Tuesday, January 12, 2010

New Sem,New Me. ececehhh

Ya.Akhirnya boleh juga Awin update blog ni!!Banyak dah topik dalam kepala ni nak dikongsi (ceh bajet gila guna perkataan 'dikongsi',macam ayat kumpulan New Boyz dalam Trek Selebriti okay tipu je.Gotcha) bersama semua la sesiapa yang membaca.

Sebenarnya Awin nak cerita Awin dah pun memulakan pembelajaran semester baru di UiTM.Perghhh bapak bosan siot intro.Haha.Padahal orang semua pun dah tahu yang budak dah start sekolah,belajar hape semua.Okay ini semua salah kamera sebab menghiddenkan gambar.Ke salah saya yang tak reti-reti macam mana nak show hidden file? Omaigod,sangat malu disitu ya puan-puan.Okayla saya nak pergi bercucuk tanam belakang kolej kejap untuk menebus malu.Tak lawak la Awin,please lah.Kalau tak reti buat lawak,jangan buat lawak.Ini amaran terakhir.


Selamat Datang.Inilah kolej Awin merangkap kolej Hanis Zalikha juga.Haha.Market sikit letak nama Cikgu Financial Accounting Awin sem lepas.Sem ni Hanis kena ajar Cost Accounting pulak.Hehe jangan cemburu semua.Nak cemburu,gi makan budu.Okay tak kena pun Awin.

Sangat teruja bila hari pertama daftar dah dapat hadiah cookies comel sedap lazat nyaman delicious dari Wawa.Berbentuk A lagi.Thank you Wawa..Terharu rasa.sob sob sob..

Ini hari kedua tak salah.Muka teruja kelas sudah bermula masih terpancar.Masih jelas ya.Opps tak main ah Hafiz sekarang.Orang suka Aizat sekarang.Hahaha. Lawak gila bila teringat mentang-mentang Aizat menang AJL hari tu,dan-dan je budak-budak mandi pun nak nyanyi lagu Pergi.Haha.Paling tak tahan bila time tengah muzik yang teng teng teng teng tu pun nak nyanyi teng teng teng teng jugak.Haha.Muka buruk diatas sebab tengah tak bersedia okay.

Oh dah bersedia pun buruk juga rupanya.T_T

Come on Shiraz.Nak masuk ajwinajeera.blogspot.com je.Tak perlu semangat sangat kay.Haha.

Ini hutan.Hutan ini sangattttttttttttttttttttttttt tebal.Cey cerita mesti nak sedap an.

Ini balkoni dan hutan yang sangattttttttttttttttttt tebal tadi.

Okay.Sekarang ini balkoni yang menghadap hutan yang sangattttttttttttttttt tebal tadi dan itu pintu bilik saya.Okay sila takut bersama.Babai.

19 comments:

farwalis said...

smile shiraz u on awin cameraaaaaaaaaaaa!!!

hutan tu asal tak posing ha?? oi hutan!

Fatul Akrul Ramli said...

awin busuk

Ajwin Ajeera said...

iwal,

amboii.trus nk pnggil shiraz.ngadu kat kakya karang eh salah org.haha

Ajwin Ajeera said...

fatul,


APAKESNI cakap org busuk??hahaha

cik sapphire said...

pernah jumpe hanis x kt kolej? :)

cik yaya said...

hui.nak mengadu ape kt kya??ekekek

awin, wawa bg cookies comel tu bukan apee..dia nak remind awin supaya selalu ingat yg aliaa farhana tu comel sgt :p

Nor Atiqah said...

hi awin. akak pun uitm segamat juga. before this baca blog awin je tapi tak pernah terjumpa awin kat uitm segamat ni. but then baru ptg tadi terserempak dgn awin secara live. ececeh. tergamam jap tatau nak tegur ke tak. ahahah. btw, biasa kan lah diri dengan kampus dalam hutan ni. bagus untuk study tau. ahaha ;)

Nurul Ain said...

selamat memulakan sem baru!!

(^.^)

Amirez said...

sape agaknya yg tolong show hidden file tu ye :P

farwalis said...

kya.. ape suh remind pe?? aliaa farhana pe?? bukan A tu utk iwAl ke? haha

joegrimjow said...

cik ajween nanti rajin2 la update ye
cite pasal kawan2 yg comey2

cik yaya said...

eyy iwal bukan mula dengan 'S' ke?

Miss Hirose said...

da msuk sem br..
gud luck sweet..

farwalis said...

blueeekkkkk~!!!

Atiqah Adnan said...

jom jalan-jalan dalam hutan yang sangaaaaaaaaatt tebal itu bersama.. best laa duduk bilik awin..mesti sejuk sebab angin hutan tu masukk..sepoi-sepoi..nanti akak datang k nak makan biskut kering cicah teh o panasss.. deliciousss..!!

hahah kemerepekan melandaa...

✿FITRAH ALAM KELUARGA BAHAGIA✿ said...

salam..awin..good luck ek...

Oh deya said...

okay muka aku pon masok jugak. walaupon siket tetap market kat ajwinajeera.blogspot.com -_-"

feeqa haballah said...

hutan tu penting ajwin :D segar amttttt kan haha

MaryamMahfuza said...

cookies A tu dia remind supaya dpt A semua subjek dis sem.