Wednesday, May 19, 2010

30 Days Project

Saya ingat taknak terlibat dengan projek ni.Tapi nampaknya terpaksa melibatkan diri juga kerana keboringan yang amat dahsyat telah berlaku kepada saya.Cuti 2 bulan memang indah.Tapi takdela indah sgt.Setiap hari makan ngantuk makan ngantuk.Pastu bila dah agak-agak makan ngantuk makan ngantuk macam seorang aktiviti yang membosankan,bukak tivi pulak tengok Shahir Akademi Fantasia.


Apa itu 30 Days Project?
Mari sini saya explain.Project ini saya tahu dari makcik Dino,Hana dan Mili ya.^_- Sape sape pon boleh je join project ni.Syaratnya ada dua je.Anda mestilah mempunyai blog dan rasa bosan duk di rumah.Tapi jika anda rasa bosan,tapi tak mahu join project ni.Takpe.Kita ada kaedah lain ya.Anda ambik handphone sekarang dan boleh taip ON CINTA dan hantarkan ke 32888.


Day 01 — Your favorite song
Day 02 — Your favorite movie
Day 03 — Your favorite television program
Day 04 — Your favorite book
Day 05 — Your favorite quote
Day 06 — Whatever tickles your fancy
Day 07 — A photo that makes you happy
Day 08 — A photo that makes you angry/sad
Day 09 — A photo you took
Day 10 — A photo of you taken over ten years ago
Day 11 — A photo of you taken recently
Day 12 — Whatever tickles your fancy
Day 13 — A fictional book
Day 14 — A non-fictional book
Day 15 — A fanfic
Day 16 — A song that makes you cry (or nearly)
Day 17 — An art piece (painting, drawing, sculpture, etc.)
Day 18 — Whatever tickles your fancy
Day 19 — A talent of yours
Day 20 — A hobby of yours
Day 21 — A recipe
Day 22 — A website
Day 23 — A YouTube video
Day 24 — Whatever tickles your fancy
Day 25 — Your day, in great detail
Day 26 — Your week, in great detail
Day 27 — This month, in great detail
Day 28 — This year, in great detail
Day 29 — Hopes, dreams and plans for the next 365 days
Day 30 — Whatever tickles your fancy



Best kan?Haha..


Okay.Hope Shahir juara!*tetibe*


Okay last.Rancangan baru, Imam Muda best weh.Diari dorang belum start lagi.Cuma sekarang ni dorang akan duduk,makan,belajar dan tidur di Masjid Wilayah selama 3 bulan.Best woh asrama Masjid Wilayah.Pernah pergi asrama tu dua kali.Ada aircond sume sume.Memang calon-calon ni kalau tidur syiok habislah tapi jangan risau tidur syiok habis mana pon,subuh mesti akan jaga punya takyah set set alarm dah sebab asrama dalam masjid kan.Hihi.So korang boleh buang handphone sekarang atau bagi kat saya.Tapi memang calon-calon ni tak dibenarkan bawak handphone pon.Macam ala-ala AF la.Apa-apa pon,semoga mereka tabah dan gigih menuntut ilmu! *Bangga ada calon umur semuda 19 tahun* =)


p/s: Asrama UiTM taknak teringin nak ada aircond ker..He he he.

11 comments:

Blogger.jinbo said...

Now, I have found the Internet not just to chat. Click on different websites you will find different and new, you will be in all sorts of questions answered ... ...
real-time information so that I visit every corner of the world, the state and world affairs suddenly comes into view, the latest news on home Bao Xiang, so I went to the bus station of a particular car,cheap wedding dresses, I released the news faster than the sale of newspaper, a car people listen to me "bragging." I did a scholar to go out, to know world affairs.
If I have a letter by mail or phone the way, then spent all my money already, thanks to e-mail, and web page, now I rely on e-mail contact, brings a very convenient quick. Its speed is often calculated based on seconds.
now really all-pervasive network, regardless of who the on-line home, we will be something all right to stroll about your home, then a transfer to dozens hundred, publicity more and more widely! I do not know what specific time
register a blog, the saying goes: "Know thyself, know yourself." I am very concerned about the people, but the evaluation of my article, Oh. Place a message, a good solution to this problem, the audience have something to say, there is grumbling on the hair, for me,wedding dresses 2010, completely and discard the dross and select the essential, benefit ah!

Network changed my life. Impact on my network is comprehensive, from thought to feeling,lace wedding gowns, to learn from life, everywhere. Let us cherish the Internet era has brought more opportunities to make their life more exciting because of network.

Ajwin Ajeera said...

gapo dio nih?

Farah Zayanah said...

hahaha ok sumpah lawak kak awin. agak la. pelik pelik je. saje capap la tu

hannamaruku said...

geng lageyyyy! :)

taz said...

awin. tak faham la 30days project ni. nak join.

taz said...

owh ok. dah faham. pasal update blog eh. hehe. yay! nak join. kite pon sumpah boring gila cuti ni nak update blog pon takde idea. thanx awin :)

Haziq Zainal said...

awin sombong

Nad said...

haha!kalau asrama uitm letak aircond, nnt pengsan tak bangun2 yang berkenaan, :p

apple said...

mcm minat nak join..
waaa lagu ni saya penah dpt dr pakwe.masa saya mula2 belajar jauh dari dia..waa menanges kejap dgr lagu ni..huuuhuu...selama ni tak penah jauh dr dia so bila dpt kwn2 baru tetiba mcm terlupa dia sikit.HAHA..ala2 ada byk skandal br.:P

Jazica Albek said...

menariknya projek ni. lagi2 utk org yg bergoyang kaki pada cuti semester spt saya. haha ;p

♥aQilah♥ said...

i follow you..:P