Wednesday, May 26, 2010

Loceng bersalah sebab bunyi tidak kuat.

Assalammualaikum. Sejak saya cuti,saya memang takde ke mana-mana langsung,takde keluar berfoya-foya langsung and memang menghabiskan masa dirumah.Agak loser ya disitu. Dan mungkin juga agak double loser ya disitu.Dan mungkin triple los okay takyah nak panjangkan cerita yang tiada faedah atau dalam definisi lain ialah merepek ya. Dipanjangkan cerita, beberapa hari lepas, kawan-kawan saya masa sekolah menengah ya telah membuat lawatan sambil belajar di rumah saya. Sangat gembira okay.. Ada orang datang melawat..-_-

Dorang kata nak datang pukul 3.So saya pun fine lah. Tak kesah korang nak datang pukul berapa. Asalkan datang jangan tak datang. Rindu gile kat korang. Dah setahun lebih tidak jumpa nih. Pastu hari yang ditunggu-tunggu pon tiba. Saya duk atas dalam bilik. Pastu kat rumah memang takde sape.Adik ada tengah tidur baru balik sekolah.Pastu dah pukul 3. Saya pelik ah asal dorang tak datang nih.Handphone pule rosak masa tu. Tak dapat nak contact. Contact kat internet aje. Pastu dah dalam pukul 5 gitu, Mira kawan saya yang kata nak datang rumah ni online. Dia tanya saya nape tak buka pintu.Wakaka.Pastu borak borak borak.Rupanya dorang dah datang masa kul 3 tuh. Tapi saya yang tidak dengar. He he he. Dorang kata dah tekan loceng lebih dari 10 kali dah.Pastu siap jerit-jerit sume sampai Syafiq dengar. Syafiq tu jiran saya. Kawan kitorang juge lah. Tapi serious saya memang tak dengar langsung bunyi-bunyi tersebut.Hehehehe.Sorry awak semua.....Siyes sorry..

Pastu lepas chatting dengan Mira tu,dorang pon datang juge rumah saya.Mira, Syaqirah and Ejah.Saya siap buat chocolate cake untuk mereka. Oh dan juga air sirap tanpa ais untuk mereka. Wakakaka. Ais habis. Harap maaf. Pastu sampai Maghrib juge mereka dirumah saya. Bila dah jumpa tu tak puas kan kalau kejap.Apa-apa pon,thank youuuuuu kerana menceriakan hari saya.=) and thank you sebab sudi datang rumah semula selepas 'tidak dilayan' pada mulanya.Hihihi.


Luahan hati mereka apabila saya tidak membuka pintu walaupun loceng dan berpuluh-puluh kali ditekan.

Thanks for reading.Take care.Bai! =)

24 comments:

joegrimjow said...

meraih dalam rumah tu

Farah Hanis said...

mak aihhhhhh

Mis Erika said...

ngahahaha..blh pla camtu..hihihi..:)

Ajwin Ajeera said...

joe,

hihi..meriah habis.
lepas rindu..;)

Ajwin Ajeera said...

farah,

hehe kenapa dong?

Ajwin Ajeera said...

erika,

serious tak dgr..:(

cikgadis konfiuss said...

haha nasib la....salahkan lonceng cepat! hoho

Ajwin Ajeera said...

lonceng tak salah..
tp loceng mmg bersalahhhh! wakakaka

kukukaki said...

mungkin anda gunakan cat rumah y berkualiti

fideila said...

nampaknya lepas ni kena pakai siren baru dengar..huhu

cik kia said...

awin,
mira tu fullname dia ape ? mcm kawan i je haha

Ajwin Ajeera said...

kukukaki,

hahahaha
mungkin juga!

naz said...

perghh kepoh haha

Ajwin Ajeera said...

fideila,

alaa terasa kiteee...haha

Ajwin Ajeera said...

cik kia,

nur amirah binti salleh rafiz.
haha
kawan kamu juge?

Ajwin Ajeera said...

naz,

1 perempuan + 3 perempuan = kepoh

kembatolo™ said...

kalo loceng bersalah,pegi r pukul ramai2 loceng tu..ajar sikit..haha

DaNieL HafIz said...

hehehe aper xkan nyenyak sgt tidonyer

Ajwin Ajeera said...

izuddin,

dah belasah dh loceng tu ari tu..
kdang2 bnde2 cm ni mmg takleh bg muka..

Ajwin Ajeera said...

daniel,

adik sy tido ats..
mmg tak bape dgr kalau ade kat ats..

afy LunA said...

trlalu excited ker awin sampai xdgr..
lawak lah jgk..

hmm sama lah kita tak keluar rumah

Ajwin Ajeera said...

hahahahaa
tulaa
terlalu excited nk jumpe kwn la ni jd mcm nini.haha

Anonymous said...

suara diana rfr sme r dgn suara sis awyn...hu3 (^^)

Ajwin Ajeera said...

hahahahahahhhaa
tak samala dik..;)