Awal gile an?an?an?an?Hahak. Huh?Me? Oh I just bought some baby tees (okay even baby tee dah diharamkan di UiTM Segamat,tetap nak beli dan pakai juga.+_+),cardigan and jengg jengg jenggg LEOPARD PRINT PURSE!!!Aku dan Mama sama sama beli purse. Kami berdua ada purse baru.Kami tukar purse kami dari buruk ke lawa.Kami okay dah dah.
Fine.Baru masuk Title sedangkan dah perenggan ke 5.



Ni purse dahulu.Sebelum makeover.+_+



Ni purse sekarang.Selepas makeover.+_+


(Perghh nak guna word 'makeover' je.Baiklah,ketara sangat dah nampak ada hati nak ala ala Deco Bersama Eric tuh.+_+ Sarkastik betul.eh tetibe tak?Haha)
Tak tahulah.Tapi sekarang minat betul pada leopard print ni.Apa apa yang leopard print rasa suka je.



Tali kad matrix pun nak leopard print.Mengapa ini terjadi?Mengapa perasaan ini muncul? Eh suka hiperbola.(Ala kepada stalker,janganlah besarkan gambar I atas ni.Malu lah.Eh annoying kan?Hahaha)

Last but not least,actually semalam Awin dan Mama ada pergi ke Putrajaya Floria Festival.Best jugak.Adalah jumpa beberapa selebriti seperti Datuk Yusni Hamid,Fauziah Nawi,Kopratasa,Yazer AF,Zila AF,Static Emily dan beberapa kumpulan indie yang tak berapa dikenali penulis.Heh heh.Mama beli banyak jugak Orchids dan tanah sebagainya.And paling best,Mama beli 6 kuntum bunga ros.

Bunga bunga ini telah selamat ditempatkan di dalam sebuah vase di dapur.Awin suka ros kuning!Wangi gilaaaaaaa~Omaigad,harap ada jejaka tampan dan sedikit tough serta tinggi yang dibekalkan ilmu dan iman didada dan tak lupa juga mempunyai sedikit harta membaca entry ini.Hahahahhahahaaahahah.Okay bai.

12 comments:

Precious said...

Weii .. kata mc. Sopping sakan nampak! Hiks! Seronok sopping utk raya kan. Ada sebulan lebih lagi tu ... rose kuning memang cantik, tp ros putih menawan laaa ...

milimilo said...

kenape purse yg dah dimake over makin kecik..muat ke nak letak brg..heeeee

Fatul Akrul Ramli said...

awin poyo.. ketuk kepala dia

joegrimjow said...

ade floria?
nak p ni


dah semakin kurus
gud3

farwalis said...

///O.O\\\

miss hirose said...

wow cantik gitu leped..
waa bunga tu cantik..

farah said...

smart.

berkenan la plak.

:D

Mr K said...

Apasal abang kau kalu tangkap gamba mesti kepala pandang tepi.

shafri said...

waa.. shopping rya udah.. bgos22.. smangat kna da.. hehe

.o r k e d. said...

gile cun wallet baru oke!nk jugak MC!!huhuuh.muge2 adelah jejaka tersebut :p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

wahhhhhh...sgt cun purse itew......

Shafie said...

cantik purse nk pinjam..ekeke

nway sombong oh..lama tak nmpk =pp