Wednesday, May 19, 2010

Day 01 - Your Favorite Song

Saya suka dengar lagu. Jadi lagu kegemaran saya agak banyak. Tapi saya tak up to date sangat bab lagu ni. Sebab saya jarang dengar radio and tengok tivi. Kalau cuti barulah ada kesempatan nak tengok tivi nih.Macam sekarang tengah cuti. Memang tak melepaskan peluang menonton tivi langsung sampai lagu iklan perencah kari Babas dengan lagu Mari Membanci pon saya dah hafal dah ni.-_- Baru semalam perasan.Tetiba saya terikut nyanyi. Pastu cam termalu sendiri. Iklan Babas layan beb.

So,saya banyak dengar lagu lama.Saya kalau minat sesuatu lagu tu,ulang-ulang sebanyak 326 kali sehari pon takpe. 

Okay straight to the point, sekarang ni saya suka lagu Diantara Kalian by D'Masiv. Serious lagu ni sangat best.Dengarlah ya.=)





Lirik dia juga best..=)


Lagu lain yang saya minat, Rocket by Yuna, Bila April by Dr Fazley, I Go by Aizat, Keabadian Cinta by Anuar Zain and banyak lah lagi.Yang ni semua ni paling suka ni.Hehe.

4 comments:

Deya Zanial said...

OMG, ure so last year okay. Rase nk lempang tk? Sila lempang naik cuti neh. HAHA.

Awak tahu tk lagu-lagu tu sume saya nyani masa jalan kaki balik rumah? Awak tahu tk? Tk tahu kn? Okay sekarang saya dah btau, awak dah tahu kn? Keep it secret okay. -.-"

Aby Umy said...

saye pun suke lagu tu

salam kenal dari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu kunjungi blog saya ya?? :)

Aus MeLankoLik said...

teringin dgr kau menyanyi lak ajwin , hahahak .

azmer said...

waa da start..
hebat project ni..
mcm 30 hr mencari cinta..
haha