Saturday, May 29, 2010

Tag by Izuddin Rahim


Write 5 interesting facts about the person who gave you this award.
1. Sedang menimba ilmu di Mesir,ambik Takhassus Quran.
2. Mempunyai kembar.
3. Sangat kelakar dan selalu buat saya ketawa. Terima kasih~
4. Muka agak hengsem.Kalau baca blog dia,yang komen sume perempuan.
5. Kadang-kadang dia agak gedik.

Jot down 5 interesting facts about yourself or your hobbies.
1. Saya suka makan dan agak kuat makan tapi saya makan lambat.
2. Bila main congkak dengan Mama,saya selalu aje kalah.
3. Love babies and kids too much.
4. Suka kira masa tidur.Tak tahu kenapa.-_-
5. Sangat sangat sangat sangat sangat sangat sensitif.

Pick your 10 most deserving receipients and describe them.
1. Arina Hamzah > Perempuan ini selalu buli saya. Saya mengaku bahawa saya seorang yang gelabah.Dalam satu minggu, bila berjalan mesti saya ada tersadung kaki dalam 23 plus minus kali. Saya pula memang jalan dengan dia ni aje,and memang dia sukalah bila saya tersadung tersadung tuh.-_-

2. Deya Zanial >  Perempuan ini masih single. Terlalu kerap melakukan typos ya. Setiap kali dia typo,memang kitorang ingat lah pastu bahan dia sampai dia jerit.Haha. Dia baru potong rambut dan saya agak mengamuk ya. Bagi saya,perempuan nampak manis berambut panjang ya. Amaran untuk awak, JANGAN POTONG RAMBUT LAGI. Trim trim okayla.

3. Sarah Rahman > Perempuan ini classmate saya. Masa kat sekolah,kami jarang berbual,hanya senyum-senyum saja. Tapi bila dah cuti ni,kami selalu berhubung dan buat kelakar bersama ya.Ini hikmah cuti ini ya.Dan Sarah ni sangat sweet orangnya.But upps!She's taken!;p

4. Maisarah Mokhtar > Perempuan ini selain sebagai sebuah manusia,dia juga sejenis skunk ya. Sebabbbbbb dia suka kata saya monyet.-_- Jadi saya kata dia skunk!Eeeiii skunk busukkkk wekk wekk (nampak tak sekarang saya tak matang lagi.macam mana ni..)

5. Huda Bajrai > Perempuan ini sama kos dengan saya.Dan juga classmate saya sebenarnya. Saya ada simpan lagi video dia mengamuk masa saya record dia kat dalam kelas.HAHA. Dia merupakan seorang model ya under Stephanie Liah. Okay saya bangga jadi kawan dia.

6. Juelina Stanie > Perempuan ini salah seorang saingan saya dalam Dove 3R Freshy. Tapi hikmah saya masuk pertandingan ni,saya telah berjumpa dengan dia ni and dia memang banyak sangattttt sangatttt bagi saya kekuatan dan semangat ya. Dia sangatttttt baik..Oh nak nangis rasa. 

7. Adibah Hazimah > Perempuan ini wingmate saya.Dia sangat manja dan baik. Tapi saya tengah tidak puas hati dengan dia ni. Sebab hari tu finals dia balik awal sehari dari saya. Tidak puas hati gila seh.

8. Miss Marquis > Perempuan ini seorang penulis blog tegar.Cehceh.Seorang yang sangat cantik ya.Suka tengok muka dia.Lembut aje.Kalau korang tak pernah jatuh cinta,pastu nak rasa perasaan jatuh cinta macam mana,boleh klik blog dia.Nanti korang tengok gambar header dia confirm terus jatuh cinta.Jatuh dari kerusi pon kemungkinan besar sebab cantik sangat.

9. Effy Shazwani > Perempuan ini satu kampus dengan saya.Tapi jumpa dalam dunia blog dulu.-_- Pastu baru jumpa dalam dunia kampus.Sangat cantik juga.Lemah lembut orangnya. Boleh klik kalau rasa nak kenal.Hehe.

10. Farah Hanis > Perempuan ini kawan saya. Comel, dan taken.Kadang-kadang macam muka Hamis Jalikha Parah Hamis ni.Hari tu saya terdelete dia dari Facebook.:(( Sangat bersalah ya rasa. Farah,caye minta maap....:( Jawab tag caye ek.......

12 comments:

kembatolo™ said...

siap tulis nama tu..haha..

ni nak tanye, cane leyh perasan pasal komen tu?sedangkan tuan punye blog pun tak penah taw..hahahha..

kembatolo™ said...

lagi satu,tertinggal..

adakah diriku gedik?*serius*
hahahhaha=p

tengs sudi jawab tag nie..hoho

.rafiq. said...

mama pndai main congkak. comel.

SarahRemiey said...

hihihi mekasih awin biebier ;p

"amethystchemiz" said...

wah..nama saya pun ada lah..rasa terharu..dah meleleh2 air mata..hahahaha...thanks lempong..=)

. said...

Thanks so much!
Tak tahu nak cakap ape ehehi

Ajwin Ajeera said...

izuddin,

sy kalau jwb tag,mmg tulis nama..
menipu la tak perasan~ haha
welcome!

Ajwin Ajeera said...

rafiq,

mama paling terror main congkak kat umah ni..huhu

Ajwin Ajeera said...

sarah,

samasama sarah bibir.hahahahaa

Ajwin Ajeera said...

effy,

hahahaha
takyah tipu yea..hehe
welcome dear~

Ajwin Ajeera said...

marquis,

hehehehehhehee
no biggie babe!

AJ said...

woot!
thx for da comment darling
cyg ktk