Wednesday, May 26, 2010

Clean & Clear Top Best Friends Model Asia 2010 Contest


Salam. Baiklah. Disini ada satu contest untuk saya share dengan pembaca blog saya. Eceh. Sebagai penghargaan kepada anda, maka saya promote lah contest ni supaya anda participate dan menang! Ini ialah peraduan dari Clean & Clear ya. Ini bukan promote sebab Nuffnang ya. Bukan bukan. Ini tiada kaitan dengan Nuffnang.

Saya tahu dari Facebook dan anda wajib mempunyai akaun Facebook dan wajib mempunyai seorang teman karib untuk menyertai peraduan ini. Sila ambil serius ya.

Peraduan ini diadakan serentak di Hong Kong, Taiwan, Singapura, Malaysia, Indonesia, Vietnam, dan Filipina.
(okay kalau menang,taknak bangga gile pule kan?)

HADIAH UTAMA

  • USD$5,000.00 tunai bagi pasangan pemenang.
  • Satu tiket kapal terbang pergi-balik kelas ekonomi dari KLIA ke Singapura.
  • Percuma penginapan hotel dan perbelanjaan makanan selama 3-4 malam di Singapura.
  • Peluang untuk membintangi satu siri realiti bawah penganjur.
  • Terlibat di dalam episod web (bengkel kecantikan, penggayaan ubah rupa,kursus fotografi) yang dibintangi oleh ketujuh-tujuh pasangan pemenang.

HADIAH SAGUHATI
  • Sebuah telefon bimbit setiap seorang bagi pasangan pemenang dari setiap negara.
  • Satu bakul berisi produk-produk Clean & Clear dengan nilai bekalan sehingga 1 tahun bagi setiap pemenang.
  • Berpeluang muncul di iklan cetak Clean & Clear di majalah.


Okay tu saje hadiah dia.And kalau dapat saguhati pon dah kira beruntung sangat sangat okay.Sila jangan lepaskan peluang.

Syarat-syaratnya mudah saja;
  • Seorang perempuan.
  • Tinggal sama ada di Malaysia,Hong Kong,Taiwan,Singapura,Vietnam,Filipina dan Indonesia.
  • Mempunyai akaun Facebook.
  • Mempunyai seorang kawan baik perempuan.
  • Berusia 14 tahun ke atas.
Jadi,kalau rasa berminat, boleh klik SINI untuk ke akaun Facebook Clean & Clear untuk tahu lebih lanjut dan seterus seterusnya lah.Cepat! Peraduan berakhir pada 31 May 2010 ini! Hehe.

Thanks for reading.Take care.Bai!=)

14 comments:

joegrimjow said...

seoarang perempuan???

KENAPAKAH?????

naz said...

ini tidak adil diskriminasi trhdp glgn lelaki ahahah

||| PöJìé PööH ||| said...

Benci!
Diskriminasi!

Love,
PojiePooh Abdullah

cik yaya said...

ler..kya bru nak ajak caki join contest ni.

ajak awin jela.caki dok diam diam

Nad said...

owh, awin tak join ke?

Anonymous said...

kak awin sila join, lalu menang dan dpt dtg sini kita jumpa. yes;p HAHA-picah

Ajwin Ajeera said...

joe,

terima hakikat k..hihi

Ajwin Ajeera said...

naz,

hahahahahahaha
sabar2.
kn ade hero remaja..
khassss utk lelaki.hihi

Ajwin Ajeera said...

pojie,

wahhh semua lelaki mengamuk nmpknye
hahahahaa

Ajwin Ajeera said...

cik yaya,

hahahhhahaha
caki bole belakon jd pompuan punye.
hihi

Ajwin Ajeera said...

nad,

tak join pon sbb rasa mcm dh terlmbt aje.hihi

Ajwin Ajeera said...

picah,

tppp picah kn balik sini dh~
hiiiii

Anonymous said...

HAHAHA. bila nya nak balik punnn
tkde ura ura pun nak balik bila..

;p

-picah

Ajwin Ajeera said...

lah yeke?
huh tipuuu.piah tipu ari tu kata nk balik......