Thursday, August 9, 2018

Ruffedge 20th Anniversary

Assalammualaikum and hi everyone!

Sabtu lepas, my girlfriend Kak Fatin and I went to Konsert Ruffedge 20th Anniversary! I bought the tickets like monthsss ago before the concert.. When Ruffedge announced yang diorang nak buat konsert, memang excited giler.. Penjualan tiket start pukul 10 pagi memang dah menunggu je nak beli tiket. Tapi sayangnya tak dapat! Haha. Dalam masa few minutes je kot tiket depa habis terjual like pisang goreng panas!

But then, my sista Kak Ngah still teruskan perjuangan and I don't know how she did, dia dapat beli tiket for 2 people! VIP tickets! Ya Allah happy sangat rasa masa tu! Rezeki la kot kan.. 

Nak diceritakan balik.. saya memanglah peminat setia Ruffedge (gitu..) since 15 years ago.. Masa tu umur baru 12 tahun! Habis UPSR, MamaPapa belikan walkman. The only cassette I had masa tu was kaset Extreme Pleasure by Ruffedge & VE! Duk repeat main lagu lagu dalam tu saja. Sampai sekarang, I'm amaze with myself sebab hafal lagi lagu lagu lama even part rapping! Adoi yai. Poster depa kat majalah mana ntah dulu pun siap tampal belakang pintu bilik la cerita dia haha. Tapi dulu tak pernah la jumpa Ruffedge ke pergi any of their event ke sebab dulu kita kecik lagi. Depa pun dulu buat show kat Modestos nak masuk pun tak lepas tak cukup umur haha. 

Tapi... hanya lagu lagu dalam kaset tu je la kita dengar.. and other lagu yang famous lah. Sebab lepas tu dah masuk sekolah menengah takde dengar lagu ralit sangat lagi. Kira peminat la jugak kan. So happy to finally met them, eceh padahal jarak jauh satu padang bola. Walaupun berjumpa sekarang, semua dah jadi bapa orang wakaka, tapi still happy to finally met them. :) Semoga Ruffedge terus maju dan berjaya dalam karya seni inshaAllah, semoga juga ada anggota Ruffedge yang membaca coretan ini dan hadir memberi kejutan untuk saya esok pagi di depan pintu rumah eh tibatiba. 




Kak Fatin and I. Thank you spotlight for this light-kissed! :D


Jaclyn Victor in the house! 


Terserempak juga dengan my Saudia girlfriends, Jue, Shikin and TyQishhh! Diorang hanya layover je kat KL for 20+ hours masa ni. Masing masing semua semua ada flight back to Jeddah esoknya! 



We really had fun at the Ruffedge 20th Anniversary! Welcome back guys! And please keluarkan balik album Extreme Pleasure tu boleh? Simply because I can't move on. Haha.

Thank you for reading!

Much love,
Ajwin

3 comments:

شركة مكافحة حشرات said...



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالدمام
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالخير
شركة امست للتنظيف ومكافحة الحشرات بالقطيف
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام

شركة مكافحة حشرات said...


تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

شركة مكافحة حشرات said...


افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر


شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة طيوب لتسليك المجارى بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف كنب بالخبر
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر