Friday, May 14, 2010

Selendang Mali.

Ya Allah!!! Lamanya saya tak membebel kat sini.Apa nak jadi dengan diri saya ni???? Tahu tak tempat ni menjana pendapatan sampingan diri sendiri?? Baiklah.Harap Papa baca ni dan seterusnya hantar saya ke program-program motivasi supaya saya sedar diri yang saya perlu kerap update pastu dapat duit banyak pastu bila duit dah banyak boleh kahwin cepat pastu dapat anak comel macam Amani pastu baru sambung belajar sampai phD pastu buat gaya tiap hari sayang~~~ ala-ala Mika kat suami pastu pergi honeymoon keliling dunia pastu sila stop berangan sekarang.Amboi gatal eh berangan macam ni. (sambil cubit diri sendiri)

Okay.Entry kali ni ialah mengenai shawl-shawl yang akan dijual.Babai shawl.Jaga diri baik-baik.Saya tetap sayang awak.So,kepada sesiapa yang berminat, boleh la ushar-ushar shawl dibawah ni.Maaf ambik gambar pakai webcam je sebab kamera kesayangan saya sakit.Rosak. :(((( 

Code : (01)
Status : Booked for Amira

Code : (02)
Status : Booked for Nur Mazlilah

Code : (03)
Status : Available

Code : (04)
Status : Booked for Farah Eliana

Code : (05)
Status : Booked for Fateen

Code : (06)
Status : Available

Code : (07)
Status: Available

Code : (08)
Status : Booked for Nur Mazlilah

Code : (09)
Status : Available

Code : (10)
Status : Booked for Saidah

RM15 each including postage.
If you are interested,please email to ajwin_ajeera@yahoo.com.my immediately along with your :

# name
# booking items
# hp number

Reservation is made based on the first come and first serve basis.
Eceh macam ramai pulak orang nak beli.Hihi
Okay bai.Thanks!

Code : (noorajwinajeerabintiabdulhamid)
Status : Single but her heart has been taken by someone.:p

Asal caption last macam menggelabah berserta poyo?

21 comments:

Mis Erika said...

wahh besssss!!tp sy x blh pkai selendang..dikuatiri muka melebar..huhuhu :)

Ajwin Ajeera said...

ala..bole pakai ikut bntuk muka.muka sy pun agak lebar juge.wakakaa

Nur -al- Ain said...

patut ke abaikan background? tapi background lebih menarik... heeeheee

Ajwin Ajeera said...

kuajaaaaa.haahhahahaa
please abaikan background yg bersepah tersebut.wakakaakak

cikgadis konfiuss said...

wahaha

mau yg last skali
tp heart taken by someone ka?

wahai llki2 sekalian, sila menangis skrg! miahahaha :p

Ajwin Ajeera said...

HAHAHHAHAHHAAH
takde maknanyee awkkk.hihi

Nur -al- Ain said...

gurau sajoooo, jangan marah, jangan jangan.. ok ok, dah buat2 tak nampak. hihiiii, cantik langsir,eh shawl kuning tu ;))

pameklampard said...

haha..sempat g wat iklan sendiri..haha..

.rafiq. said...

aiseh status dh tuka.. bkn single saja.. kecewa diriku.. keh3

jane said...

beli katne nih??
aku nk g terjah kdai jje la snang

kat mana babe??
seyes aku brkenan

ngehehhehehe

Fatul Akrul Ramli said...

awak, saya nak beli satu.. tapi saya nak belikan utk awak.. boleh tak awak?? boleh la.. please please..

Anonymous said...

hti sis awyn tlh dcuri oleh someone...cnfirm rmai laki frust...ha3

Aus MeLankoLik said...

name : aus
code : noorajwinajeerabintiabdulhamid

hahahak , nak dua ek , bungkus siap2 .

kembatolo™ said...

lorh..ngatkan yang last tu untuk dijual gak..kalo tak,boley wat bibik sandaran..haha

Anonymous said...

hahah yg time shawl kuning tu tiba tiba plak pegang handbag merah. kontra betul. hahah awin awinnn

FieZa9 said...

Awin awin awin kalau muka bulat camne nak pakai shawl tsk tsk T____T. Tak boleh buat shawl tu jadi bujur T___T. Jealous lah kat semua yang pakai shawl cantik2 tu uuu.

shazika said...

tengok muka awin macam iz la
dulu kan iz slalu jual selendang

erkk
bilik awin??

nurain said...

aku tak datang nak beli tudung, p nak enok muke ko yang lawo 2..

demm

macam lesbo kan?hihihi

PINATBATE said...

saya tak nak beli shawl tu..saya nak beli model yg cantik tu..buat menantu anak lelaki bungsu saya..boleh?

Anonymous said...

jual tudung ker jual muka..kalau betol ko lawa pon..tak payah inform yerk2 kat blog weyh..

SyAmSuL AnUaR said...

cantik tudung tu...org yg pki pun cme gak cntk...semua tudung sesuai utk awin...(^^)