Tuesday, September 8, 2009

Final Destination : Death Trip

Hari tu Awin dah menonton Final Destination 3 kat rumah.Best gila.Berpeluk-pelukan dengan adik tersayang.Ceyy bunyi macam lovely sister je kan padahal orang tak tahu sebenarnya lovely disaster.Okay orang semua dah tahu sekarang.


And sekarang Awin akan menonton Final Destination 4.Belum tonton lagi.Ceyy update blog awal-awal pasal movie ni macam dah tengok je.Haha.Padahal baru nak tengok.Sesiapa yang google 'Final Destination Death Trip' untuk cari info atau sinopsis sumpah bengang kalau jumpa blog ni.Haha.Okay okay babai.Nak tengok movie!!!Tatotnyerrrrrrr!Adik takda,nak peluk siapa ni ya?Eh,gatal tau anak dara ni.Babap nanti.Hahahahahahaha.Okay babaiiii!!!!!

18 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

peluk periuk nasi ke kuali ke cerek ke.. tapi yang penting, benda2 tu kena panas..

paling best, peluk periuk api..

pijah@hakuna said...

dah tengok. best. pelok lutut je. tutup mata. tutup linga

~nEeYsA~ said...

huhu..
lom tgk g..
n tgk gak!
nk plok2 pe nnti ekk?
heheh

ringo said...

1,2,3 bez.
4 xbez.
jgn tgok.
hehe

Poziabb said...

SALAM tuan rumah! KEMPEN blog dot com ==> free.

atok said...

peluk kerusi. haha

.rafiq. said...

lama tak singgah sini. hai selamat berkenalan.haha

Shafie said...

nak tgk jgk!

::AnEp:: said...

final destination 4 dh de..kne tgk nie..hehe

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

urm tgh buat lawak ke ni?
haha

Ajwin Ajeera said...

To pijah@hakuna,

best gile kan..

Ajwin Ajeera said...

To ~nEeYsA~,

peluk awin!
haha

Ajwin Ajeera said...

To ringo,

jgn tgk ape
dh tgk dah

Ajwin Ajeera said...

To Poziabb,

Wsalam..

Ajwin Ajeera said...

To atok,

kerusi keras!
haha

Ajwin Ajeera said...

To .rafiq. ,

hi!
salam kenal!

Ajwin Ajeera said...

To Shafie,

tgkla
best ohh

Ajwin Ajeera said...

To ::AnEp::,

tgk jgn tak tgk
(: