Saturday, September 5, 2009

Kenapa DJ kedai pakaian kelakar?

Semalam aku dan Naddy ke Jalan TAR.Kononnya nak cari baju rayalah.Tapi aku tak beli sebab hari tu sebelum puasa dah beli kain kat Jakel dan sudah dihantar ke MakTeh kesayangan untuk dijahit.Hee.Tapi nanti nak beli jugaklah memandangkan kat UiTM pun selalu pakai baju kurung,jadi kena kumpul baju kurung okay mulai sekarang.

Suasana riuh dan bau riuh.

Muka masam kerana belum memakai baju raya.

Muka gembira setelah memakai baju raya.

Perkenalkan,ini Makcik Siti sedang mencuba Tudung Ekin.

Jalan TAR sumpah ramai gila semalam.Lemas oh.Dengan ada photoshoot lah kat tengah keramaian orang tu.Perghhh.Bau taknak kalah kan masing-masing. Dahla lapar,pening semua.Terus teringat A&W kat depan jalan tu.=p

Lepas tu kitorang masuklah satu kedai ni.Nama kedai dirahsiakan.Ceyy haha. Sebelum masuk,kitorang usha usha dulu dari depan.Kedai tu ada DJ.Memang kuatlah suara dia.Speaker tanak besar pulak kan.Then tiba-tiba terdengar Dj tu berkata,

Iyaa akak akak adik adik abang abang mari masuk ke kedai kami.
Kami menawarkan harga terendah.Disinilah tempat untuk BERJIMAT,BERJIMAT,BERJIMAT,BERJIMAT,BERJIMAT.

Hahahaha.Cara dia cakap berjimat tu dari kuat gila sampai perlahan.Macam kelakar gila.Banyak kali pulak tu.Sumpah kelakar.Terima kasih DJ.Kerana berjaya menceriakan hari-hari kami.

Lepas ke Jalan TAR,kami ke Kelana Jaya pula.Perghh.Tanak sesat 30 kali pulak kan.Dahla pergi Kelana Jaya sebab Awin ada interview.Memang lambat gila.Tapi kami tak berputus asa.Ceyy ceyy.Haha.Thanks Naddy.Kita sesat bersama.Kita usaha bersama.Sweet gila.Love you.Mwahs mwahs.Hakhak.

Okay.Jangan tanya bout my interview.Rasa macam tak all out.Ceyy.Haha.Tapi betul oh.Takpelah.Kalau ada rezeki,adalah.Takde rezeki,takadalah.(:
Awin jumpa Tini and Celina.Tapi tak sempat nak tangkap gambar.:(

Blurghh.I hate my pale looks.
Nyanyi Naddy,nyanyi.Haha.

With my cousin Wany.Lama tak jumpa dah haiii.Comel kan tangkap gambar sambil pegang teddy bear?Hahahaha ok bai.

12 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

hmmm

e l d y said...

sape yg bawak kerete tu ? muka sama sajer dgn akak .. haha !!

niesz said...

1st time taun ni raye tempah bj..slalu li jer..hahaha..klakarla dj tu..pnat ckp sampai xde suare..

atok said...

x dgr lg dj atok. gaha jk

[z@ck] said...

ur cousin cantik..
=)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ahahha mmg klaka pon...:D

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

napa hmm?

Ajwin Ajeera said...

To e l d y,

tu kawan baik akak.
muka sama ke?
haha

Ajwin Ajeera said...

To niesz,

wah tahniah!
haha

Ajwin Ajeera said...

To atok,

lg teruk ke?
tolongla jgn jd dj
haha

Ajwin Ajeera said...

To [z@ck] ,

tgkla cousin dia
=p

Ajwin Ajeera said...

To @nnap3jelov3b@by@qiL,

ceyy ceyyyyyy