Sunday, May 2, 2010

Yang Terindah





Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan




Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah





Maaf jika ku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran




Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu




Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah




Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah



p/s : InsyaAllah next entry ialah entry selendang yang akan dijual. :)

16 comments:

Miro Armyrule said...

siyes lagu ni best...layannnn jer...huhuhhu

Ajwin Ajeera said...

yup..best gile..

Melz said...

owh layan..zasss

kembatolo™ said...

ade tak berangan nak dapat laki macam adam?haha

Ajwin Ajeera said...

hahahaa
sy tak tgk sbnarnye cite ni sbb takde tv..

.rafiq. said...

ni nak amik mood dulu sblm jual selendang ek..

joegrimjow said...

hakhak
jiwang bangat niii
huhu

jom join gathering
nak jumpe cik ajwin
hehe

Deya Zanial said...

tk best lah lagu neh. buat rasa mengantuk. terus tk jadi nk study dah wakakakakak ! annoying gile -.-"

Ajwin Ajeera said...

hahahahahaa
tu alasan paling gedik ok.haha
tulis la kat status fb.haha

picahhhh said...

aww adamaya:D
*sungguh rindu kak awin-.-'


tiba tiba je dh tk dpt dah msg msg kat fb.
jgn la emoo kak awin chilll ya!

kitorg ada :D cewah.


(fitrah)

Ajwin Ajeera said...

picahhhhhhhhh!

jap
tunggu dan approve ya.
hee

Mis Erika said...

ngaaaa..ini lgu adamaya ka??dihostel x dpt tgk sb brebut tv dgn snior..huhuhu :)

Cik Kuntom Closet said...

suke lagu ni =) tiap2 hr x miss.

salam ziarah dr cik kuntom

http://cikkuntomcloset.blogspot.com

shinawawa eyenie said...

suka lakonan lisa surihani

sarahmokhtar said...

awiinnn!
add saya!
:D

aizat said...

pasni kena simpan janggut balik..mana tau ada maya nnti jatuh ati ;p