Wednesday, January 27, 2010

Pilihanraya buat saya rasa matang

Saya yang berkabung bertudung putih (pergh macam sahabat handai tak pakai tudung putih je),sahabat handai dan banner.

Sahabat handai dan banner.

Hari ini saya ada satu kelas saja.Pada pukul 10 pagi tadi.Hari ini juga 28 Januari 2010,ada Pilihanraya JPP.So lepas habis kelas pukul 12 tadi,saya dan sahabat handai terus ke Dewan Sri Temenggong untuk mengundi.

Ini bukan Dewan Sri Temenggong.Ini Bangunan Sri Laksamana.Bukan Laksa Penang.

Saya telah mengundi Tettttttttttt dan Tottttttttttttt.Undian adalah rahsia okay.Wakakaka.Malam semalam orang semua duk bagi mesej promote kawan,saudara,boyfriend,girlfriend,jiran,roommate,kakak angkat,abang angkat,tunang,ex-boyfriend,ex-girlfriend,ex-roommate,ex-kakak angkat,ex-abang angkat,ex-tunang,suami,isteri,ex-suami,ex-isteri,ex-jiran,musuh,ex-musuh,kawan baik dan semua semua lah.Tapi jangan risau..Saya undi secara bijak..Wakaka.

Ini kali pertama saya mengundi.Jadi apa perasaan saya? Yaa saya rasa hebat.Saya rasa macam cool gila pergi mengundi tadi.Tambahan lagi, yang paling saya rasa ialah saya rasa matang.Perghh dah matang dah saya.Anda jangan cemburu.Anda semua juga boleh rasa hebat,cool dan matang.Bagaimana caranya?

Anda juga boleh mengundi..Jangan risau.

Jika anda mahu mengundi,sila ikuti langkah-langkah dibawah.

  1. Pergi ke www.3r.com.my (okay aku tahu korang dah start gelakkan aku.wakaka)
  2. Klik Dove 3R Freshy.
  3. Kemudian Sign Up.
  4. Check email anda.
  5. Log In
  6. Anda boleh mula vote.One email valid to 5 votes.
  7. Sila vote Noor Ajwin Ajeera binti Abdul Hamid
Wakakakakkaka.Terima kasih!!Undian masih lagi berjalan.Happy voting!!Hahahahahaha bai.

12 comments:

joegrimjow said...

undi 3r pon adalah rahsie
tutttttt

Miss Lula said...

best of luck kak ajwin! :D

PINATBATE said...

hek eleh..
Awin ni pandai amek kesempatan lah...;P
Ok tak per..awak dah matang kan..semuga berjaya awin..;D

Amirez said...

yg tersiratnya..nak promote 3R dia rupanya haha. awin matang? haha :P

Haziq Zainal said...

dah undi dah. hadiah mana?
haha

zac zirwan said...

wat banner dlu..baru aku nk undi..wakaka..

MuhD NoR AzyM said...

Baru nak matang ke awin? Haha :p

Kadang2, ada orang nampak matang, tapi perangai macam kanak2..mcm aku..hehe

.rafiq. said...

undi lagi.
yeah

Deya Zanial said...

cehh bergambar kat banner fakulti lain. cari lah fakulti business management. haha.

nurayunni said...

0h undi...musim mengundi...

Cik Peanut said...

afundi peanut
hehehehe

meo188 said...

wah... best2... sy suke musim pilihanraye!