Wednesday, March 21, 2012

Tote Jeans Bag

Assalammualaikum..

Hai readers ;) Hari ni saya agak busy. Dari pagi um pagi tak pagi sangatlah kan, pukul 11 pagi baru keluar rumah wakaka. Saya dating berdua dengan Mama hari ni pergi bayar bil-bil kat Pandan Indah then terus ajak Mama jalan-jalan kat Mid Valley. Mama on je. Kehkehkeh. Nasib baik la sebab selalu sekarang ni Mama macam malas nak keluar keluar sangat. Penat katenyee. Saya nak ke Mid pun sebab nak pergi Mph nak habiskan lagi RM100 voucher ni. 31hb ni expire sudaaa. Tapi malangnya kat Mph takde buku masakan yang menarik perhatian saya. Hampeh.. So voucher RM100 masih lagi tersimpan ye. 

Btw, hari ni saya sebenarnya nak cari kedai untuk betulkan Blackberry. Tapi tak jumpa.. ;( Blackberry rosak dah nak dekat dua bulan dah. Busy tak sempat nak cari kedai betulkan. Tapi hari ni keluar tak jumpa pula. So, ada sesiapa tahu tak? Kalau ada yang tahu, let me know k. ;))

So masa jalan-jalan kat Mid tadi, kami terjumpa satu kedai ni yang menjual handmade jeans bag. Yes. Agak menarik. And cantik. Sesuai la untuk kami-kami yang biasa-biasa ni kan. Mama suka sangat. Then yes. Saya dan Mama grab la satu sorang wakaka. 

Ni bag Mama saya. Haa rock tak rock tak wakaka. Nenek brutal tau.

Ni bag saya!!! Hehehe. Fell in love with the silver choker. Classic sangat! Wah kelas gitu. Macam ala-ala belt la kan kat jeans. Ada lagi satu pattern tapi ada bunga orkid susunan dari shells and macam ada jurai-jurai. Yang tu pun lawa. Tapi disebabkan takut shells tu tercabut and Mama pun pilih yang ni so saya pun ambil yang ni. Tadi rambang mata pilih antara dua ni laaaa wakaka. 


Last sebelum pulang kita beli all time favourite cookies~ Nyummy!!



Thanks for reading!


13 comments:

Syuhada Nasya said...

untung la awk .. hehee

Fazreen said...

kat area bangsar tu ada satu bb house tak silap. hmm kat lowyat pun banyak rasanya kedai repair. btw blackberry tak best. =p

azalia hjsalleh said...

chantik bag !!
dh lama kot x lepak mid valley

ieedaz @ mama_isha said...

amboi nenek rock gitu! nenek tak belikan untuk cucu ker? hhehe :p

Ajwin Ajeera said...

syuhada,

ala tu sbb jarang2 soping~~

Ajwin Ajeera said...

fazreen,

oo yeke wakaka.
ok2 akn menuju ke sana.
tq een~
bestla!!! hahahaa

Ajwin Ajeera said...

azalia,

haha sama!
semalam gi mid lepas dh bape lama kot tak gi

Ajwin Ajeera said...

kakngah,

hahaha kne bawak cucu dlu. cucu dah pandai pilih sndri taste dia wakaka

Nailofarhazirah said...

aween, try g the mines.. kt sne pn ok..

b.L.0.g.G.e.R:::B.0.y said...

owh yew.. pe citer ney.. order tp xde respon ney.. hurm.. frust gini.. hukhuk.. owh yaa dont forget to follow my blog ea..cmni la.. awk jew la try send email kat sy ley x.. then sy akn reply kat sna
p0cleh@gmail.com

malaysiabolehje said...

hai.. klik nuff :)

untoldhistory said...

heheheh mama borek anak rintik. mesti kena gang,hhaha!

Ajwin Ajeera said...

nailo,

waaa lg dekat! sy dh gi betulkn kat pertama