Saturday, August 29, 2009

Buka Puasa @ One Utama

Pheuww.Penat betul pergi buka puasa dengan rakan-rakan semalam.Ceh padahal semalam tau. Menipu gila masih penat.Tapi betullah penat.Eh tak penat lah.Urm penat sikitlah.Okay okay tak penat.+_+

Hmm.Penatlah.Kalau nak tahu cerita atau gambar kami berbuka puasa,rujuk blog YnaaOhYnaa sajalah.Sama saja jalan cerita.Okay bai.Hahaha.Gila pemalas. Okay fine.Saje je lah.Saje je nak buat gimik di pagi Ramadhan yang ceria ini.Perghh saya macam Helmi Gimmick kan?

Okay.Let's proceed.Semalam saya telah mencipta satu kenangan abadi bersama rakan-rakan saya iaitu Sara, Nurul, Ika, Ynaa, Azwan, Shafie dan Imran. Agak excited kerana ramai yang mahu mencipta kenangan.Mula-mula sikit je yang nak join tetapi lama lama jadi bukit.Baguslah.Saya bangga.*Tetibe bangga.Pelik tak?

Pada mulanya,saya ingat Imran si photographer handalan tu bawa dia punya DSLR,boleh lah tayang gambar lawa sikit dalam blog ni.Tetapi harapan saya punah hancur luluh begitu sahaja apabila dia tidak membawanya bersama.Tetapi saya redha.Nasib baik saya bawa camera digital saya.Haishh.Saya kan budak pintar.Haha.What the.

Sebelum berbuka,kami telah menonton cerita I Love You Beth Cooper.

Cerita ini best juga.Kelakar dan romantik!Okay sekarang korang boleh bayangkan lah kalau cerita romantik orang putih bagaimana,habis semua kurang pahala puasa menonton cerita ini.

Lepas tu baru kami pergi cari restoran untuk berbuka.Okay 8 orang kan kesemuanya.Okay guys berjalan dalam kumpulan!!Nanti ada yang hilang!Haha. Kami ke Carls Jr.Tetapi takde rezeki.Carls Jr dah penuh.Kami 8 sekawan pun meneruskan perjalanan dan perjuangan yang belum selesai ini sambil menyanyi lagu Do Re Mi.*Tetibe.Akhirnya berkat doa masing masing,kami berjaya mendapatkan tempat kosong cukup 8 orang disebuah restoran yang dikenali sebagai Burger King.


Berada di sebuah tempat yang dikenali sebagai toilet.

Kami 8 sekawan.
Ini bukti kami berbuka puasa di Burger King.Tapi hanya burger Ika dan Sara je yang King.

I like that boom boom pow.Them chickens jackin my style.They try to copy my swagger.I'm on that next shit now.*Tetibe nyanyi.

Saya tak order large.Tapi dapat large.Dahla time ni,mata saya sakit.Lagi mau bagi set large.


Ajwin Ajeera likes this.
Ajwin Ajeera likes this also.


Macam reunion dah.Macam Konsert Reunion Akademi Fantasia kan?


Jeng jeng jeng.Kreatif kan kami snap gambar begini?Ceh padahal dah ramai orang buat tau.

Romantik kan kami.Tolong jangan nafikan.
Elehh..Budak budak ni nak lompat konon..Nak lompat tak jadi..


Okay.Itu sahaja laporan dari saya.Selamat menjalani ibadah puasa! Salam hormat dan salam sejahtera.(:

12 comments:

Anonymous said...

slmt berpose!i'm first!

joegrimjow said...

mesti xtrawih ni
haaa

Mr K said...

I love you beth cooper tu banyak lucah. Dan yang tak bestnya banyak betul dia potong2. >,>

Liquid said...

waa x ajak sama incek liquid uhu

naz said...

babak 18 byk tak? haha

atok said...

haha dak spek merah tu satu grup ngan atok mase tournament bowling. kihkih.

YnaaOhYnaa said...

mcm bangang gamba ynaa lompat tuh..! hahahahahahahaah..


nak lagik jupe mcm tuh!!

Firol said...

Mafia...ngulor lepas buka ke...aiseh tak rugged la tak terawih

Shafie said...

korang melompat dengan penuh keriangan..haha..

p/s: tak sangka sy join pose yg sebegitu..wakaka

fzalah said...

cite tu best gile :)

.kakijalan. said...

awin dah gemok awin dah gemok.hahaha

::AnEp:: said...

best nyer..xpng mkn kt burher king..huhuh