Friday, August 21, 2009

Hish.Malunya nak cakap ada fanclub

Haishh.Macam mana nak cakap ni.Malu lah.Okay lah cakap jugak. Semalam saya telah mengcreate satu lagi account Facebook.Tapi account fanclub. Ala janganlah gelak dulu. Dengar dulu penjelasan saya.+_+.Bukan saya saja-saja buat account tu.Sebabnya ialah baru saya tahu yang account biasa Facebook hanya boleh memuatkan 5000 friends.Tapi kalau fanclub,friends is unlimited.Thanks to YnaaOhYnaa.(: Kalau tak,tak tahu pun.So,best lah kan? Dan bagi saya,itu bukan fanclub,tapi friendclub.Heh.Account lama masih ada dan mungkin akan didelete.

Jadi,kepada kawan-kawan marilah join friendclub saya okay.Just search Ajwin Ajeera di search engine Facebook.Thanks.Jumpa di sana!!Hakhak.

Gambar portfolio untuk 'friendclub'.Hahaha.Gampang gila wehh ada portfolio bagaii.

Gambar untuk covergirl Dara.Com eh takla acah je.Haha.Kabot.


Ambik kau.Double chin taknak terkeluar pulak kan.



Happy Fasting to all my beloved readers!Mohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa atau terguris hati mana-mana pihak.Syukur Alhamdulillah kita masih berpeluang bertemu bulan Ramadhan yang mulia ini.Ingat,jaga mata,jaga mulut dan jaga hati.Hee.
t
XOXO,
Ajwin Ajeera

23 comments:

Amer Aan said...

Happy Fasting to too

iza iziana hasan said...

fanclub???
logik gak la..sbb muka pon mcm artis diana rafar ;P

eyes143.. said...

happy fasting too

sha89 said...

weyuu~~ ade fanclub? best tuh..

ape2 pun slamat brpuasa :)

Mr K said...

Swdikit gedik disitu. HAHA

joegrimjow said...

jgn jadikan facebook cam myspace
hehehe

chipsmore said...

perghh....x ter pk lak nk wat fc tu...sbb fren sy x kan ramai sampai 5000 kot..ehehe

hepy fasting ;)

farah said...

ahhaha,

bravo cik awyn kita.

:D

MuhD NoR AzyM said...

A.A.F.C

Mcm team bola plak.

Haha.=p

syafiqhasnan said...

tiru syafiq hasnan fan club. hahahahaa

d i D a_LittLeBaby said...

adek ku sayang....

rindu ar..nanti akak add jafi la pulak fan club die..adeiisshhh..hahhahaah

Felicia F. Ramzi said...

kamek lah manusia paling sik tauk makey facebook.. apa apa pun, selamat berpuasa ajwin

hanny nadia said...

selamat berpuasa sis :)
link kamu yea :DD

Naz said...

Salam Ramadhan... Minta maaf zahir dan batin... :)

Luth Textile said...

adik oi, selamat puasa!

atok said...

carlos tevez.
haha

.o r k e d. said...

best er jd org femes.nk jd jugak!

♥Miz Fieza♥ said...

wah dah ader fanclub uhuhuhu...femes...

KeLuBi SeMaN said...

awk dah saya amik jadik model blog saya muahahahaha!!! larikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Naz said...

lawak juga ruper kamoo bila buat mcm tu... hehehehe...

>senyummu manis sekali....

azizul said...

selamat berpuasa

udah join freindclub tuuu

Krasz bAtu said...

dah join

::AnEp:: said...

selamat berpuase...hehe..