Friday, June 22, 2012

Vespa Gegirl



Assalammualaikum..

Selamat hari Jumaat juolls. Buat apa je hari ni? Saya bermalas-malasan saje dirumah kahkahkah.Bila nak cari kerja niiii??? Adoyaii. Semalam tak sempat nak update sebab semalam adalah sangat penat melayan karenah my gegirl. Yes semalam we olls jaga gegirl sehari. Dah makin gedikk and makin bijak dah sekarang. Memang geram je. Kat rumah ni pulak dia asyik nak dengan Aunty dia ni je wakaka. Seriously pergi mana-mana pun dia ikut. Pergi dapur kejap pun nak ikut memang manja mengada laaa. Haha. 

Tengok tu dia main barang-barang Aunty dia tu. Hihi tu souvenirs dari Jakarta. Will update later. Tapi gegirl pandai, kalau cakap baik baik jangan usik nanti dia letak sendiri. Comel jeeeeeee.


Tapi kalau kita bukak Youtube pasang kartun Mickey Mouse ke, Pingu ke kan, nak tahu dia punya khusyuk macam mana????

Hah macam pandai je guna laptop tu kan.. Orang nak amik gambar pun buat dek je..

Ambil gambar dekat-dekat pun buat dek jugak.... 

Selalu dia taknak dengan Uncle dia tapi sebab nak suruh Uncle dia bukak kartun lain, barulah baik dengan Uncle wakakaka. Kesian hanya dipergunakan bila perlu je ye.. Wakakkaka

Dua hari lepas, Mama and Papa saya ke Nilai belikan Isha, vespa mainan yang comel and bestt. Hihi saya pun rasa macam nak naikk jeeee geram betul. Dekat kaki tu just tekan je nanti boleh bergerak sendiri, boleh stop, reverse. Best lah kan. Memang mengada gila gegirl dengan mainan baru dia. Asyik jerit, "Icha nyerr! Icha nyerr!!' haha.


Eksyen kan ada moto baru. Jeles aunty!!

Thanks for reading!:)


14 comments:

Natasha said...

cumelnyer gegirl!!
hehe

saharinasaharudin said...

Alahai,rambut isha cantikk la. <3

ieedaz @ mama_isha said...

Mcm kenal je pic last tu..hehe
Tgk youtube tu mmg feveret isha! Slalu tgk kt iphone mama ni ha smpi hang dibuatnye! Hehe
Tq aunty tlg jaga isha, tq atok tq nenek sbb belikan vespa tuk isha, tq uncle sbb ade bile isha perlukan! Heheh :)

Ajwin Ajeera said...

natasha,

thank youuu
comel mcm aunty dia kann wakaka

Ajwin Ajeera said...

saharina,

hihi aah comelllll

Ajwin Ajeera said...

kakngah,

haruslahh curik dr kakngah wakaka
haha welcomeeee
we olls dh rindu ishaaaaaa

maszull said...

assalamualaikum ajwin....lawanya vespa die boleh la pinjam kan tapi satu yg kurangnya helmet x ada ke..?

Sepul Lupes said...

Alallalallaa tomey tomeyyyyyyy tarik pipi kangggg

Sepul Lupes said...

Alallalallaa tomey tomeyyyyyyy tarik pipi kangggg

Ajwin Ajeera said...

maszull,

waalaikumsalam kak..
aah! helmet je takde ni! kalau ada helmet pink mesti comel kannn

Ajwin Ajeera said...

sepul,

comel mcm aunty dia kannn wakakaka

Nelly The Strange said...

comelnya !!
:)

Sepul Lupes said...

hahaha aunty die pun sangattttt comell~ *tangan dibahu* haha

Nur Liyana said...

Salam.
Bagi yang ada blog
dijemput untuk menyertai GA kami di:-
http://homestayskudaijohor.blogspot.com/p/ga-homestay-alya.html