Thursday, May 27, 2010

Prince of Persia - Sands of Time

Assalammualaikum. Saya baru lepas menonton movie ini ya. Adik saya yang nak tengokkk sangat jadi sebagai kakak yang orang kata memang memahami adik dia nih,saya pon bawa lah dia menonton. Tidak jauh. Dekat saje. Di Jusco Cheras Selatan. Sangat dekat dengan rumah. Tak menyesal tengok cerita ni sebab hero dia omaigod omaigod omaigod hengsem gile. -_-

Sinopsis cerita Prince of Persia : The Sands of Time ni yang saya bole kongsi sikit-sikit ialah Prince Dastan (hero yang hengsem gile tadi) merupakan seorang anak yatim yang merempat di jalanan.Pastu satu hari ni, Raja turun ke pekan dan terjumpa dengan budak Dastan ni. Dastan cuba menyelamatkan seorang budak lain dan belasah pengawal-pengawal Raja tadi. Raja tertarik dengan Dastan dan mengambil Dastan sebagai anak angkatnya.Sejak daripada itu, Dastan yang langsung tiada darah raja ni menjadi putera Persia.Ada 2 orang lagi putera tapi memang betul-betul anak rajalah.Dan semestinya tak sehengsem Dastan lah.-_-

Jadi,kalau nak tahu lebih lanjut,sila tonton sendirilah ya.!

Ini Jake Gyllenhaal yang membawa watak Prince Dastan.
Tapiiii dalam filem tu awak lagi hengsem lah daripada realiti.
Sila terima kenyataan.

Thanks for reading!=)

8 comments:

r-mean said...

bez cite ni

Ajwin Ajeera said...

yup2~
best gilos.

j0j0_bdiN@ said...

omaigod-omaigod~~
nak ckp hensem gak!!!
Baru jek tgk citer ni~
dia lebih hensem dengan rambut panjang itu~~
cair~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~haha~~

kembatolo™ said...

wah..baeknye akak nie..nak jadi adik jugak..boley?haha

fndrocka said...

mantap...nanti kena try main game pulak

Latest Entri : Mendekatkan diri dengan puaka

Ajwin Ajeera said...

jojo,

hengsem kan????
yesss dia lg hengsem kalau rambut pnjg tu kot.hehe

Ajwin Ajeera said...

izuddin,

haha
tak malu dh tue nk jd adik org!wekk

Ajwin Ajeera said...

rocka,

sy tak bape minat game..