Thursday, September 17, 2009

What a Purrrrfect Segamat!

Beberapa minggu yang lepas,aku dan sahabat handai ke Pizza Hut untuk berbuka.Masa tu hari Khamis dan sumpah kelas aku packed gila.Tapi demi berbuka bersama rakan taulan,aku gagahkan diri jua untuk ke Bandar Segamat walaupun seluruh kudrat terasa penat okay jangan nak bajet karangan C++ Programming sangat.Eh ada kaitan tak ek?

Kami berempat menyewa kereta kancil berwarna merahnya MakNgah dari senior yang bernama dotdotdot.(Tak boleh bagitahu nama orang yang buat business kat sini,karang kalau kalau Pak Guard terbaca blog ni karang,panjang pula ceritanya.)

Penat berkorban keluar juga walaupun penat tapi gambar macam CP CP je masuk.Baik pergi CP je macam tu.Cheras Perdana dekat apa.


Masa ni tergelak sebab orang lelaki kat belakang tu terkentut.Okay takdelah tipu je.


Tak sabar nak buka dah time nehh.


Akhirnya!Sampai pun juadah!Auww.Suka tambah cheese banyak-banyak!Yumm yumm yummy!

Ala tomei tomei.
Ala tomei tomei lagi.

Ala tomei eh ni bukan tomei tapi terus rasa macam nak lempang je.Haha.


Okay.Sambung ala tomei balik.Eh eh lebih lebih pulak dia.Haha.


Lepas berbuka di Pizza Hut,kami pun jalan-jalan lah sebentar di Bandar Segamat.Lepas tu terus terfikir nak pergi karaoke sebab masing-masing dah lama gila tak karaoke.Lagi pun,Segamat banyak tempat karaoke oh.Haha.Maju okay.

Muka nampak pelik dow.Ke dow yang nampak pelik?Okay bosan bosan.Lawak bosan fullstop eh apa emo ni tetibe.




Yang pegang mikrofon tu betul-betul semangat.Mentang-mentang kat Segamat.Eh rupanya dah tamat.

19 comments:

Amer Aan said...

wah...
cun la kwn win..
nk amik 1 bole?..
hehe..

Ajwin Ajeera said...

amboi amboi
gatal noo

setiasahabat said...

wah...makan fizza tu....
saya pn dh lama x makan pizza nie..
krmsalam kat baju purpel tu yea..

lizz said...

muke macam adik bradik aje! hohohoh

joegrimjow said...

ku scroll sampai kebawah..
melihat gambar...
ooh
tak baca pon entry
kekeke
kawan2mu sungguh comey

naz said...

betul ker korang puasa?

azaliahjsalleh said...

auwwww gile havoc la korunk

Ajwin Ajeera said...

To setiasahabat,

sedap!
ehe InsyaAllah..

Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.
Ajwin Ajeera said...

To lizz,

haha
sama ke?

Ajwin Ajeera said...

To joegrimjow,

amboihh aihh
tak baca terus entry
haha

Ajwin Ajeera said...

To naz,

time ni semua tak uzur la.
semua puasa!

Ajwin Ajeera said...

To azaliahjsalleh,

havoc kn?
dh ckp.eh tetibe
haha

Ajwin Ajeera said...
This comment has been removed by the author.
Luth Textile said...

SALAM, SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..

Jemput ke blog ambil kad raya ya.. (kad raya kat sini)

Minta maaf kalau ada silap tulis yang menyinggung anda..

**kalau anda tak update link blog sy (link lama www.luthtextile.com bertukar ke --> http://luthtextile.com/blog) boleh la berbuat demikian eh. TQ.


Ikhlas :  
Luth Textile, Penang

Ajwin Ajeera said...

Selamat Hari Raya Luth!
Mohon maaf juga!(:

hazelnut said...

org g terawih la
g nyanyi lak

chuxmentort said...

bosanye..xde gambar pemandangan plak ker...

aFiz said...

cantik bile si gadis bertudung...
sedap mata memandang