Wednesday, February 3, 2010

Cium dia kembali ?

Cuba anda lihat foto di bawah ini.Mungkin anda tidak perasan apa-apa.



Cuba kita zoom in pula.Ala nak edit zoom in tak reti.Ini hasil crop foto di atas.


Should I kiss him back?
eh I mean
Patutkah saya cium dia kembali?
Wakakakakakakkakakakakakakakakkakakaka.

Okay takde benda nak update sebenarnya.Tiba-tiba rasa nak update sebab tadi ada seorang gadis comel cakap suka blog saya.Then terus terharu.Terus rasa nak update.Terus rasa nak basuh baju.Terus tertolong angkat baju Amoi sekali.Okay Amoi,thanks tolong aku beranak dalam kelas tadi.Wakakakak.


Bukti ada gadis comel suka blog saya.
(okay yang lelaki boleh mula menggatal sekarang.Add her up now!)
(fuh ciri-ciri mak ayam.terbaik kuali (wok) )


Bukti ada gadis comel suka blog saya dengan lebih dekat.Cehhhh takyah ar nak crop komen bawah tu sekali an an annnnn.Wakaka

Cuba korang tengok foto bawah ni pula.


OMK..(Oh Mak Kau) Kalau ada orang baru datang terjah blog ini dan tengok archive untuk bulan ini.Mesti dia ingat blog perempuan gatal psycho mana yang aku jumpa ni???????Wahahahaha.Padan muka dia.(-,-)

14 comments:

~FYDA~ said...

first!!
haha
fyda rasa akak patut cium dia kembli,
tak baik biarkan org trnanti-nanti..
hahahaha

Ajwin Ajeera said...

wakakaakkaka
tidakkkkkkkkkkkkkk

Shafie said...

haha..
terus rajin bersemangt lak tu ade fan :P

ni kalo ade contest kna vote awin, org da vote ni :P
sbb org suke kn.hiks

Miss Lula said...

yang tak boleh belah tu sebab dia bahasa melayu..
kalau 'kiss him back?' agak boleh diterimalah kodd..
hahhahaha~ :D

joegrimjow said...

kamo memang gatai
bukankah??
hehe

maya :) said...

ahaha. kakak, lagi terharu kat sini.
siap buh gambar lagi. tenkiu tenkiu.
sumpah iloveyou!
:)

Fatul Akrul Ramli said...

suka buat fatul cemburu lah awin ni

AM SYA said...

hahaha~

cium di alam maya xpe kot awen~ ;P



^SyASyA^

.rafiq. said...

awin beranak dalam kelas? comel betul. ahaha

zac zirwan said...

best giler de application cmtu..nk cium gadis2 di fb r pasni..hehee

Liyana said...

HAHA gila kelakar laa entry akak kali ni. sumpah tak tipu !

LaiLa said...

hye...
akak ni so so hilariousla...
nway...
it sounds weird kn kalo in malay...
haha...
kiss je blk...
alam maya je kot!T_T

Arina Hamzah said...

bahaha. thanx win angkat bj aku! LOL!
baby sehat x? haha

Mein Fuhrer said...

fren requests ramai tuh yg tak tahan (rasa nk teberak) ..hahaha