Tuesday, August 25, 2009

I wrote this letter when I was 5.

Hai kawan.Nak tahu something?Waktu Awin umur 5 tahun,Awin ada tulis sepucuk surat untuk family.Itu surat pertama Awin tulis.+_+.Waktu tu Mama tengah kemas rumah.Awin kacau kacau Mama.Then Mama marah.Awin ingat lagi,waktu tu Awin memang rasa sedih gila babai punya wa cakap lu.Lepas tu Awin tulis surat then bagi kat Mama time tu jugak.Mama baca.Lepas tu Mama gelak terus peluk Awin.Malam tu terus Mama bawak gi jalan jalan kat Paris.Eh tu tipu.


Korang bacalah surat bawah ni.Klik la untuk tumbesaran bersama.

Kalau tak nampak,Awin tulis sikit disini.

Mama abang papa.Ajwin buat keputusan ini untuk menigal rumah itu.Mama ajwin sayang mama papa ajwin sayang papa abang ajwin sayang.

Okay.I miss them so much now.Takpe.Minggu ni Awin balik KL!Tak sabar tak sabar! (ceh padahal every week balik.+_+)

24 comments:

cik yaya said...

eleh.budget tgn tu pakai inai lah tu masa kecik.nasib baik bgtau tapak tgn,igt tapak kaki tadi.
kah kah kah

boleh tak kya besar kn gamba pastu ukur tgn awin ms kecik tu and sama dgn tgn kya skrg.

kesimpulan:kemetot nye diri ku

Anonymous said...

for sure parent ajwin tersenyum tgk surat dari ajwin..

i think..it was sweetest memory for u n your family.u should keep your 1st letter in frame.

p/s: kalo pnjg umo..dah ade anak nnt..boleh cerite kat ank ajwin plak ..mesti ank ajwin suke punyer la

Firol said...

Tangan Jin hehehe..lari!!!!!!!!!!!

IkanStim said...

demn! that is soo comel. haha
selamat berpuasa hendaknya ajwin

Anonymous said...

Alaaa,comel gilaaa!Nak cubit pp Kak Ajwin lahh!Eeee,gewwrhammm!

Fatul Akrul Ramli said...

bila nak balik rumah bakal suami haa?
tak sayang bakal suami ke haa?

farwalis said...

kahkahkah tangan awin kecik-kecik dulu ader lubang kat tengah bentuk love..

iza iziana hasan said...

sweet nye....

she is bodid said...

haha comel jeh tulisan ajwin dulu dulu! :DD

FANA FARHANA said...

sgt chumel ok!

shafri said...

waaa.. sweet...menigal??.. hehe.. lalala.. take good care ekk..

aku hUnNy (^_~) said...

haha..sgt comey k..kecik2 da pndi ekk..pk mau lri dr umah..hee..

Cik Peanut said...

wah2x..kecik2 dah ugut nak tinggalkan umah...budak2 betul..cet memang budak pun time tu kan..hahahhaha

pade said...

awat burok sgt tulisan tu??hehe...jgn mare..

Liyanaroxx said...

hahahahaha....so cute!kecik2 dah pandai ugut mama ek?=p

miss oren said...

anda sangat comel..huruf k n huruf g terbalik..kalau anda ada kat sebelah saya..saya tampar2 pipi anda..kahkah

atiQah adNan said...

ni mesti tengok drama ni masa kecik kan.. nak tinggalkan rumah...?
hehehe

akak tengok tumbesaran kertas tu..kertas lame tu waa.. sentimental value.. mama awin kena frame kan.. huhuu...yang fUnnynye.. awin siap tulis nama penuh ajwin.. hee~ lepas tu lukis gambar tangan n bagitahu tu tangan awin.. hehe its really cute!!!!

awin.. awin.. :D

.o r k e d. said...

somel!

Jay said...

hehehehhe comei...

QueenWizza said...

hehe comel sgt!

wantedwatanabe said...

hahaha..comel gle surat tu.

alien said...

pandai tulis surat.. dah besar ni lagi power kan

A M E L I A said...

awin..
i pun ade tulis dulu mase i kecik..
sekarang pun ade lagi kat meja office ayah i.
hari tu i tengok balik, rase nak menangis jew..
hahahaha..

wat a funny thing kan?
i miss dat moment!

::AnEp:: said...

wah...klaka pon de..
tp mesti mak awin terharu..