Monday, September 14, 2009

Mari Dedikasikan Ucapan Raya Anda!

Malam minggu yang lepas,saya hanya makan nasi kukus Non-Residence dengan Nanay di lobi Kolej Zamrud.Ceyy lobi tau.Sedang kami gosip-gosip,my college-mate,Lyana datang and join the club.Seriously malam tu malam minggu yang bosan.Fifi,Naddy and Shikin semua balik KL.Dengan tiada mood untuk belajar,dengan tiga-tiga tak ada boyfriend.Haha.Bosannya.Tu pun nak cakap.

Then kami tiba-tiba terfikir untuk pergi mendedikasi ucapan raya kat banner sebelah Kolej Si Manja Kini.Kebetulan Nanay si pintar bawa pencil case dia yang menyimpan banyak marker itu.Saya pula bawa camera.Kira pintar gak la kan?Haha.
Okay gurau manja je.Janganlah kutuk dulu.(Gila perli siaa.Baguih ar.Ada peningkatan.Eh apa ni.Panjangnya cerita lain)

Okay ini adalah ucapan raya siswi-siswi Sektor B.


Ini bukti kami sedang mendedikasi ucapan sambil memegang marker.Baru blogger kan.




Okay here we go.Gambar yang paling korang nanti-nantikan.Ucapan raya kami!! Haha.Saya tahu padahal korang tak nantikan pun.Saja je cakap macam tu sedapkan hati sendiri. Eei.






Kurang asam gila yang ini.Harap pemilik tulisan marker biru tidak membaca.Heh.
Okay.Bab promote semestinya sempat ya.Hemoh hemoh..
Lepas tulis ucapan,kitorang bertiga jalan-jalan pula di sekitar UiTM.Okay bayangkan la dahla dah pukul 2 pagi macam tu,semua pakai seluar tidur.Haha.Memang mafia semua ni.Gambar diatas ialah bukti kami didepan Dewan Sri Temenggung dengan memakai seluar tidur di mana dewan tersebut adalah dewan untuk mengambil peperiksaan atau majlis-majlis penting berlangsung sahaja.Dan dewan ini bukan dekat okay dengan our kolej.Perghhhh hebat kan?Haha.

Waktu on the way balik terserempak dengan Pakcik Kumbang Besar.Daripada semua senyap takut Pak Guard nampak terus menjerit-jerit.Nak bajet senyap konon sekali padan muka.Hahahahahaha okay bai.

20 comments:

shafri said...

smpat promote agi tue.. wakakaka.. selamat berbuka..

PINATBATE said...

selamat hari raya utk awin..

Fatul Akrul Ramli said...

awin busuk.. selamat apa-apa..

~PakKaramu~ said...

Salam lailatul kadar

.rafiq. said...

tak lupa promote ek. ni mesti lari daripada asrama. fly fly.haha

cik yaya said...

awing.bukan kah itu seluar tidor yg dirindui yg mama tak bagi bawak g segamat???????
tetibe

Liyanaroxx said...

wah..sempat promote lagik blog kat banner...hikssss...comel jerk kamu ini!!!=D

BESARNYA KUMBANG ITEW!!!
Larikkkkkkkksssssssss!!!

Framestone said...

nie kerje korang ek...eh awat seluar ala penyamun dalm cite ali baba bujang lapok

www.broframestone.com

.o r k e d. said...

sila amik kad raya di page orked (:

feeqa said...

i found your blog dekat banner tu :D hello to you :) masa module kita sama kelas kan? :D

Ajwin Ajeera said...

To shafri,

semestinya!
haha

Ajwin Ajeera said...

To PINATBATE,

selamat hari raya makpinat..(:

Ajwin Ajeera said...

To Fatul Akrul Ramli,

tak pasal pasal kena busuk..+.+

Ajwin Ajeera said...

To ~PakKaramu~ ,

Salam..

Ajwin Ajeera said...

To .rafiq. ,

haha
ni bkn lari dr asrama
saje je nk ambik angin mlm
ceyyy

Ajwin Ajeera said...

To cik yaya,

haha
igt lagi eh!
mmg mama tak bg bawak tp bile dh lama2 bawak je
haha

Ajwin Ajeera said...

To Liyanaroxx,

haha
peluang takkan dilepaskan!haha
besar gile gile
takutt

Ajwin Ajeera said...

To Framestone,

ala org2 tua mesti berfikiran mcm ni.=p

Ajwin Ajeera said...

To .o r k e d.,

thanks orked..(:

Ajwin Ajeera said...

To feeqa,

oh berjaya!
haha