Thursday, June 21, 2012

Japanese Themed Candy Buffet

Assalammualaikum..

Mac lepas, semasa wedding dinner my cousin, Erny, saya juga sebenarnya telah dapat satu task lah cewahh. Masa wedding dinner tu saya telah di pertanggungjawabkan untuk manage candy buffet. I was fine and seriously rasa sangat fun untuk handle task ni ahakssz. Mulalah terus list nak buh candy apa. Nak hias pun boleh tahan jugaklah pening sebab Japanese themed kan, kita mestilah nak buat yang terbaik kan tiba-tiba ayat klise AF pulak keluar kan. Sekarang, Danielhaikal pun dah sent gambar, so nak tengok tak Japanese Themed Candy Buffet hasil tangan saya? Jom lets check it outtttttt.


Acane?? Cantik tak? Haha. Thanks for the beautiful photos, Danielhaikal Photography! ;) To those who wants to hire me in managing their candy buffet, email ja okkay? Ahaksszzz.

Thanks for reading!


4 comments:

maszull said...

assalamualaikum ajwin....sedapnya rasa nak makan je...:)

Ajwin Ajeera said...

waalaikumsalam kak
aha mmg sedap..cake pop tu red velvet ;))

Sepul Lupes said...

Waaaaaaaaaaaaa nyummm nyummmmm

Ajwin Ajeera said...

best tak? best kan kan kan wakaka