Saturday, January 23, 2010

Ladies Nite 2010

Mulai semester ini,setiap Rabu akan ada Ladies Nite dimana semua pelajar perempuan boleh berpartayyy eh maksud saya boleh bersukan di Kompleks Sukan UiTM Johor.Kompleks Sukan UiTM Johor?Err yela kompleks sukan la.

Di malam pelancaran,saya main futsal,of course.Malam tu bukan pertama kali saya main futsal pada waktu malam di kampus.Selalu main bawah kolej yang tiada spotlight saja.Tapi bila dah main bawah spotlight di Kompleks Sukan ya kawan-kawan,perghhhhhh peluh taknak bergantang-gantang pula kan.Dimana bila duduk di court futsal,dan bila bangun kembali,kita akan nampak basah di tempat yang kita duduk tadi.Bukan sebab period,tapi peluh ya.Perghh.Apa semangat cerita kotor ni.Tetttt.

Selain futsal,di malam Ladies Nite juga ada bola baling,bola tampar,bola jaring, bola keranjang,ping pong,badminton,tennis dan rugby sentuh.Senaman aerobik, tarian poco-poco dan chicken dance juga ada.Menarik tak?Siswa mesti jeles sekarang.Wakakakaaka.

Sebenarnya hari Sabtu semalam kami ada friendly match di UTM Skudai.Semua sukan terlibat.Futsal,bola keranjang,bola tampar bla bla bla.Semua la.And dah training daripada minggu bila entah.But the game was cancelled.Maybe extend sampai minggu depan.Kalau minggu depan,Awin ada important things to do in KL.So memang kena balik.Quite frust here.:( But it's ok.Kita tak tahu kan apa yang akan berlaku semua.Rasanya semua dah tahu yang Almarhum Sultan Johor mangkat pada hari Jumaat lepas.Al-Fatihah..Semoga roh baginda ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman.Amin.

11 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

balik lagi.. ish2.. nak fatul amik kat segamat tak? :P

cik EPAL said...

ladies nite?? macam menarik :D

mR.sYaH said...

selama ni bdk uitm segmat siswi xbrskn yerk..

Eldy said...

guys x leh hadir ? kesian ~

Haziq Zainal said...

kami budak lelaki tak jealous pun. kami boys nite di wing sahaja. party yeah :D

Liquid said...

incek liquid hari2 boys nite kat sini ahahaha jeles x jeles x..?!! =P

joegrimjow said...

sini hari2 ladies night
xstudy ke ape dieorg ni

[z@ck] said...

ku ingat party liar tadi.
T_T

.rafiq. said...

rugbi sentuh pun ade. mesti syok ni.

Miss Marquis said...

best oh every week ada!

Miss Lula said...

wahh sounds good lah ladies nite ni. nak buat jugak kat uitm la.. (: