Monday, March 19, 2012

Japanese-Themed Wedding Dinner

Assalammualaikum all.

Sebenarnya saya tengah tunggu gambar dari photographer tapi memandangkan lambat sangat photographer tu upload gambar, maka saya upload la dulu yang menggunakan camera cabuk saya ni hokey. Sebab photographer tu sekarang ada job kat Terengganu ke macam tu la. Biasala kan busy. Sebelum tengok yang cantik, kita tengok yang biasa je la dulu k wakakaka. So as usual, lets picture do the talking!! ;D

Btw, masa wedding kat sinilah saya arrange candy buffet tapi tak sempat ambil gambarrrrr. So mari berdoa dan berharap bersama-sama agar photographer ada ambil gambar candu buffet yang saya dah usahakan tu ok? Ekeke. 

Gambar atas ni dicuri dari blog my lovely sis wakaka. Boleh klik SINI untuk baca my sister's blog update about wedding ni! Yang comel atas tu ialah doorgift.  Kat penutup tertulis, ありがとう yang bermaksud Arigatou. Dalam dia ada super cute  candies!! Sedap pula tu!! Memang saya ambil banyak buat stock dalam handbag lah kan wakakaka. 

Tengok mulut gegirl penuh dengan candies siap muka serius makan tu sebab dia nak gigit je gula-gula tu. Tak puas hati kalau gula-gula tu tak pecah. -.-

Gegirl dah jadi the hulk dan berada ditahap kritikal dalam menghapuskan gula-gula comel..



My beloved parents.

Gegirl was actually holding my both hands ajak joget-joget sebab ada pasang lagu kan masa ni. Grrrrrrr geram and rinduuuuuuuu!!!

Love them both!

Dari dulu sampai sekarang mesti nak posing macam ni kenapa???!! Wakaka

Dengan mak-mak dan kakak pengantin~

Bersama pekerja Mr Teppanyaki. Wakaka

Acara last ada tarian Bon Odori. So kita ramai-ramai gedik gedik la join menari wakaka. Tengokla gambar saya paling shaking tu nampak sangat belum start apa-apa dah goyang-goyang dah hahaha. Yang lain semua focus tengok steps. Hihi.

Gambar penutup terimalah...


My Papa dengan misai terbaru! Wakakaka. 

Ok bye! ;)


14 comments:

Marya Hana said...

rasanya masa i tunang nnt nak buat japanese theme ni lah, menarik.. plus i pernah ambik japanese 3rd language.. suka..

(:

Ajwin Ajeera said...

yup. i thought the same thing
jarangkan org guna theme ni.
so mmg menarik and enjoy je melaram dgn yukata! :))

rafiq said...

gamba pengantin satu je ha.
yang lain yg lbih..hehe

Ajwin Ajeera said...

wakakaka
gmbr pengantin tggu official photographer la k wakaka

Fazreen said...

watashi wa fazurin desu. dozo. hahaha - ada bakat tak cakap jepun?

khairunnisa.1989 said...

msti best kan wedding tu..tetiba rse teringin plak nk wedding cmtu..huhu

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

hahaha dh boleh dh tu!
jom jln2 jepun jom!

Ajwin Ajeera said...

khairunnisa,

best!! sbb lain dr yg lain kan. best je melaram pakai kimono~ hehehe

nizzy said...

wahh seronokye..cumell btol awin ni..hihi

azalia hjsalleh said...

x pernah pegi wedding jepun

Ajwin Ajeera said...

nizzy,

hahaha comel celah telinga jela kot wakaka

Ajwin Ajeera said...

azalia,

hehe best. lain dr yg lain ;)

Fazreen said...

gi jepun? awin belanja beres saja.

Ajwin Ajeera said...

gulp. nk lepas diri sendiri pun kene kerja keras sendiri ni wakakaka